Ana sayfada günlerdir çıkan HP reklamı ne zaman kalkacak? Ya bari reklama bi kapatma ikonu koysanız da görmek istemediğimizde kapatıp geçsek. Lütfen kurtarın artık bizi şu reklam kirliliğinden.
MacWorld'e son kez katılan Apple, büyük beklentileri hangi sürprizlerle geçiştirdi?
Fujitsu'nun yeni laptop'u, özellikle çift ekranı ve su soğutma sistemi ile dikkat çekiyor.
Apple şefi Steve Jobs, dev şirkete büyük darbe vuran iddialara yazdığı bu mektupla cevap verdi.
Reborn91
Forum Katibi
REP: 370
Mesaj Tarihi : 25 Tem 2008 17:27:10
evetttt sayfanın yarısını kaplıyor o reklam acayip derecede sinir bozucu. CHIP gibi bir foruma , web sayfasının ortasını kaplayan , kullanım alanını kapatan bir reklam yakışmıyor!
!!! Dünyayı DaHa iYi BiR YeR YaPmAYaN İnSaN , İnSaN DeĞiLdİR !!!
Yardımcı olabileceğim konu varsa herkese açık msn adresim : rebornx4@hotmail.com
Benimde dikkatimi çekti zaten çekmemesi mümkün değil HP reklamı resmen gözümüze sokuyor...
yineben
Üye
REP: 26
Mesaj Tarihi : 25 Tem 2008 17:33:53
büyük reklam = büyük para =büyük server = büyük arşiv = büyük hizmet = büyük kullanıcılar :D :D :D ama sürümden de kazanılabilir. :)
Borga-x
İlk Maestro
REP: 1546
Mesaj Tarihi : 25 Tem 2008 17:59:25
Arkadaşlar istedğiniz kadar isyan edin ne yazıkki www.chip.com.tr adresinin varolabilmesi icin bu tıp reklamlara başvurması kaçınılmazdır. Sizden ricam sitenin daha hızlı buyumesı ıcın ara sıra reklamlara tıklayın. Ben şahsen yapıyorum. Ara sıra reklamlara dokunuyorum.. Cebınızden para çıkmayan bır sey yaparak CHIP sitesine yardımcı oluyorsunuz. Size yapacaksınız diye zorla baskı yapan yok bunu sakın unutmayın
msaatci
Üye
Mesaj Tarihi : 25 Tem 2008 18:08:38
1 konuda size katılıyor diğerinde ise katılmıyorum. katıldığım nokta siteniz paraya ihtiyacı olması ve ticari bir kuruluş olarak para kazanmasının normal olması.
katılmadığım nokta ise cebimden para çıkması ya da çıkmaması değil. ancak bana tıklamam için zorla baskı yapıyor olması. tıklasam dahi kapanmaması. şu durumda tıklandığında reklam kapansın. o zaman daha çok tıklanır ve reklam kapanır.
elvis32
Forum Başkatibi
REP: 50
Mesaj Tarihi : 25 Tem 2008 19:22:37
Arkadaşlar anasayfaya çıkan reklamlar yakında kalkacak merak etmeyin.
| CHIP Forumlarında | Hiç bir şekilde warez, trainer, crack, cd-key, oyun veya konsol rom'ları vb.yasalara aykırı konular açmak, bu tür uygulama ve seri numaralarının değiştokuşu, bunlara yanıt vermek ve bu tür programlar içeren web sitelerine link vermek kesinlikle yasaktır.Aksi halde konuyu açan kişinin daha önceden atmış olduğu tüm mesajlar ve kullanıcı hesabı silinecektir. | CHIP Forumlarında | Siyasi ve dini içerikli, küçük düşürücü, tehdit edici veya kanun dışı yazılar yazmamayı taahhüt ediyorsunuz... Gizlilik Sözleşmesi Ve Forum Kurallarını Okumak İstemeyen Kullanıcı İçin Alternatif Yazıdır.
byburak2009
Bilgin Üye
REP: 197
Mesaj Tarihi : 26 Tem 2008 23:20:32
Borga-x'dan alıntı:
Arkadaşlar istedğiniz kadar isyan edin ne yazıkki www.chip.com.tr adresinin varolabilmesi icin bu tıp reklamlara başvurması kaçınılmazdır. Sizden ricam sitenin daha hızlı buyumesı ıcın ara sıra reklamlara tıklayın. Ben şahsen yapıyorum. Ara sıra reklamlara dokunuyorum.. Cebınızden para çıkmayan bır sey yaparak CHIP sitesine yardımcı oluyorsunuz. Size yapacaksınız diye zorla baskı yapan yok bunu sakın unutmayın
Evet Kesinlikle Reklamlar Gerek Varolabilmek icin Ama bir buton gibi bir şey Koysanız iyi Olcak.
Güncelleme: byburak2009 [26 Tem 2008 23:41:19]
tuncab
Forum Katibi
REP: 78
Mesaj Tarihi : 28 Tem 2008 22:45:45
O kapatma butonu iyi olur bence de. Anasayfanın üst bölümlerinde arama ve birkaç butonu kullanılmaz hale getiriyor.
@ Prep C @
msaatci
Üye
Mesaj Tarihi : 29 Tem 2008 11:49:07
ya sevgili chip yöneticileri. bu başlığa bir göz atın artık. ne kadar para aldınız hp den de bizi bu kadar mağdur ettiniz??? reklamın iyiasi kötüsü olmaz evet ama reklamın bezdireni ve bezdiremeyeni olur bence. işkence haline dönüştürdünüz bu olayı.