sihirbaz_
Yeni Üye
|
Mesaj Tarihi : 02 Ağu 2008 20:51:22
|
|
|
|
arkadaşlar turk.net adsl servisine geçmeyi düşünüyorum.
kullanan arkadaşlar varsa iyi yada kötü yanları hakkında bilgi verebilirler mi?
|
|
| |
 |
Sony Vaio VGN-CS118E |
VIZO Xena II VZ-NLC-110 |
Samsung Sens X360 |
 Hem taşınabilirlik hem de performans arayan kullanıcılara yönelik olan Sony, performansına uygun bir fiyatla satılıyor. |
 Eğer dizüstü bilgisayarınızın çok ısınmasından şikâyet ediyorsanız Xena II ile sisteminizi rahatlatabilirsiniz. |
 İncecik tasarımıyla oldukça şık görünen X360, gerek iş gerek eğlence amaçlı olsun tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak keyifli bir ürün. |
|
bektash
Deneyimli Üye
    REP: 105
|
Mesaj Tarihi : 02 Ağu 2008 20:52:34
|
|
|
|
Yok olsada guvenli bilgi daima vardır. Turk.net ttnetten iyidir arkadasım ben tavsiye ediyorum
|
| CHIP Forumlarında | Hiç bir şekilde warez, trainer, crack, cd-key, oyun veya konsol rom'ları vb.yasalara aykırı konular açmak, bu tür uygulama ve seri numaralarının değiştokuşu, bunlara yanıt vermek ve bu tür programlar içeren web sitelerine link vermek kesinlikle yasaktır.Aksi halde konuyu açan kişinin daha önceden atmış olduğu tüm mesajlar ve kullanıcı hesabı silinecektir. | CHIP Forumlarında | Siyasi ve dini içerikli, küçük düşürücü, tehdit edici veya kanun dışı yazılar yazmamayı taahhüt ediyorsunuz... Gizlilik Sözleşmesi Ve Forum Kurallarını Okumak İstemeyen Kullanıcı İçin Alternatif Yazıdır. |
|
| |
|  |
ScoRpioN
Bilgin Üye
    REP: 54
|
Mesaj Tarihi : 02 Ağu 2008 21:37:56
|
|
|
|
Bende sözleşmem bittiği gibi turk.net'e geçeceğim Tavsiye ediyorum.
|
ScoRpioN Gladiatus-----------Server 7------QuickShare
Nickim uzun diye değiştirildi; Ben OOOOMMMMEEEERRRR ...
Çok Nadir Giriyorum Artık :( |
|
| |
|  |
kylie
Bilgin Üye
    REP: 406
|
Mesaj Tarihi : 02 Ağu 2008 23:11:56
|
|
|
|
arkadaşlar turknet türktelekomun mu yoksa özel bir şirketmi aydınlatırsanız sevinirim
|
|
| |
|  |
bektash
Deneyimli Üye
|
Mesaj Tarihi : 02 Ağu 2008 23:45:57
|
|
|
|
Turk.NET in sahibi Netone Telekom ama Turk Telekom ile İlk VAE anlaşmasını yapan Turk.net'tir.
Netone Telekom, network altyapısına büyük önem veren bir Telekom şirketi. Tüm Türkiye genelinde kendisine ait erişim noktalarını (POP) yine kendisi işletmekte ve fark yaratan yüksek performanslı network altyapısına yatırım yapmaya devam etmekte..
yanlış hatırlamıyorsam 30 il 40 noktada Turk Telekom ile broadband arabağlantı.
Türkiye genelinde ADSL ve G. SHDSL broadband hizmeti veriyor.
10 değişik bölgede 1 GB "TTNet port".
Diger Servisleri kendine ait.
|
| CHIP Forumlarında | Hiç bir şekilde warez, trainer, crack, cd-key, oyun veya konsol rom'ları vb.yasalara aykırı konular açmak, bu tür uygulama ve seri numaralarının değiştokuşu, bunlara yanıt vermek ve bu tür programlar içeren web sitelerine link vermek kesinlikle yasaktır.Aksi halde konuyu açan kişinin daha önceden atmış olduğu tüm mesajlar ve kullanıcı hesabı silinecektir. | CHIP Forumlarında | Siyasi ve dini içerikli, küçük düşürücü, tehdit edici veya kanun dışı yazılar yazmamayı taahhüt ediyorsunuz... Gizlilik Sözleşmesi Ve Forum Kurallarını Okumak İstemeyen Kullanıcı İçin Alternatif Yazıdır. |
|
| |
|  |
kylie
Bilgin Üye
    REP: 406
|
Mesaj Tarihi : 02 Ağu 2008 23:48:47
|
|
|
|
açıklamalar için çok teşekkür ederim merak ettiğim soruları cevaplamışsın.
|
|
| |
|  |
bektash
Deneyimli Üye
|
Mesaj Tarihi : 02 Ağu 2008 23:51:24
|
|
|
|
Problem degiL bilmek ogrenmek hepimizin hakkı. (sadece isteme kabiliyeti oLanlara)
|
|
| |