Biraz önce dikkat ettim de avatarların boyutu büyütülmüş. Avatar çözünürlüklerine uygun bir boyut değil bence. Ayrıca sitenin tasarımı sade olduğyundan büyük resim pek hoş durmuyor.
Hem taşınabilirlik hem de performans arayan kullanıcılara yönelik olan Sony, performansına uygun bir fiyatla satılıyor.
Eğer dizüstü bilgisayarınızın çok ısınmasından şikâyet ediyorsanız Xena II ile sisteminizi rahatlatabilirsiniz.
İncecik tasarımıyla oldukça şık görünen X360, gerek iş gerek eğlence amaçlı olsun tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak keyifli bir ürün.
ScoRpioN
Bilgin Üye
REP: 54
Mesaj Tarihi : 20 Kas 2007 16:55:56
Evet ben de farketmiştim ama konuyu açmadan önce konu dışında gezdim böyle bir konu açan var mı diye.Rasgele bu konuyu bulmuşum işte....
Neden olduğunu bilmiyorum ama gerçekten kötü olmuş belki pikseller gözükmese daha iyi olur.
ScoRpioN
Gladiatus-----------Server 7------QuickShare
Nickim uzun diye değiştirildi; Ben OOOOMMMMEEEERRRR ...
Çok Nadir Giriyorum Artık :(
elazigli
Forum Katibi
REP: 496
Mesaj Tarihi : 20 Kas 2007 17:02:08
yine yenileme falan var galiba, yakında bi acıklama gelir....
Sefa Adak
Deneyimli Üye
REP: 179
Mesaj Tarihi : 20 Kas 2007 20:43:11
İnşallah profil resimlerini kendi isteğimize göre koymamız için büyütülmüştür :=))
`•.¸¸.•´¯`> CHIP Online USER - SeFa < `•.¸¸.•´¯`
XxXDaRKoXxX
Forum Katibi
REP: 214
Mesaj Tarihi : 20 Kas 2007 21:16:01
Sefa Adak'tan alıntı:
İnşallah profil resimlerini kendi isteğimize göre koymamız için büyütülmüştür :=))
evet inşallah
Selçuk İslamoğlu
CHIP Online
REP: 13
Mesaj Tarihi : 20 Kas 2007 21:55:47
Evet arkadaşlar, bundan böyle 96x96 resimler olacak. İlk etap olarak mevcut resimleri direkt çevirdim. Ayrıca bazı arkadaşlar kokusunu almış demek, evet, avatarlarınızı kendinizin belirleyebileceği bir yapı geliyor :)
Selçuk İslamoğlu CHIP Online TR Internet Projeleri Uzmanı
elazigli
Forum Katibi
REP: 496
Mesaj Tarihi : 20 Kas 2007 22:31:52
Selçuk İslamoğlu'dan alıntı:
Evet arkadaşlar, bundan böyle 96x96 resimler olacak. İlk etap olarak mevcut resimleri direkt çevirdim. Ayrıca bazı arkadaşlar kokusunu almış demek, evet, avatarlarınızı kendinizin belirleyebileceği bir yapı geliyor :)
obaaa, eyw bu guzel oldu iste
elvis32
Forum Başkatibi
REP: 50
Mesaj Tarihi : 20 Kas 2007 23:00:40
Selçuk İslamoğlu'dan alıntı:
bu ne zamandır beklediğimiz bi haberdi :)
Bakalım nasıl manzaralarla karşılacacağız? Eğlenceli olacağa benziyor.
TheMechanicalEngineer
Selçuk İslamoğlu
CHIP Online
Mesaj Tarihi : 21 Kas 2007 00:22:23
Tabi şimdiden söyleyeyim:
1. Avatarları isterseniz, herkesin paylaşabileceği şekilde yükleyeceksiniz. Yani örneğin elinizde güzel bir avatar var, 96x96 boyutunda ve diyebileceksiniz: Herkes bu avatarı kullanabilsin...
2. Veya yine kendinize özel avatarlar yükleyebileceksiniz. Boyut muhakkak 96x96 ve JPG formatı olacak. Eğer 96x96 değilse bile, 96x96 yapılacak, ona göre alttan üstten veya yanlardan basık bir avatar istemiyorsanız, ona göre hazırlayın.
3. Avatarlar direkt geçmeyecek tabii. Avatarlar da forum kurallarına dahil. O yüzden moderatör arkadaşlarımız yüklediğiniz avatarın forum kurallarına uygunluğunu (dini, siyasi vb. konulara çakışma vs.) denetledikten sonra, kullanıcı adınıza yükleyecekler.
Selçuk İslamoğlu
CHIP Online
Mesaj Tarihi : 21 Kas 2007 00:23:36
tuncab'dan alıntı:
Ayrıca sitenin tasarımı sade olduğyundan büyük resim pek hoş durmuyor.
Tabi insan bir geleceği düşünmeli...