Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Apple: Yok, vazgeçtik; anti-virüs kullanmayın
CHIP Online
www.chip.com.tr

3215 Mesaj

Mesaj Tarihi : 04 Ara 2008  00:01:00
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Apple, Mac OS kullanıcılarına anti-virüs önermekten vazgeçti! Peki ama bahanesi ne?

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Apple-Y...in_9891.html

Resimlerle: Apple'ın laptop'ları ile zamanda yolculuk

Birkaç gün önce Apple'ın Mac OS kullanıcılarına anti-virüs yazılımı kullanmaları tavsiye ettiğinden bahsetmiştik. Fakat durum şu ki, Apple bugün ilgili destek makalesini yayından kaldırdı. Makaleye ulaşılmak istendiğinde "Üzgünüz, aradığınız makaleyi bulamıyoruz" şeklinde bir mesaj çıkıyor.

Sebep: Aslında bu destek makalesi 2007 yazına aitmiş ve şimdi sadece bir güncellemeye tâbi tutulmuş. Ayrıca Mac'in fabrika çıkışı olarak zararlı yazılımlardan ve güvenlik açıklarından koruyan bütünleşik teknolojiler sunduğu da söylendi.

Tüm konu: Apple: Yok, vazgeçtik; anti-virüs kullanmayın

Resimlerle: Apple'ın laptop'ları ile zamanda yolculuk

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Apple'ın bu açıklaması hakkında ne düşünüyorsunuz?

CHIP Online'nin profilini görüntüle
Sayfanın en üstüne git

Sony Vaio VGN-CS118E

VIZO Xena II VZ-NLC-110

Samsung Sens X360

Sony Vaio VGN-CS118EHem taşınabilirlik hem de performans arayan kullanıcılara yönelik olan Sony, performansına uygun bir fiyatla satılıyor.
VIZO Xena II VZ-NLC-110Eğer dizüstü bilgisayarınızın çok ısınmasından şikâyet ediyorsanız Xena II ile sisteminizi rahatlatabilirsiniz.
VIZO Xena II VZ-NLC-110İncecik tasarımıyla oldukça şık görünen X360, gerek iş gerek eğlence amaçlı olsun tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak keyifli bir ürün.
frozen
Üye
REP: 33REP: 33REP: 33REP: 33
REP: 33

265 Mesaj

Mesaj Tarihi : 04 Ara 2008  02:49:12
Apple'ın aciz açıklamasını bir kenara bırakıp altında yapılan bir yorum hakkında birşeyler söylemek istiyorum.

ziyaretçi'den alıntı:
"applelarda açık olmaz, onlar kusursuzdur.
apple müşterilerinin bütçeleri açık vermez, onlar zengindir.
mac kullanıcıları bilgisayarlarını sökmez, kurcalamaz, mıncıklamaz, merak etmez. onlar virüs, arıza upgrade bilmeden fanusda yaşayan insanlardır. bağışıklık sistemleri de gelişmemiştir, tek bir şirket merkezine göbekten bağlı yaşam sürerler."

Öldüm gülmekten helal olsun sana gecenin bu vakti güldürdün beni.
Güncelleme: frozen [04 Ara 2008 02:50:23]
frozen'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) frozen'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
SoN_KraL
Deneyimli Üye
REP: 14REP: 14REP: 14
REP: 14

1037 Mesaj

Mesaj Tarihi : 04 Ara 2008  17:31:46
peki o ziyaretçiye soruyorum.Mac OS için 43 adet virüs olduğu biliniyor.arkadaş mac ta açık olmaz demiş.ona ricam benim yazdğımı okuyup bi daha yorum yapmasıdır

SoN_KraL'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) SoN_KraL'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
enes39
Deneyimli Üye
REP: 21REP: 21REP: 21
REP: 21

1161 Mesaj

Mesaj Tarihi : 04 Ara 2008  18:16:25
frozen'den alıntı:
Apple'ın aciz açıklamasını bir kenara bırakıp altında yapılan bir yorum hakkında birşeyler söylemek istiyorum.

Öldüm gülmekten helal olsun sana gecenin bu vakti güldürdün beni.

Örnek bir Türk vatandaşı..
enes39'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) enes39'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Fattur
Bilgin Üye
REP: 49REP: 49REP: 49REP: 49
REP: 49

2098 Mesaj

Mesaj Tarihi : 04 Ara 2008  18:28:40
Sebep: Aslında bu destek makalesi 2007 yazına aitmiş ve şimdi sadece bir güncellemeye tâbi tutulmuş. Ayrıca Mac'in fabrika çıkışı olarak zararlı yazılımlardan ve güvenlik açıklarından koruyan bütünleşik teknolojiler sunduğu da söylendi.

"applelarda açık olmaz, onlar kusursuzdur.
apple müşterilerinin bütçeleri açık vermez, onlar zengindir.
mac kullanıcıları bilgisayarlarını sökmez, kurcalamaz, mıncıklamaz, merak etmez. onlar virüs, arıza upgrade bilmeden fanusda yaşayan insanlardır. bağışıklık sistemleri de gelişmemiştir, tek bir şirket merkezine göbekten bağlı yaşam sürerler."

SoN_KraL arkadaşım orda mecazlı bir anlatım yapılmış anlamak gerek.Ama öyle bir ifade etmişki helal yani...

Tabi tabi kesinlikle...
Vista Hakkında bilinmeyenler, Yanlış bilinenler:
http://www.chip.com.tr/forum/Vista-..._t71448.html
Ayrıca Vista ram düşmanı vbvb. diyenlere önemle bakmaları duyurulur
Windows 7 Milistone3 Resimleri(ilk)
http://www.chip.com.tr/forum/Window..._t73514.html
Fattur'un profilini görüntüle (Çevrimiçi) Fattur'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Coşkun OLCA
Deneyimli Üye
REP: 520REP: 520REP: 520REP: 520
REP: 520

1773 Mesaj

Mesaj Tarihi : 04 Ara 2008  22:29:57
Bu ziyaretçi kimmiş acaba çok merak ettim akşam akşam adamı sinir etmeyin "Mac kullanıcıları fanusta yaşayan bağışıklık sistemi gelişmemiş tek bir şirket merkezine göbekten bağlı yaşam sürerler" ifadesinde seviyesizlikten başka bir şey göremiyorum.Evet bir Mac kullanıcısıyım ve şu ana kadar anti virüs yazılımına ihtiyacım olmadı.Şu anda olmadığınıda herkes bilir,ilerisi için bir şey diyemem tabi.
Coşkun OLCA'nın profilini görüntüle Coşkun OLCA'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
frozen
Üye
REP: 33REP: 33REP: 33REP: 33
REP: 33

265 Mesaj

Mesaj Tarihi : 05 Ara 2008  01:25:37
enes39'dan alıntı:

Örnek bir Türk vatandaşı..

Örnek bir türk katliamı!

Vereceğin cevap varsa konuş. Bu benim görüşüm, savunurum. Herhangi bir olaya tepki vermek mi ÖRNEK TÜRK yapıyor bizleri? Buraya siteye gelmiş bir ziyaretçinin lafını koymak yerine destan yazarakta aynı şeyi hissettirirdim. O zaman BİLGİLİ İNSAN mı olacaktım?. Edebiyat döktürseydim ENTEL mi olacaktım?

Peki sorarım sana eleştirmeyi bilmeyen forum kullanıcısı. Sen nesin?
frozen'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) frozen'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler