CHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
CHIP Online farkıyla Windows 7 Build 7000'i keşfedin. İşte ilk beta sürümün artıları ve eksileri...
CHIP Online Google'ın Avrupa baş sorumlusu Nelson Mattos ile çok özel bir röportaj gerçekleştirdi!
minnoş_97
Deneyimli Üye
REP: 140
Mesaj Tarihi : 23 Tem 2008 20:50:40
bu yöntemleri kaspersky veya ESET yutmuyor mu :D bi denemek lazım....
mengu88
Deneyimli Üye
REP: 39
Mesaj Tarihi : 23 Tem 2008 21:27:53
minnoş_97'den alıntı:
bu yöntemleri kaspersky veya ESET yutmuyor mu :D bi denemek lazım....
Yutmaz , Zaten fark o .. Avast böyle salakça crack'leniyosa Virüs korumasının hikaye olmasıda normal .
Güncelleme: mengu88 [23 Tem 2008 21:28:03]
ScoRpioN
Bilgin Üye
REP: 54
Mesaj Tarihi : 23 Tem 2008 21:37:51
eseti bilmem ama kaspersky'de denedim :D Hatta bazı programlardada denemiştim. Ama kaspersky hemen uyarı veriyor tarih yanlış diye :D
ScoRpioN
Gladiatus-----------Server 7------QuickShare
Nickim uzun diye değiştirildi; Ben OOOOMMMMEEEERRRR ...
Çok Nadir Giriyorum Artık :(
onlineTR
Deneyimli Üye
REP: 9
Mesaj Tarihi : 23 Tem 2008 23:02:15
avast ıyı ve kalıtelı olsada arayuzu hoş degıl yaa...
viking20
Forum Katibi
REP: 103
Mesaj Tarihi : 25 Tem 2008 19:42:35
[avast ıyı ve kalıtelı olsada](Alıntı) ----- keşke.
bektash
Deneyimli Üye
REP: 105
Mesaj Tarihi : 25 Tem 2008 19:46:31
İllede NOD32 Ömür boyu kuLLan ;)
| CHIP Forumlarında | Hiç bir şekilde warez, trainer, crack, cd-key, oyun veya konsol rom'ları vb.yasalara aykırı konular açmak, bu tür uygulama ve seri numaralarının değiştokuşu, bunlara yanıt vermek ve bu tür programlar içeren web sitelerine link vermek kesinlikle yasaktır.Aksi halde konuyu açan kişinin daha önceden atmış olduğu tüm mesajlar ve kullanıcı hesabı silinecektir. | CHIP Forumlarında | Siyasi ve dini içerikli, küçük düşürücü, tehdit edici veya kanun dışı yazılar yazmamayı taahhüt ediyorsunuz... Gizlilik Sözleşmesi Ve Forum Kurallarını Okumak İstemeyen Kullanıcı İçin Alternatif Yazıdır.
burakkcbyk
Yeni Üye
REP: 5
Mesaj Tarihi : 30 Tem 2008 13:48:16
Avast anca bu kadar olur.Kendini bile koruyamıyor.Aynı şeyi kaspersky'a yapın lisans bloke oluyor.
Optimum
Üye
REP: 11
Mesaj Tarihi : 30 Tem 2008 17:09:11
Avast anlık tarama yapmaz sadece siz tara dediğinizde ve güvenlik seviyesini yükselttiğinizde işe yarar. Tabi ki ücretliler gibi çok sayıda virüs yakalamasını beklememek lazım. Antivir'ide ücretlilerle kıyaslamayın lütfen.
Fattur
Bilgin Üye
REP: 49
Mesaj Tarihi : 08 Ağu 2008 00:11:13
hmmbu yöntem aslında sadece tarama yapmak için kullanılabiliniyor Güncelleme yapamıyorsunuz.Zaten home sürümüyse sitesinden lisansı alabilirisn ayrıca neden avasta güvenmediğinizi anlmadım. Ben sadece bir tane adı anti spyware olan SpyShreef(ti galiba) güvenmiyorum zatenchip de onnun hakkında derginin birinde gerekli açıklamayı yapmıştı