Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Beyler Bi el atın
Capkın
Üye

82 Mesaj

Mesaj Tarihi : 26 Nis 2008  12:38:30
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Arkadaşlar,

Ben bir şirkette çalışıyorum haliylen şirket makinaları kullanıyoruz ve kısıtlı net kullanabiliyoruz.Benım sorunum sayfaların çoguna Websense girmesi ben bu Websense denilen şeyi bir türlü atlatamadım bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi.
Verdiği bir kaç hatayı sizlere yazmak istiyorum.
Reason:The Websense category "Games" is filtered.
Reason:The Websense category "MP3" is filtered.
Reason:The Websense category "Custom Block" is filtered

Capkın'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) Capkın'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Ücretsiz Tam Sürüm!

Otolara güvenlik kalkanı

A'dan Z'ye Windows 7 Beta1

CHIP Online'dan her gün bir ücretsiz yazılımCHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
Hayat kurtaran 10 otomobil teknolojisiCHIP Online, otomobillerde kullanılan 10 güvenlik teknolojisini mercek altına aldı.
Hayat kurtaran 10 otomobil teknolojisiCHIP Online farkıyla Windows 7 Build 7000'i keşfedin. İşte ilk beta sürümün artıları ve eksileri...
elazigli
Forum Katibi
REP: 496REP: 496REP: 496REP: 496
REP: 496

4413 Mesaj

Mesaj Tarihi : 26 Nis 2008  14:41:27
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
"websense" dedigi bi cesit filtre uygulaması, ordaki mesajlardada "mp3", "games" ve "custom block" kelimeleri belirlenmiş ve onlar herhangi bi sekilde girildigi zaman bu uygulama erişimi yasaklıyor. bu konuda sizin elinizden birşey gelmez bu tarz değişiklikler sadece sistem yöneticileri ve şifreleri bilenler tarafından yapılabilir...
elazigli'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) elazigli'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler