Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Apple: Yok, vazgeçtik; anti-virüs kullanmayın

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink04 Ara 2008  00:01

Apple, Mac OS kullanıcılarına anti-virüs önermekten vazgeçti! Peki ama bahanesi ne?

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Appl ... llanmayin_9891.html

Resimlerle: Apple'ın laptop'ları ile zamanda yolculuk

Birkaç gün önce Apple'ın Mac OS kullanıcılarına anti-virüs yazılımı kullanmaları tavsiye ettiğinden bahsetmiştik. Fakat durum şu ki, Apple bugün ilgili destek makalesini yayından kaldırdı. Makaleye ulaşılmak istendiğinde "Üzgünüz, aradığınız makaleyi bulamıyoruz" şeklinde bir mesaj çıkıyor.

Sebep: Aslında bu destek makalesi 2007 yazına aitmiş ve şimdi sadece bir güncellemeye tâbi tutulmuş. Ayrıca Mac'in fabrika çıkışı olarak zararlı yazılımlardan ve güvenlik açıklarından koruyan bütünleşik teknolojiler sunduğu da söylendi.

Tüm konu: Apple: Yok, vazgeçtik; anti-virüs kullanmayın

Resimlerle: Apple'ın laptop'ları ile zamanda yolculuk

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Apple'ın bu açıklaması hakkında ne düşünüyorsunuz?

En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink04 Ara 2008  02:49

Apple'ın aciz açıklamasını bir kenara bırakıp altında yapılan bir yorum hakkında birşeyler söylemek istiyorum.

Alıntı: ziyaretçi
"applelarda açık olmaz, onlar kusursuzdur.
apple müşterilerinin bütçeleri açık vermez, onlar zengindir.
mac kullanıcıları bilgisayarlarını sökmez, kurcalamaz, mıncıklamaz, merak etmez. onlar virüs, arıza upgrade bilmeden fanusda yaşayan insanlardır. bağışıklık sistemleri de gelişmemiştir, tek bir şirket merkezine göbekten bağlı yaşam sürerler."

Öldüm gülmekten helal olsun sana gecenin bu vakti güldürdün beni.
Güncelleme: frozen (04 Ara 2008 02:50)
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink04 Ara 2008  17:31

peki o ziyaretçiye soruyorum.Mac OS için 43 adet virüs olduğu biliniyor.arkadaş mac ta açık olmaz demiş.ona ricam benim yazdğımı okuyup bi daha yorum yapmasıdır

En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink04 Ara 2008  18:16

Alıntı: frozen
Apple'ın aciz açıklamasını bir kenara bırakıp altında yapılan bir yorum hakkında birşeyler söylemek istiyorum.

Öldüm gülmekten helal olsun sana gecenin bu vakti güldürdün beni.
Örnek bir Türk vatandaşı..
En üste git

Üye
REP: 101, 3,72

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink04 Ara 2008  18:28

Sebep: Aslında bu destek makalesi 2007 yazına aitmiş ve şimdi sadece bir güncellemeye tâbi tutulmuş. Ayrıca Mac'in fabrika çıkışı olarak zararlı yazılımlardan ve güvenlik açıklarından koruyan bütünleşik teknolojiler sunduğu da söylendi.

"applelarda açık olmaz, onlar kusursuzdur.
apple müşterilerinin bütçeleri açık vermez, onlar zengindir.
mac kullanıcıları bilgisayarlarını sökmez, kurcalamaz, mıncıklamaz, merak etmez. onlar virüs, arıza upgrade bilmeden fanusda yaşayan insanlardır. bağışıklık sistemleri de gelişmemiştir, tek bir şirket merkezine göbekten bağlı yaşam sürerler."

SoN_KraL arkadaşım orda mecazlı bir anlatım yapılmış anlamak gerek.Ama öyle bir ifade etmişki helal yani...

Tabi tabi kesinlikle...
Vista Hakkında bilinmeyenler, Yanlış bilinenler

http://www.chip.com.tr/forum/Vista-hakkinda-bilinmeyenler-yanlis-bilinenler_t71448.html
Ayrıca Vista ram düşmanı vbvb. diyenlere önemle bakmaları duyurulur

Her türlü habere itinayla yorum yapılır..
chip online haber benden sorulur.....:DDD
yaklaşanı yakarımKahkahahttp://www.chip.com.tr/forum/Usteki-uyenin-yerinde-olsaydiniz-imzaniz-ne-olurdu_t91899_wp2.html
En üste git

Denetmen
REP: 657, 4,06

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink04 Ara 2008  22:29

Bu ziyaretçi kimmiş acaba çok merak ettim akşam akşam adamı sinir etmeyin "Mac kullanıcıları fanusta yaşayan bağışıklık sistemi gelişmemiş tek bir şirket merkezine göbekten bağlı yaşam sürerler" ifadesinde seviyesizlikten başka bir şey göremiyorum.Evet bir Mac kullanıcısıyım ve şu ana kadar anti virüs yazılımına ihtiyacım olmadı.Şu anda olmadığınıda herkes bilir,ilerisi için bir şey diyemem tabi.
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink05 Ara 2008  01:25

Alıntı: enes39

Örnek bir Türk vatandaşı..

Örnek bir türk katliamı!

Vereceğin cevap varsa konuş. Bu benim görüşüm, savunurum. Herhangi bir olaya tepki vermek mi ÖRNEK TÜRK yapıyor bizleri? Buraya siteye gelmiş bir ziyaretçinin lafını koymak yerine destan yazarakta aynı şeyi hissettirirdim. O zaman BİLGİLİ İNSAN mı olacaktım?. Edebiyat döktürseydim ENTEL mi olacaktım?

Peki sorarım sana eleştirmeyi bilmeyen forum kullanıcısı. Sen nesin?
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Anti-virüs, anti-virüsü virüs sanınca...CHIP Online 1 12 Ağu 2010  14:18
 Apple öneriyor: Anti-virüs kullanın!CHIP Online 4 02 Ara 2008  17:52
anti-spam (anti virüs) win 7h@y@let 9 26 Eyl 2010  11:09
 Anti-virüs yazılımı Windows'u virüs sanıncaCHIP Online 8 11 Ara 2009  13:52
 Anti-Virüs ve Virüs Diyalogları..Kötü Adam 17 14 Mar 2011  11:59
Bu sayfa 0,7 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu