Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Sayfa 2 / 3< önceki123Sonraki >
Avast hakkında ne düşünüyorsunuz?
Önceki sayfaya git / 3  Sonraki sayfaya git
PsK_Pc_06
Üye

367 Mesaj

Mesaj Tarihi : 07 Eki 2008  10:53:36
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
bende kullandım berbat demeyelimde berbattan biraz üstte ancak pek koruma yapmıyor ... ben Nod32 kullanıyorum vede memnunum ...
Sevgi yanında olanı sevmek değil uzakta olanı yanında hissetmektir uzaklıklar sevenler için önemsizdir çünkü gerçek sevgiyi anlatan tek duygu özlemektir...
PsK_Pc_06'nın profilini görüntüle (Çevrimdışı) PsK_Pc_06'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Ücretsiz Tam Sürüm!

A'dan Z'ye Windows 7 Beta1

Google asla tatmin olmaz!

CHIP Online'dan her gün bir ücretsiz yazılımCHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
Win 7 Beta 1: Deneme sürümünden fazlası...CHIP Online farkıyla Windows 7 Build 7000'i keşfedin. İşte ilk beta sürümün artıları ve eksileri...
Win 7 Beta 1: Deneme sürümünden fazlası...CHIP Online Google'ın Avrupa baş sorumlusu Nelson Mattos ile çok özel bir röportaj gerçekleştirdi!
Ahmet DOĞAN
Üye

174 Mesaj

Mesaj Tarihi : 07 Eki 2008  14:29:03
avast kullanmayın
avira antivir daha iyi bir alternatif
PoWeReD_By_DeeP_BluE_SeA
Ahmet DOĞAN'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) Ahmet DOĞAN'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
piRe_
Üye
REP: 46REP: 46REP: 46REP: 46
REP: 46
499 Mesaj

Mesaj Tarihi : 07 Eki 2008  16:09:31
Herkes avastı kötülüyor ama atladığınız bir gerçek var ki o da kimsenin avastın nasıl kullanılacağından haberi yok. Herkes avastı yüklüyor ve iş bitti sanıyor. Bitmiyor işte... Saatin yanında çıkan i ve a harflerinin anlamlarını malesef kimse bilmiyor. Daha önce başka bir forumda yazdım şimdi tekrar yazması uzun sürer. Avastta performans almak istiyorsanız VRDB gibi bir seçeneği bir kereye mahsus çalıştırmak zorundasınız ki pc te bir ön tarama yapsın ve zararlıara karşı pc yi aşılasın. Ama dediğim gibi bunu yapan kullanıcı hemen hemen yok gibi. Ondan sonra avast kötü. Ezbere yazmayalım arkadaşlar. Yıllarca avast, kasper ve diğerlerini kullandım Şuan outpost pro kullanıyorum bundan önceki kullandığım avast pro. idi. Tabi kullanmasını bilene. İnanmayanlar antivirüs testlerindeki sonuçlara bakabilirler. Tekrar ediyorum, avastı kullanmasını bilmeyenler lütfen kötülemesin.

Şimdi konuyu açan arkadaşa tavsiyem;
Hiç kimsenin tesiri altında kalmadan aklındaki ve önerilen antileri tek tek pc ne yükle. Daha sonra sırayla test et. Gerekirse pc ye zararlı bulaştır hangi antivirüsün sonuçlarından memnun kalırsan onu yükle. Daha bir kaç aya kadar avast kullanıyordum ondan önce kasper fakat dediğim gibi outpost'u deneyince her ikisinden de vaz geçtim ve çokta memnunum.

Aşağıdaki resim 2005 senesinde benim pc den çekilmiştir. Şimdi soruyorum bugüne kadar hangi anti microsoftun update sitesinde zararlı yakalamış.?
Güncelleme: piRe_ [07 Eki 2008 16:16:18]
piRe_'nin profilini görüntüle piRe_'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
titi_boss_14
Katılımcı Üye

536 Mesaj

Mesaj Tarihi : 07 Eki 2008  18:53:49
KOSKOCA BİR HİÇ
titi_boss_14'ün profilini görüntüle (Çevrimdışı) titi_boss_14'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
ahmet79
Forum Katibi
REP: 587REP: 587REP: 587REP: 587
REP: 587

3099 Mesaj

Mesaj Tarihi : 07 Eki 2008  22:27:45
avast'ı kullanmayı bi tek sen biliyorsun öylemi! vay be sen ne müthiş bi adamsın yawww
güleyim bari.
ahmet79'un profilini görüntüle (Çevrimiçi) ahmet79'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
piRe_
Üye
REP: 46REP: 46REP: 46REP: 46
REP: 46
499 Mesaj

Mesaj Tarihi : 07 Eki 2008  23:00:20
ahmet79'dan alıntı:
avast'ı kullanmayı bi tek sen biliyorsun öylemi! vay be sen ne müthiş bi adamsın yawww
güleyim bari.

Teşekkür ederim.
Size kendi imzanızla cevap vermek istiyorum.
''İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir,
Sen kendin bilmezsin bu nice okumaktır.''

