Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Amarok 2.0: Medya oynatıcının ilk alfası
CHIP Online
www.chip.com.tr

3214 Mesaj

Mesaj Tarihi : 14 Tem 2008  00:01:00
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Açık kaynak kodlu oynatıcı Amarok 2.0'ın ilk alfa sürümü geliştiriciler tarafından yayınlandı...

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Amarok-...si_7761.html

Ücretsiz Amarok medya oynatıcısının geliştiricileri Amarok 2.0'ın ilk alfa sürümünü yayımladı. Tester'lar Melina ile ilk yeni fonksiyonlara göz atabilir ve bug-araması yapabilirler.

Güncel Amarok 1.4.x sürümleri ile karşılaştırıldığında 2. sürümü KDE 4 ile plazma-masaüstünü kullanıyor. Merkezi içerik görünümü, istenilen widget'leri (plasmoids) görüntülüyor ve Coverflow ile veya çeşitli ekstra bilgilerle albüm araması yapabiliyor. Sürükle-Bırak ile içerik görünümünde de öğeler ile ilgili bilgiler sürüklenebiliyor ki, bu da oynatıcıyı farklı bir şekilde kullanmayı mümkün kılıyor. Buna ek olarak geliştiriciler oynatma listelerini komple yeniden elden geçirdi ve toplamda birçok bilgi için ekstra alan sunuluyor.

Amarok'un nihai sürümü KDE 4.2 ile KDE 4.1 arasında bitmiş olacak. KDE 4.1 için verilen çıkış tarihi şu anda 29 Temmuz 2008. Ücretsiz işletim sisteminin yanında Windows ve Mac OS kullanıcıları da Amarok'tan faydalanabilecek.

Download: Amarok 2.0 Alpha

Tüm konu: Amarok 2.0: Medya oynatıcının ilk alfası

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Favori medya oynatıcınız...

CHIP Online'nin profilini görüntüle
Sayfanın en üstüne git

5800 için geri sayım!

Adobe Flash, TV'ye çıkıyor

Kaspersky'ye büyük onur

20090107180000Nokia'nın dokunmatik bombası 5800 XpressMusic, Türkiye'ye sürpriz hediyelerle geliyor.
Adobe-Flash-TV-ye-cikiyorAdobe'nin çabaları dev üreticileri ikna etmeye yetti: Artık TV'ler de Flash desteği ile gelecek...
Adobe-Flash-TV-ye-cikiyorKaspersky, AV-Comparatives'in testinde çok büyük bir başarıya imzasını attı...
sgrn
Yeni Üye

11 Mesaj

Mesaj Tarihi : 14 Tem 2008  00:26:00
GOM player.. her türlü video formatnda sıkıntı yaşamadan açabiliyorum ayrıca videoların cadeciğini bulabileceğim siteye direk yönlendiriyor.. epey kullanışlı bir medya oynatıcı..:)
sgrn'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) sgrn'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
KIZILSUNGUR
Üye

93 Mesaj

Mesaj Tarihi : 14 Tem 2008  00:47:49
GOM Player. HD 720p kalitesinde Lost izlemek için medya oynatıcı araştırırken GOM Player ile tanışmıştım. Kesinlikle en iyisi.

mp3 olarak Winamp'ı öneririm.
Kızılsungu® Defender

Birleştirilmiş Çözümler
KIZILSUNGUR'un profilini görüntüle KIZILSUNGUR'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
MuSDi
Yeni Üye

7 Mesaj

Mesaj Tarihi : 14 Tem 2008  00:55:16
Pcde Olması Gerek Oynatıclar:
Film için BS PLayer Pro :)
Mp3 için AIMP2 Player :)
MuSDi'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) MuSDi'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Dream_
Yeni Üye

3 Mesaj

Mesaj Tarihi : 14 Tem 2008  05:58:11
Kesinlikle windows media player 11 derim.. K-lite Codec Full Pack + Quic Time Yükle windows media player 11 Açamayacağı Video Formatı Yok.. Geçenlerde 52 GB Planet Earh HD 1080 İndirdim.. Ne Gom Player Nede Media Player Clasic windows media player 11 Gibi Kesintisiz Oynatmadı..Gom Ve Clasic te Donmalar Olurken windows media player 11 Sorunsuz Devam Ediyor....
Dream_'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) Dream_'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Yaşar Tuna
Üye
REP: 6REP: 6REP: 6
REP: 6

91 Mesaj

Mesaj Tarihi : 14 Tem 2008  21:18:07
Bir kere codecleri kendi kurulumunda mevcut VLC tabi ki en mantıklısı. Fakat ne tam olarak bsplayer gibi ne de tam olarak windows media player gibi. Skin bakımından çok yeterli değil. Tam Ekran modunda ise kaydırma çubuğunu göremiyoruz. Fakat ilk satırda söylediğim gibi codecleri kurulum içinde. Buda mükemmel birşey. Altyazı, Ses Kanalı gibi sorunları rahatlıkla çözebileceğiniz bir yazılım.

Medya Oynatıcı : VLC Media Player
Mp3 Player : Winamp Media Player
Yaşar Tuna'nın profilini görüntüle (Çevrimdışı) Yaşar Tuna'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
erba
Yeni Üye

44 Mesaj

Mesaj Tarihi : 18 Tem 2008  11:36:08
Dream_ Kardeş çok doğru söylüyor. Ben Windows Media Player 11 ve Codec Full Pack + Quick Time yükledim. Birde yanına Winamp koydum. Artık Dünya'da ki bütün videoları açıyor :D
erba'nın profilini görüntüle (Çevrimdışı) erba'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler