saint'ten alıntı:
ya ALLAH aşkına ileri dönük derken ne demeye çalışıyorsunuz ce7200 kötü bi işlemcimi soruyu soran arkadaşta bilir 400 ytl daha bekletip daha iyisini almaya teknolojide ileri dönük kavramı bence pek etkili bi değim değil neden teknoloji hiç durmuyorki güzel kardeşim sistemin iyi ama fazla değil hd 3850 performasnlı ama bir okadarda cuzi ekran kartıyla psu 500 watt yapabilirsin çünkü psu yeterli değil bunlarla istediğin her oyunu yüksek detayda oynarsın. idda ediyorum adamlar nerdeyse daha p4 3,2 ile crysıs yüksek detayda oynayacaklar ama ekran kartları müsede etmiyor bizim arkadaşlarda demiş ileri dönük ya şu anda crysısden başka hangi oyun ahımlı şahımlı sistem istiyor. zaten istesede bu sistem hakkıyla üstesinden gelir. bende e4500 işlemci 667 mhz 2 gb ram 250 gb hdd 500 watt psu var yazdığım oyunların hepsi 1440*900 çözünürlükte yani wide ekranda en net anlamını taşıyor crysıs,frontlines,cod4,fear,prostreet,pes 2008 vsbu oyunlar oynandı vede en yüksek detayda tecrübeyle sabbittir saliselik bile olsa kasmadı.
Hep daha iyisini alayim diye beklemek değildir bu. Birazcık araştırda gel. Ben ne E7200 e kötü bir işlemci dedim , nede daha çok bekle dedim. Şimdi sen soracaksın ne alakası var.
Bu şekilde orta bir sistem alırsan 1.5-2 sene gider sistem.
Dediğim gibi üst seviye bir sistemde 3-3.5 sene.
Aradaki 400ytl fark ta ilerde faiziyle cebinden çıkar. Anladın?