(Yunus EMRE)r.a
Güncelleme: piRe_ [07 Eki 2008 23:00:50]
piRe_'nin profilini görüntüle piRe_'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
keshkesh
Üye
REP: 20REP: 20REP: 20REP: 20REP: 20
REP: 20

486 Mesaj

Mesaj Tarihi : 07 Eki 2008  23:10:06
http://www.chip.com.tr/forum/en-iyi..._t75603.html 2. sayfada antivirusler hakkında yorum yaptım onları okuyabilirsin
E8400 @ 3825
Abit IP35
2x1 GB Kingston DDR2 800 @ 850 4:4:4:13
Sapphire X1650PRO @650 GPU/900 DDR2
2x250 GB Samsung 8 mb
320 Gb Seagate 16mb
Samsung 932B+
Feel Twister 460w
keshkesh'in profilini görüntüle (Çevrimiçi) keshkesh'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
571.1919
Üye

214 Mesaj

Mesaj Tarihi : 07 Eki 2008  23:10:19
Bu sitede antivirüs test sonuçları var avastın aldığı değerler kaspere yakın
http://www.virusbtn.com/news/2008/09_02

Güncelleme: 571.1919 [07 Eki 2008 23:25:33]
571.1919'un profilini görüntüle 571.1919'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
ALIENWARE
Üye

62 Mesaj

Mesaj Tarihi : 07 Eki 2008  23:22:25
piRe_'den alıntı:
Herkes avastı kötülüyor ama atladığınız bir gerçek var ki o da kimsenin avastın nasıl kullanılacağından haberi yok. Herkes avastı yüklüyor ve iş bitti sanıyor. Bitmiyor işte... Saatin yanında çıkan i ve a harflerinin anlamlarını malesef kimse bilmiyor. Daha önce başka bir forumda yazdım şimdi tekrar yazması uzun sürer. Avastta performans almak istiyorsanız VRDB gibi bir seçeneği bir kereye mahsus çalıştırmak zorundasınız ki pc te bir ön tarama yapsın ve zararlıara karşı pc yi aşılasın. Ama dediğim gibi bunu yapan kullanıcı hemen hemen yok gibi. Ondan sonra avast kötü. Ezbere yazmayalım arkadaşlar. Yıllarca avast, kasper ve diğerlerini kullandım Şuan outpost pro kullanıyorum bundan önceki kullandığım avast pro. idi. Tabi kullanmasını bilene. İnanmayanlar antivirüs testlerindeki sonuçlara bakabilirler. Tekrar ediyorum, avastı kullanmasını bilmeyenler lütfen kötülemesin.

Şimdi konuyu açan arkadaşa tavsiyem;
Hiç kimsenin tesiri altında kalmadan aklındaki ve önerilen antileri tek tek pc ne yükle. Daha sonra sırayla test et. Gerekirse pc ye zararlı bulaştır hangi antivirüsün sonuçlarından memnun kalırsan onu yükle. Daha bir kaç aya kadar avast kullanıyordum ondan önce kasper fakat dediğim gibi outpost'u deneyince her ikisinden de vaz geçtim ve çokta memnunum.

Aşağıdaki resim 2005 senesinde benim pc den çekilmiştir. Şimdi soruyorum bugüne kadar hangi anti microsoftun update sitesinde zararlı yakalamış.?

Sewgili piRe_ arkadaş avast bencede iyi insanlar çok kötülüyor neye göre bilemiyorum ben beğendim bende avira kullanıyordum ama değişiklik gerekiyor, dakka başı trojen, virüs vb. işaret ediyor pek inandırıcı gelmiyor açıkçası normal bazı programları virüs olarak görebiliyor.. her neyse kis2009 en iyisi demiştik ama ücretli o yüzden kullanmıyorum.. yine pandaantivirüs ona eşdeğer, veri tabanı olarak bu ikisi çok geniş, panda ile hiçbirinin bulamadığı "generic malware" diye 1 trojeni bulup silmiştim.. avast la bir süre devam bakalım.. outpost evet o tavsiyene mutlaka bakıcam.. tşk..
Güncelleme: ALIENWARE [07 Eki 2008 23:25:11]
ALIENWARE'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) ALIENWARE'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
keshkesh
Üye
REP: 20REP: 20REP: 20REP: 20REP: 20
REP: 20

486 Mesaj

Mesaj Tarihi : 07 Eki 2008  23:26:15
piRe_'den alıntı:

sana 3 cevabım olacak, ben avasti hiç sevmem ama şunlar da bi gerçek.

Avast kendini bayağı geliştirdi, en azından kendisine virus bulaşması çok zor şu anda

O site microsoft un kendi update sitesi değil. fake sitelerden birisi.

Birde avast ile diğer antiviruslerin kurulumlarını tarattığınızda virus bulabiliyor.
E8400 @ 3825
Abit IP35
2x1 GB Kingston DDR2 800 @ 850 4:4:4:13
Sapphire X1650PRO @650 GPU/900 DDR2
2x250 GB Samsung 8 mb
320 Gb Seagate 16mb
Samsung 932B+
Feel Twister 460w
keshkesh'in profilini görüntüle (Çevrimiçi) keshkesh'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Önceki sayfaya git / 3  Sonraki sayfaya git
Hızlı Geçiş:
Sayfa 2 / 3< önceki123Sonraki >
Snitz Forums 2000

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler