Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Sayfa 1 / 3123Sonraki >
Baslamayan windowstan bilgi kurtarmak
/ 3  Sonraki sayfaya git
seretan
Üye

65 Mesaj

Mesaj Tarihi : 25 Tem 2006  01:27:47
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Arkadaslar bilgisayarıma galiba illet bi virüs bulastı.Arkadasımın webcamini goruntulemeye bastıgımda aniden mavi ekran geldi ve bilgisayar yeniden basladı..sonra su guvenli kip,en son duzgun calısan ayarlarla baslat seceneklerinin oldugu menu geldi..butun secenekleri denedim windows baslamıyor..

Amacım harddiskteki dosyalarımı kurtarmak gerisi onemli degil..cok onemli dosyalarım mevcut hem benim hem annemin..bilgisayarda cd writer mevcut acaba windowsu baslatmadan ona aktarmam mumkun mu? benim aklıma bu geldi ilk..onerilerinizi ve yardımlarını bekliyorum arkadaslar..
windows=(Xp sp2)
Ben gökteki en parlak yıldızım
seretan'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) seretan'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Ücretsiz Tam Sürüm!

Yasal mı, yasak mı?

En beğenilen 50 program

CHIP Online'dan her gün bir ücretsiz yazılımCHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
Hacker araçları yasaldır, eğer...CHIP Online, bir cracker'ın bakış açısından yazılım korsanlarının ilginç yöntemlerini inceledi...
Hacker araçları yasaldır, eğer...CHIP Download sitesinde en çok önerilen 50 programı özel bir dosyada bir araya getirdik.
Uğur-Onur
Üye

93 Mesaj

Mesaj Tarihi : 25 Tem 2006  01:59:56
Selamlar,

Aynı sorunu az önce bende yaşadım, "En son düzgün çalışan ayarlarda çalıştır" seçeneği bir işe yaramıyor fakat Güvenli Kip'ten girebiliyorum. Senin de Güvenli Kip'ten girebilmen gerek.
Uğur SEVEN - Onur SEVEN
Uğur-Onur'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) Uğur-Onur'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
seretan
Üye

65 Mesaj

Mesaj Tarihi : 25 Tem 2006  02:19:21
guvenli kiptede aynı seyler oluyor..yapamadım bi turlu..su durumda dosyaları cd ye aktarabilirmiyim?bununla ilgili bilginiz var mı acaba?
Sayfanın en üstüne git
expec
Yeni Üye

23 Mesaj

Mesaj Tarihi : 26 Tem 2006  16:52:55
cdye atamazsın arkadaşım başka bir pcde ikinci hdd olarak açarsan kurtabilirsin dosyalarını onuda yapamayacagım dersen bir bilgisayarcıya götür harddiskini bilgilerini diger partion'a al(varsa tabi yoksa cdye koplarsın) sonra sistemin kurulu oldugu sürücüyü formatlayarak çözüme ulaşırssın!...Kolay Gelsin
expec'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) expec'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
tuncab
Forum Katibi
REP: 78REP: 78REP: 78REP: 78
REP: 78

3706 Mesaj

Mesaj Tarihi : 26 Tem 2006  17:56:35
bi okuyucu bi yazıcın varsa olabilir.ama bir de live linux cd si gerekiyor.chip bikaç ay önce vermişti.sistemi onunla başlat.daha sonra cdye önemli verilerini kaydet.
@ Prep C @
tuncab'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) tuncab'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
delikanli53
Deneyimli Üye

1320 Mesaj

Mesaj Tarihi : 26 Tem 2006  20:15:46
Arkadaşım sen eğer imkanın varsa ram değiştir çünkü sanal bellek eksik geliyor olabilir. Ve tak windows cd sini yeniden kur ama dikkat et f8 den sonraki onar seçeneğini seç. bu windows kurulumunu ram değiştirmeden de yapabilirsin. Hdd bişey olmamış boşuna telaş etme. Ama ram bozulmuş büyük ihtimalle sen windowsu onar sorunun çözülecektir. (Windows onarmak bilgilere zarar vermez.)

ASUS PDA SORULARINIZ İÇİN http://www.forumlazlar.com/showthread.php?tid=285
8 yıllık forum hayatımda ilk kez forum sayfası yaptım değerli yorumlarınızı ve önerilerinizi beklerim teşekkürlerimle www.forumlazlar.com
delikanli53'ün profilini görüntüle (Çevrimdışı) delikanli53'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
expec
Yeni Üye

23 Mesaj

Mesaj Tarihi : 26 Tem 2006  20:48:27
tuncab'dan alıntı:
bi okuyucu bi yazıcın varsa olabilir.ama bir de live linux cd si gerekiyor.chip bikaç ay önce vermişti.sistemi onunla başlat.daha sonra cdye önemli verilerini kaydet.

arkadaşın söyledigi en mantıklısı bence onar sakın yapma çıkamazsın içinden kasar baya sen en iyisi bir live cd bul xp yada linux işini görür.
Sayfanın en üstüne git
delikanli53
Deneyimli Üye

1320 Mesaj

Mesaj Tarihi : 26 Tem 2006  21:48:01
arkadaşım xp cd si ile onar yapınca kasacağını kim söylemiş.

ASUS PDA SORULARINIZ İÇİN http://www.forumlazlar.com/showthread.php?tid=285
8 yıllık forum hayatımda ilk kez forum sayfası yaptım değerli yorumlarınızı ve önerilerinizi beklerim teşekkürlerimle www.forumlazlar.com
delikanli53'ün profilini görüntüle (Çevrimdışı) delikanli53'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
seretan
Üye

65 Mesaj

Mesaj Tarihi : 27 Tem 2006  00:54:54
onar secenegi ise yaramıyor arkadaslar.zaten ilk onu denedim ama olmadı..live linux cd bulmam lazım o zaman denemedigim bir o kaldı.bu arada dizüstü oldugu icin sabitdiski cıkaramıyorum..

farklı onerilerinız varsa bekliyorum..herkeze cevaplar icin tesekkurler
Sayfanın en üstüne git
expec
Yeni Üye

23 Mesaj

Mesaj Tarihi : 27 Tem 2006  10:54:10
delikanli53'ten alıntı:
arkadaşım xp cd si ile onar yapınca kasacağını kim söylemiş.

arkadaşım pcyi kasar demiyorum adamı kasar diyorum yani kolay yapamazsın diyorum bilmiyorum an-la-dın-mı?
Sayfanın en üstüne git
tuncab
Forum Katibi
REP: 78REP: 78REP: 78REP: 78
REP: 78

3706 Mesaj

Mesaj Tarihi : 27 Tem 2006  11:13:15
madem notebook un var o zaman bilgilerini bir flash disk veya hafıza kartına yazarak yedekleyebilirsin.
@ Prep C @
tuncab'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) tuncab'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
/ 3  Sonraki sayfaya git
Hızlı Geçiş:
Sayfa 1 / 3123Sonraki >
Snitz Forums 2000