Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Biçimlendirilen dosyaların geri alınması
HPQ-User
CHIP Online

13682 Mesaj

Mesaj Tarihi : 21 Mar 2008  21:24:00
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
devA sormuş:
Biçimlendirmiş oldugum dosyalarımı geri almak istiyorum yanlıslıkla resımlerımı sıldım internetde arastırma yaparken okudum ki bu konuda yardımcı programlar var ..handy recovery 4 programını yukledım 30 gunluk deneme surumuymus hergun 1 dosya alabılıyorum fakat cok fazla dosyam var yukledıgım programın serıal numaraları gerek tum form sıtelerıne uye oldum ama hıckımse bulamadı acaba bana dosyalarımı gerı almamla ılgılı yardımda bulunabılırmısınız? tskrlr

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 2.0.50727)
Sorularınız için Uzmanına Sor
HPQ-User'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) HPQ-User'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Sapphire HD 4830 - 512 MB

Sony Vaio VGN-CS118E

VIZO Xena II VZ-NLC-110

Sapphire HD 4830 - 512 MBFirmaların referans sistemlere kendi tasarımlarını uyguladıklarında nasıl daha iyi sonuçlar alabilecekleri gösteren bir ürün.
Sony Vaio VGN-CS118EHem taşınabilirlik hem de performans arayan kullanıcılara yönelik olan Sony, performansına uygun bir fiyatla satılıyor.
Sony Vaio VGN-CS118EEğer dizüstü bilgisayarınızın çok ısınmasından şikâyet ediyorsanız Xena II ile sisteminizi rahatlatabilirsiniz.
khramn
Bilgin Üye
REP: 504REP: 504REP: 504REP: 504
REP: 504

2251 Mesaj

Mesaj Tarihi : 21 Mar 2008  22:04:40
EASY RECOVERY bu ücretsiz programla diske yeni bilgiler kaydetmediğiniz sürece tüm bilgilerinizi eksiksiz hatasız kurtaraqbilirsiniz. Googgle da biraz araştırma yaparsanız hem linklere ulaşabilir hemde kullanımı hakkında ayrıntılı bilgi bulabilirsniz. Programı tüm kurtarma programları içinde tek geçebilirsiniz.
NEDİR ALLAHIM NEDİR? BU DİYARIN ŞU HALİ
BEZGİNLİKTEN RUHUNU KAYBETMİŞ BİR AHALİ
İSLAMA SERBEST OLAN CAMİLERDE MAHPUSLUK,
İMAN,FİKİR,RUH,LİSAN ,SUYU KESİLMİŞ MUSLUK
KALPLERİ DİNLER SAĞIR,KILAVUZLUK EDER KÖR,
DİNDARA ÇAĞDIŞI DER,ÇAĞ BİLMEZ PROFÖSÖR.
RUHSAL,PARASAL,SOYUT,BOYUT,YAŞAM,EĞİLİM
YA BUNLAR TÜRKÇE DEĞİL YAHUT BEN TÜRK DEĞİLİM.
OYSA HALİS TÜRK BENİM,BUNLAR İŞGALCİLERİM
ALLAH TÜRK'E ACISIN YALNIZ BUNU DİLERİM..
khramn'ın profilini görüntüle khramn'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Sefa Adak
Deneyimli Üye
REP: 179REP: 179REP: 179REP: 179
REP: 179

1338 Mesaj

Mesaj Tarihi : 21 Mar 2008  23:23:27
Merhaba

Bunun için yazılmış birçok recovery programı var.Ben PC Inspector File Recovery'yi öneririm.
`•.¸¸.•´¯`> CHIP Online USER - SeFa < `•.¸¸.•´¯`
Sefa Adak'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) Sefa Adak'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler