Firmaların referans sistemlere kendi tasarımlarını uyguladıklarında nasıl daha iyi sonuçlar alabilecekleri gösteren bir ürün.
Hem taşınabilirlik hem de performans arayan kullanıcılara yönelik olan Sony, performansına uygun bir fiyatla satılıyor.
Eğer dizüstü bilgisayarınızın çok ısınmasından şikâyet ediyorsanız Xena II ile sisteminizi rahatlatabilirsiniz.
ScoRpioN
Bilgin Üye
REP: 54
Mesaj Tarihi : 02 Ara 2008 00:10:22
- Temsilci : iyi günler Erdinç Beyle görüsebilir miyim? - Müsteri : Babam Tuvalette hemde yeni girdi 1 saat çikmaz simdi
Zuhahah bu ne ya karın kaslarım gülmekten şekil değiştirdi
ScoRpioN
Gladiatus-----------Server 7------QuickShare
Nickim uzun diye değiştirildi; Ben OOOOMMMMEEEERRRR ...
Çok Nadir Giriyorum Artık :(
kalamarr
Üye
REP: 73
Mesaj Tarihi : 02 Ara 2008 00:34:54
byburak2008'den alıntı:
- Temsilci : iyi günler Nasil yardimci olabilirim? - Müsteri : Benim dün son ödeme tarihiymis extre bugün geldi. Bugün yatirirsam faiz islermi? - Temsilci : Evet geciktirdiginiz için faiz isler. - Müsteri : Ne biçim bankasiniz diger bankalar böyle olunca faiz almiyorlar iptal ediyorlar. - Temsilci : Su andaki uygulama böyle, Baska yardimci olabilecegim birkonu var mi? - Müsteri : Yok - Temsilci : iyi günler size - Müsteri : Size kötü günler. Köpek siçsin sizin bankaniza!!! !!
beni en çok bu güldürdü.
physfg
Deneyimli Üye
REP: 46
Mesaj Tarihi : 02 Ara 2008 01:13:22
bi olay geçti başımdan tabii lise yılları ...
aria(nam-ı diğer avea) da bi şifre almam gerekiyordu şimdi hatırlamıyorum ne için olduğunu...on tane isim girdim kullanılıyor dedi bende kızıp "deyyus" koydum 1 yıl sonra falan ilk kez işim düştü o şifreye ve hali ile unuttum müşteri hizmetlerini aradım ..bilgi kontrolü falan...
sonra temsilci şifre yi okuyacak ilk okudu, algılamadı ben de neeee dedim adam koptu bi on saniye sessizlik ama arkadan gülme sesi geliyor hafiften .sonra il il kodladı...denizli,edirne......
EN SANATSAL DENKLEM
tugcelim
Üye
Mesaj Tarihi : 02 Ara 2008 10:07:25
physfg'den alıntı:
bi olay geçti başımdan tabii lise yılları ...
aria(nam-ı diğer avea) da bi şifre almam gerekiyordu şimdi hatırlamıyorum ne için olduğunu...on tane isim girdim kullanılıyor dedi bende kızıp "deyyus" koydum 1 yıl sonra falan ilk kez işim düştü o şifreye ve hali ile unuttum müşteri hizmetlerini aradım ..bilgi kontrolü falan...
sonra temsilci şifre yi okuyacak ilk okudu, algılamadı ben de neeee dedim adam koptu bi on saniye sessizlik ama arkadan gülme sesi geliyor hafiften .sonra il il kodladı...denizli,edirne......
iyiymiş
Ölüm bana en gerçekçi yüzüyle bile gülemez,çünkü ben ölümü nefes alarak tattım.Yaşamak bana ayrıcalık değil;eğer sen benden gidersen yaşamayı satılığa çıkaracağım...
ibrahim19
Üye
Mesaj Tarihi : 02 Ara 2008 20:37:36
bune ya gülmekten karnım ağrıdı
sadaksoy
Yeni Üye
Mesaj Tarihi : 02 Ara 2008 22:46:40
birazda gülelim artık banal şeylerden sıkılmıştık iyi geldi.....
SoN_KraL
Deneyimli Üye
REP: 14
Mesaj Tarihi : 03 Ara 2008 13:10:10
Temsilci : Evli misiniz ? - Müsteri : Hayir müzmin bekarim. Aman evladim sen sen ol sakin evlenmeyecegim deme. Bak güzel bir isin varmis,bankada birini ayarla yasin geçmeden bir an önce evlen. Sonra bizim gibi tursunu kurmasinlar. Abla nasihati !!!
:D süperdi
zulkifsavas
Üye
REP: 1
Mesaj Tarihi : 03 Ara 2008 14:18:20
Motherboard : Intel Isleton D946GZIS CPU : Intel(R) Pentium(R) D CPU 2.80GHz (Hyper-Threaded) GPU : ATI Radeon Sapphire x1650 PRO 512 MB Memory : Kingston 1 GB DDR2-667 MHz HDD : Seagate ST3160211AS (160 GB, 7200 RPM, SATA-II) Monitor : Samsung SyncMaster 940BW (Digital) 19" Widescreen LCD
mertebe
Üye
Mesaj Tarihi : 03 Ara 2008 18:32:23
paylaşım için sağol
SoN_KraL
Deneyimli Üye
REP: 14
Mesaj Tarihi : 03 Ara 2008 19:25:49
- Temsilci : E-mail adresiniz varsa alabilir miyim? - Müsteri : bradpit@mynet. com kendisine çok benzerimde?( aferin?) - Temsilci : Cep telefonu kullaniyor musunuz? - Müsteri : Nokia 3210'um var ama satacagim. simdi küçükleri çikti onlardan alicam. - Temsilci : Hayirli olsun. Numarasini ögrenebilir miyim? - Müsteri : Kontürlü? O daha iyi oluyor bilior musun? Vergi yok falan.(oldu? .)