merhaba arkadaşlar canım sıkılıyordu böyle bi konu açayım dedim.. konunun amacı bilgisayar kullanımında veya alanında en çok kullanılan ve yanlış olan (ör:pc ye bs denilmesi gibi) şeyleri buray yazmanız ve yazdığınız kelimelerin bizi eğlendirmesi...(başlık nefret falan ama artık yazcak bişey bulamadım ondan..) iyi akşamlar....
Firmaların referans sistemlere kendi tasarımlarını uyguladıklarında nasıl daha iyi sonuçlar alabilecekleri gösteren bir ürün.
Hem taşınabilirlik hem de performans arayan kullanıcılara yönelik olan Sony, performansına uygun bir fiyatla satılıyor.
Eğer dizüstü bilgisayarınızın çok ısınmasından şikâyet ediyorsanız Xena II ile sisteminizi rahatlatabilirsiniz.
XxXDaRKoXxX
Forum Katibi
REP: 214
Mesaj Tarihi : 19 Oca 2008 21:27:47
Klavyen kırılacasıca böyle konumu açılır hiç.Mausunu kediler yer İnşallah!Süt içerken sütün klavyene dökelesice bir de utanmadan canım sıkılıyor yazmış olur mu hiç?AAA işlemcin fazla yükten geberesice !
Gibi mi?
erdem187
Bilgin Üye
REP: 107
Mesaj Tarihi : 19 Oca 2008 21:30:27
yok hayır yanlış tabir kullanımı mesela Nvidia(envidia):D yı Nevedea diye okumak veya yazmak gibi birşey veya HD(eyçdi) ye HeDe demek gibi bişeyler...
hotmail--> sıcakmeyil densin com.tr-->kom nokta teree densin pc--> pecee/bisii densin amd--> Amede firefox-->kırmızı/turuncu tilki bill gates-->bil geyts
benim de iş arkadaşım mouse ye ısrarla maus yazardı öbürleride aklıma gelmedi şimdi (galiba böle bişi diyosun demi yoksa bende kaybolabilirim)
KaLk gururum...Bugün Burdan gideLim...Ne oLur oNa yeniLmeyeLim... GeL gururum...Her zaLim böyLe değiL...EğiLeceksen sen gerçek aşka eğiL... GözLerinden kurtulda gideLim...
Selçuk İslamoğlu
CHIP Online
REP: 13
Mesaj Tarihi : 19 Oca 2008 21:51:34
SMS: Se-me-se denmesi. Tamam Türkçe okunuşu öyle olabilir ama Kısa Mesaj Servisine madem ingilizce bir isim buluyorsun, bari ingilizcesini oku.
Ama beni en çok güldüren, eski arkadaşlarımızdan birinin Google'a Gugli diye hitap etmesiydi.
Selçuk İslamoğlu CHIP Online TR Internet Projeleri Uzmanı
ocean_eyes
Üye
REP: 3
Mesaj Tarihi : 19 Oca 2008 22:01:37
Selçuk İslamoğlu'dan alıntı:
Ama beni en çok güldüren, eski arkadaşlarımızdan birinin Google'a Gugli diye hitap etmesiydi.
bu gene iyi müşterimizin biri telefonla aradı ve ya söylediğiniz şeyi gagıla yazıyorum ama bi türlü çıkmıyo bunun yazılışı nasıl diye sormuştu
KaLk gururum...Bugün Burdan gideLim...Ne oLur oNa yeniLmeyeLim... GeL gururum...Her zaLim böyLe değiL...EğiLeceksen sen gerçek aşka eğiL... GözLerinden kurtulda gideLim...
CU_GS7
Forum Başkatibi
Mesaj Tarihi : 19 Oca 2008 22:09:54
cd'yi "sidi" diye yazanlar ve e-mail'e "imel" yazanlar''dan nefret değil de başka bir şey oluyorum.. Hmm "mesene"yi nasıl da unutmuşum..
Güncelleme: CU_GS7 [19 Oca 2008 22:11:16]
R3QU3M
Deneyimli Üye
REP: 8
Mesaj Tarihi : 20 Oca 2008 12:04:00
benimde AMD ye eyemdi denmesi çok gıcığıma gidiyor ama intele dantel denmesinden hoşlanıyorum
erdem187
Bilgin Üye
REP: 107
Mesaj Tarihi : 20 Oca 2008 12:22:28
Selçuk İslamoğlu'dan alıntı:
SMS: Se-me-se denmesi. Tamam Türkçe okunuşu öyle olabilir ama Kısa Mesaj Servisine madem ingilizce bir isim buluyorsun, bari ingilizcesini oku.
cem abi ayrıca sana katılıyorum..mesene denmesine sinir oluyorum...en kibarı emesen(msn)