Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Sayfa 1 / 3123Sonraki >
Avrupa Yakası
/ 3  Sonraki sayfaya git
elvis32
Forum Başkatibi

7581 Mesaj

Mesaj Tarihi : 26 Ara 2007  00:07:11
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Ya Avrupa Yakası'nı izleyenler? Onların yorumlarını alalım bu bölümde de...
Bloğuma ulaşmak için --> http://www.blogcu.com/sozturks/
elvis32'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) elvis32'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Sony Vaio VGN-CS118E

VIZO Xena II VZ-NLC-110

Samsung Sens X360

Sony Vaio VGN-CS118EHem taşınabilirlik hem de performans arayan kullanıcılara yönelik olan Sony, performansına uygun bir fiyatla satılıyor.
VIZO Xena II VZ-NLC-110Eğer dizüstü bilgisayarınızın çok ısınmasından şikâyet ediyorsanız Xena II ile sisteminizi rahatlatabilirsiniz.
VIZO Xena II VZ-NLC-110İncecik tasarımıyla oldukça şık görünen X360, gerek iş gerek eğlence amaçlı olsun tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak keyifli bir ürün.
medjaii
Üye

196 Mesaj

Mesaj Tarihi : 26 Ara 2007  00:52:31
abi bi dizi bu kadar kaliteli olamaz.oyuncular olsun senaryo olsun.kesinlikle diğer dizilerden farklı bi havası var.ayrıca cnbc-e de izlediğimiz sit-com lara benzer bi mizah anlayışı var dizinin bence türkiyede yayınlanan en iyi dizi.

medjaii'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) medjaii'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
CU_GS7
Forum Başkatibi

5886 Mesaj

Mesaj Tarihi : 26 Ara 2007  01:54:42
Bu sezon da bitmesin diyim, çok şey demiş olurum heralde..
CU_GS7'nin profilini görüntüle CU_GS7'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
medjaii
Üye

196 Mesaj

Mesaj Tarihi : 26 Ara 2007  02:04:19
CU_GS7'den alıntı:
Bu sezon da bitmesin diyim, çok şey demiş olurum heralde..

keşke bitmese ama gülse birsel in bitireceği söyleniyor

medjaii'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) medjaii'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
XxXDaRKoXxX
Forum Katibi
REP: 214REP: 214REP: 214REP: 214
REP: 214

3165 Mesaj

Mesaj Tarihi : 26 Ara 2007  14:39:35
Ata Demirer ile daha iyiydi

XxXDaRKoXxX'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) XxXDaRKoXxX'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
tuncab
Forum Katibi
REP: 78REP: 78REP: 78REP: 78
REP: 78

3812 Mesaj

Mesaj Tarihi : 26 Ara 2007  16:16:30
Avrupa Yakası, Türk yapımı en başarılı sit-com. Geçmişte bitecek haberleriyle üzülmüştüm, fakat devam etti. Şimdi Gülse Birsel diziyi bitirebileceğinden bahsediyor. Aslında haklı. Çünkü Türk televizyonlarının sit-com anlayışı tam oturmuş değil. Sit-com'lara standart bir dizi gibi bakılıyor. Dünya çapında ünlenen sit-com'lara bakıyoruz, büyük bölümü yarım saati, en fazla bir saati geçmiyor. Avrupa Yakası da bildiğim kadarıyla 90 dakikalık, fakat tutmuş dizilerin kaderini Avrupa Yakası da yaşıyor ve neredeyse dizi süresine eşit reklam alıyor. Şu anda izlediğimde yine zevk alıyorum. Ama yarım saatlik sit-com'lar daha başarılı olur diye düşünüyorum.

Ayrıca Gülse Birsel çok iyi bir senaryo yazarı. Dizinin başlarında kendisini başrole alarak hata yaptığını açıklamış ve başrol oyuncusunu değiştirmişti. Kendi adıma konuşmam gerekirse, eski bölümler daha başarılıydı. Bunun Gülse Birsel'in başrolde oynamasıyla bir ilgisi var mı bilmiyorum, ama ilk 3 sezon daha başarılı gibi duruyor.

Ata Demirer'in ayrılmasından sonra raiting'lerin düşeceği tahminleri yapılyordu. Fakat oyuncu kadrosu ve senaristin azmiyle beklenen düşüş yaşanmadı. Bu dönem Avrupa Yakası'nın en başarılı dönemlerindendi.

Fazla uzattım sanki. Kısaca şunu söyleyeyim: Avrupa Yakası'nın süresi kısaltılarak gereksiz uzatmalar önlenmeli.
@ Prep C @
tuncab'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) tuncab'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Borga-x
İlk Maestro
REP: 1546REP: 1546REP: 1546REP: 1546
REP: 1546

11256 Mesaj

Mesaj Tarihi : 26 Ara 2007  16:25:13
Bence artık baymaya başladı.. Ben 1-2 aydır izlemiyorum.Sankı hep aynı konu aynı espırıler.. Belki başka bir projede daha başarılı olurlar.. Gerçi arasıra açıp bakıom ama sarmıyor artık..
Borga-x'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) Borga-x'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
bir dost
Katılımcı Üye

708 Mesaj

Mesaj Tarihi : 28 Ara 2007  09:23:50
türkiye klaliteli komedi dizi denince akla ilk gelen dizidir avrupa yakası .zaten başka türk komedi dizisi yok piyasada.
bir dost'un profilini görüntüle bir dost'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
elvis32
Forum Başkatibi
REP: 50REP: 50REP: 50REP: 50
REP: 50

7581 Mesaj

Mesaj Tarihi : 28 Ara 2007  11:29:04
bir dost'tan alıntı:
türkiye klaliteli komedi dizi denince akla ilk gelen dizidir avrupa yakası .zaten başka türk komedi dizisi yok piyasada.

çok daha güzelleri vardı bi zamanlar, onların eline su dökemez A.Y.
Bloğuma ulaşmak için --> http://www.blogcu.com/sozturks/
elvis32'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) elvis32'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
bir dost
Katılımcı Üye

708 Mesaj

Mesaj Tarihi : 28 Ara 2007  13:54:09
geçmişe mazi derler. ben şuan yok diyorum zaten.eskiden daha iyi diziler olduğunun ben de farkındayım.
bir dost'un profilini görüntüle bir dost'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
make-believe
Deneyimli Üye

1544 Mesaj

Mesaj Tarihi : 28 Ara 2007  23:05:01
Avrupa Yakası'nın çok güçlü bir oyuncu kadrosu var. Ata Demirer'den sonra da oyuncu kadrosuna katılan oyuncularla dizi daha da güçlendi, ve renklendi. Özellikle 'Şahika' karakteri tam tezlik bir konu, bayılıyorum bu tiplemeye.
Şahika'nın 'Oh my God! Oh, my God'lı histerik ağlamaları muhteşem. Kısaca Gülse Birsel harika bir iş çıkarıyor, zekasına hayran olmamak elde değil.
make-believe'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) make-believe'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
/ 3  Sonraki sayfaya git
Hızlı Geçiş:
Sayfa 1 / 3123Sonraki >
Snitz Forums 2000

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler