Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

BİLGİSAYAR KAPANIYOR
HPQ-User
CHIP Online

13682 Mesaj

Mesaj Tarihi : 20 May 2008  19:55:17
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
asteğmen-ozan sormuş:
casper neo serisi 2600 model bilgisyar aldım kasada bulunan güç düğmesinin yanında bir işaret var pile benzeyen ve sürekli sarı yanıyor zannedersem bilsigisayrda güç problemi var ayrıca daemon tools 4.0 yükledim oyun kurmak için ve bilgisayra kafayı yedirti çünkü bilsigsyar hep güvenli modda başladı yüklediğim andan beri üstelik windows açılır açılmaz kapanıyor bende vistada yeniyim hç bir şey anlıyamadım mavi bir ekran geliyor ve bilsigayar hemen kapanıyorüstelik sürücü araması da yapıyor ve hiçbir şey bulamıyor bilgisyar karışık bir drum ama yardım edin lütfen bana...

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
casper neo serisi 2600 model bilgisyar aldım kasada bulunan güç düğmesinin yanında bir işaret var pile benzeyen ve sürekli sarı yanıyor zannedersem bilsigisayrda güç problemi var ayrıca daemon tools 4.0 yükledim oyun kurmak için ve bilgisayra kafayı yedirti çünkü bilsigsyar hep güvenli modda başladı yüklediğim andan beri üstelik windows açılır açılmaz kapanıyor bende vistada yeniyim hç bir şey anlıyamadım mavi bir ekran geliyor ve bilsigayar hemen kapanıyorüstelik sürücü araması da yapıyor ve hiçbir şey bulamıyor bilgisyar karışık bir drum ama yardım edin lütfen bana...

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)
Sorularınız için Uzmanına Sor
HPQ-User'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) HPQ-User'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Sony Vaio VGN-CS118E

VIZO Xena II VZ-NLC-110

Samsung Sens X360

Sony Vaio VGN-CS118EHem taşınabilirlik hem de performans arayan kullanıcılara yönelik olan Sony, performansına uygun bir fiyatla satılıyor.
VIZO Xena II VZ-NLC-110Eğer dizüstü bilgisayarınızın çok ısınmasından şikâyet ediyorsanız Xena II ile sisteminizi rahatlatabilirsiniz.
VIZO Xena II VZ-NLC-110İncecik tasarımıyla oldukça şık görünen X360, gerek iş gerek eğlence amaçlı olsun tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak keyifli bir ürün.
waybe
Deneyimli Üye
REP: 180REP: 180REP: 180REP: 180
REP: 180

1587 Mesaj

Mesaj Tarihi : 20 May 2008  20:20:29
ramlerinde sorun olabilir başka pc lerde de calışıyorsa sorun pc de power sorunun oldugunu sanmam sen biliyorsan kendin bilmiyorsan servise götür ve formatla bilgisayarı bel kendine gelir pc

heralde yeni almışsın servise ver onlar baksın

elimden geldigince yardım etmeye calştım
yardım edebilecegim bir konu olursa
waybe_forum@hotmail.com
waybe'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) waybe'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
silenceandsilence
Üye
REP: 31REP: 31REP: 31REP: 31
REP: 31

137 Mesaj

Mesaj Tarihi : 21 May 2008  00:38:25
Eğer daemon kurulum yaptıktan sonra bilgisayarı pek kullanamadıysan sistem geri yükleme noktaları silinmemiştir. Kurulum dvdsini takarak onar de geri yükleme noktalarını görürsen daemon dan önceki geri yüklemeye dön. Açılınca daemon ın son sürümünü indir vista uymlu daemon 4.10 öyle bir sürüm olması gerekiyordu. Daemon ı kurmadan önce sistem geri yükleme noktası oluştur her ihtimale karşı.
silenceandsilence'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) silenceandsilence'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
megnaton
Yeni Üye

31 Mesaj

Mesaj Tarihi : 30 May 2008  22:42:29
kardesim yukleyebılırsen xp yı yukle bence belkı işletım sıstemın den kaynaklanabılır
megnaton'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) megnaton'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler