Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Apple'ın yapamadığını Ruslar yaptı...

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink25 May 2009  12:15

Siparişinizi alalım: MacOs X yüklü bir netbook mu? Biraz bekleyin, hemen geliyor....

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Appl ... ar-yapti_12947.html

Resimlerle: Apple'ın laptop'ları ile zamanda yolculuk

Amerika'daki Psystar ve Almanya'daki PearC'den sonra Rusya'da da MacOs X ile çalışan hackintosh'lar satılmaya başlandı. Macintosh'lara benzeyen modellerinin yanında gerçekte olmayan ara modellerin de bulunduğu hackintosh'ların fiyatları ise çok çok ucuz. Tabi sadece Rusya'da teslimat yapılıyor.

Rus internet sitesi RussianMac, ürünlerinde Bluetooth, Wi-Fi, video, webcam gibi hiçbir sorunlu sürücü olmadığını garanti ediyor. Ürünün orijinalliğinin ise sorunsuzca güncellenebilmesinden anlaşılabileceğini söylüyor.

Aslında MacOs X son kullanıcı sözleşmesinde, ürünün Mac üretimi olmayan sistemlere yüklenmesi kesin olarak yasaklanıyor. Ama RussianMac, Apple'ın daha Amerika mahkemelerinde bir çözüm bulamamış olmasına güveniyor olsa gerek, bu cümleyi atlayarak satışlarına tam gaz devam ediyor.

Tüm konu: Apple'ın yapamadığını Ruslar yaptı...

Resimlerle: Apple'ın laptop'ları ile zamanda yolculuk

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce MacOs X başka bilgisayarlara da yüklenebilir olmalı mı?

En üste gitBu mesajı bildir

Üye
REP: 1773, 4,00

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink25 May 2009  12:36

Olmalı tabi ki. Ama o zaman Apple'ın sorunlarla baş edebilme kapasitesi ortaya çıkacaktır. Hem de güzel bir rekabet ortamı oluşabilir. Ama Apple bunu hiç istemiyor zaten.
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink25 May 2009  13:58

mac os zaten başka bilgisayarlarada yüklenebilir bunu haberden çıkartıyoruz ki kendimdende çok makinede denedim.

apple buna neden destek vermiyor bilmiyorum ama umrumda değil yan şirketlerde para kazansın biraz hiç acımıyorum apple'a. o kadar para verdik tamam sağlam işletim sistemi ama yinede pahalı. fiyatları düşürsün artık.

umarım mantar gibi çoğalır bu firmalarda apple'ın da burnu sürter biraz.
10 kişinin 1 kişiyi öldürmesi trajedi;
1 kişinin 10 kişiyi öldürmesi strateji.
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 ( +18 ) Mutaf Yaptı Ruslar KaptıMY_KIL 4 29 Eyl 2009  22:25
 Kimsenin yapamadığını 5 yaşındaki kız yaptıCHIP Online 4 16 Eyl 2011  23:10
 Tıp dünyasının yapamadığını oyuncular yaptı!CHIP Online 0 23 Eyl 2011  21:00
 MS, Mango ile Google'ın yapamadığını yaptı!CHIP Online 0 28 Eyl 2011  17:30
 Apple netbook: Apple'dan önce onlar yaptı...CHIP Online 6 05 Tem 2010  10:48
Bu sayfa 0,58 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu