Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

BACKUP !
rsl03
Yeni Üye

3 Mesaj

Mesaj Tarihi : 20 Kas 2008  20:49:00
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
slm arkadaşlar server 2003'de veri yedekleme çeşitleri hakkında bilgi almak istiyorum bunun backup hakkında ayrıntılı dökümana ihtiyacım var elinde bulunanlar lütfen paylaşabilir mi_? acil!!!
rsl03'ün profilini görüntüle (Çevrimdışı) rsl03'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Sony Vaio VGN-CS118E

VIZO Xena II VZ-NLC-110

Samsung Sens X360

Sony Vaio VGN-CS118EHem taşınabilirlik hem de performans arayan kullanıcılara yönelik olan Sony, performansına uygun bir fiyatla satılıyor.
VIZO Xena II VZ-NLC-110Eğer dizüstü bilgisayarınızın çok ısınmasından şikâyet ediyorsanız Xena II ile sisteminizi rahatlatabilirsiniz.
VIZO Xena II VZ-NLC-110İncecik tasarımıyla oldukça şık görünen X360, gerek iş gerek eğlence amaçlı olsun tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak keyifli bir ürün.
luqqa
Üye

73 Mesaj

Mesaj Tarihi : 29 Kas 2008  16:19:10
Acronis İmage True, serverlar için en çok kullanılan backup programlarından birisidir. Windows server 2003 kullanırken tercih ettiğim imaj programıdır. Kullanımı oldukça kolay yedekle yedekten yukle :D
luqqa'nın profilini görüntüle (Çevrimdışı) luqqa'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
samsam
Yeni Üye

12 Mesaj

Mesaj Tarihi : 07 Ara 2008  01:44:44
+1
Acronis, net üzerinde kullanım videoları var, ordanda destek alabilirsiniz.

Bir hiçim ben, sıfırım..
Toplarsan etkisiz, çarparsan yutan olurum!
Bölersen sonsuz, çıkarırsan kendin olurum!
Sıfırım ben, ben bir hiçim!
samsam'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) samsam'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler