draakwolf'tan alıntı:
kardeş dediğini yaptım abimin laptoptan yazdım ama ondada aynı virüsler war sölemişitim şimdi program boot etti ama virusscan- a AVG yazacağım yerde - tuşuna bastığımda = çıkıor yinede öle yazdım tarattım ama harddiskler için y tuşuana falan basmadım ve Would Youlike to Forcemount the Device? şu soru çıkmadı tarama bittikten sonra da silmesine izin ver demişsin silmek için bişi yazmıo ki izin verim pc yi açtım virüs bulmadı ama şüpheli dosya bulundu diyerek C:\ybj8df.exe
Rootkit: gizli süreç diye bişi çıktı daha önceki gibi galiba silememişim bulduklarını nasıl silebilirim şimdi kaspersky i yüklemeyi deniycem
ama vga.sys diye bir virüs bumuo artık ama roolkit bulmaya dewam edio.
şimdi bir rootkit tarayıcısı mı yükliyim ne tavsiye edersin...saygılar...
Gmer gibi bir rootkit tarayıcısı yükleyebilirsin.kaspersky gibi antivirüsleri deneyebilirsin yüklenirse.hatta başka bir arkadaşının bilgisayarından yada internet kafeden kasperskyın deneme sürümünü indir 30 günlük.program files bölümündeki dosyayı USBne yolla.daha sonra gidip kendi program filesine bu kaspersky klasörünü kopyala.klasörü aç ve kaspersky simgesine tıkla.daha sonra istersen 30 gün denemede işini halledebilir,yada orjinal kaspersky kodunu aktive etten yapabilirsin.