Hem taşınabilirlik hem de performans arayan kullanıcılara yönelik olan Sony, performansına uygun bir fiyatla satılıyor.
Eğer dizüstü bilgisayarınızın çok ısınmasından şikâyet ediyorsanız Xena II ile sisteminizi rahatlatabilirsiniz.
İncecik tasarımıyla oldukça şık görünen X360, gerek iş gerek eğlence amaçlı olsun tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak keyifli bir ürün.
medjaii
Üye
Mesaj Tarihi : 26 Ara 2007 00:52:31
abi bi dizi bu kadar kaliteli olamaz.oyuncular olsun senaryo olsun.kesinlikle diğer dizilerden farklı bi havası var.ayrıca cnbc-e de izlediğimiz sit-com lara benzer bi mizah anlayışı var dizinin bence türkiyede yayınlanan en iyi dizi.
CU_GS7
Forum Başkatibi
Mesaj Tarihi : 26 Ara 2007 01:54:42
Bu sezon da bitmesin diyim, çok şey demiş olurum heralde..
medjaii
Üye
Mesaj Tarihi : 26 Ara 2007 02:04:19
CU_GS7'den alıntı:
Bu sezon da bitmesin diyim, çok şey demiş olurum heralde..
keşke bitmese ama gülse birsel in bitireceği söyleniyor
XxXDaRKoXxX
Forum Katibi
REP: 214
Mesaj Tarihi : 26 Ara 2007 14:39:35
Ata Demirer ile daha iyiydi
tuncab
Forum Katibi
REP: 78
Mesaj Tarihi : 26 Ara 2007 16:16:30
Avrupa Yakası, Türk yapımı en başarılı sit-com. Geçmişte bitecek haberleriyle üzülmüştüm, fakat devam etti. Şimdi Gülse Birsel diziyi bitirebileceğinden bahsediyor. Aslında haklı. Çünkü Türk televizyonlarının sit-com anlayışı tam oturmuş değil. Sit-com'lara standart bir dizi gibi bakılıyor. Dünya çapında ünlenen sit-com'lara bakıyoruz, büyük bölümü yarım saati, en fazla bir saati geçmiyor. Avrupa Yakası da bildiğim kadarıyla 90 dakikalık, fakat tutmuş dizilerin kaderini Avrupa Yakası da yaşıyor ve neredeyse dizi süresine eşit reklam alıyor. Şu anda izlediğimde yine zevk alıyorum. Ama yarım saatlik sit-com'lar daha başarılı olur diye düşünüyorum.
Ayrıca Gülse Birsel çok iyi bir senaryo yazarı. Dizinin başlarında kendisini başrole alarak hata yaptığını açıklamış ve başrol oyuncusunu değiştirmişti. Kendi adıma konuşmam gerekirse, eski bölümler daha başarılıydı. Bunun Gülse Birsel'in başrolde oynamasıyla bir ilgisi var mı bilmiyorum, ama ilk 3 sezon daha başarılı gibi duruyor.
Ata Demirer'in ayrılmasından sonra raiting'lerin düşeceği tahminleri yapılyordu. Fakat oyuncu kadrosu ve senaristin azmiyle beklenen düşüş yaşanmadı. Bu dönem Avrupa Yakası'nın en başarılı dönemlerindendi.
Fazla uzattım sanki. Kısaca şunu söyleyeyim: Avrupa Yakası'nın süresi kısaltılarak gereksiz uzatmalar önlenmeli.
@ Prep C @
Borga-x
İlk Maestro
REP: 1546
Mesaj Tarihi : 26 Ara 2007 16:25:13
Bence artık baymaya başladı.. Ben 1-2 aydır izlemiyorum.Sankı hep aynı konu aynı espırıler.. Belki başka bir projede daha başarılı olurlar.. Gerçi arasıra açıp bakıom ama sarmıyor artık..
bir dost
Katılımcı Üye
Mesaj Tarihi : 28 Ara 2007 09:23:50
türkiye klaliteli komedi dizi denince akla ilk gelen dizidir avrupa yakası .zaten başka türk komedi dizisi yok piyasada.
elvis32
Forum Başkatibi
REP: 50
Mesaj Tarihi : 28 Ara 2007 11:29:04
bir dost'tan alıntı:
türkiye klaliteli komedi dizi denince akla ilk gelen dizidir avrupa yakası .zaten başka türk komedi dizisi yok piyasada.
çok daha güzelleri vardı bi zamanlar, onların eline su dökemez A.Y.
geçmişe mazi derler. ben şuan yok diyorum zaten.eskiden daha iyi diziler olduğunun ben de farkındayım.
make-believe
Deneyimli Üye
Mesaj Tarihi : 28 Ara 2007 23:05:01
Avrupa Yakası'nın çok güçlü bir oyuncu kadrosu var. Ata Demirer'den sonra da oyuncu kadrosuna katılan oyuncularla dizi daha da güçlendi, ve renklendi. Özellikle 'Şahika' karakteri tam tezlik bir konu, bayılıyorum bu tiplemeye. Şahika'nın 'Oh my God! Oh, my God'lı histerik ağlamaları muhteşem. Kısaca Gülse Birsel harika bir iş çıkarıyor, zekasına hayran olmamak elde değil.