Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Sayfa 2 / 3< önceki123Sonraki >
Bigisayarım virüsler tarafından saldırıya uğradı?
Önceki sayfaya git / 3  Sonraki sayfaya git
draakwolf
Yeni Üye

47 Mesaj

Mesaj Tarihi : 20 Tem 2008  14:07:01
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
saol öyle bi deniyim olmazsa artık cafeden yaparım.
draakwolf'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) draakwolf'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Ücretsiz Tam Sürüm!

Yasal mı, yasak mı?

En beğenilen 50 program

CHIP Online'dan her gün bir ücretsiz yazılımCHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
Hacker araçları yasaldır, eğer...CHIP Online, bir cracker'ın bakış açısından yazılım korsanlarının ilginç yöntemlerini inceledi...
Hacker araçları yasaldır, eğer...CHIP Download sitesinde en çok önerilen 50 programı özel bir dosyada bir araya getirdik.
minnoş_97
Deneyimli Üye
REP: 140REP: 140REP: 140REP: 140
REP: 140

1038 Mesaj

Mesaj Tarihi : 20 Tem 2008  14:38:41
yapabildin mi?
minnoş_97'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) minnoş_97'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
draakwolf
Yeni Üye

47 Mesaj

Mesaj Tarihi : 20 Tem 2008  15:44:00
kardeş dediğini yaptım abimin laptoptan yazdım ama ondada aynı virüsler war sölemişitim şimdi program boot etti ama virusscan- a AVG yazacağım yerde - tuşuna bastığımda = çıkıor yinede öle yazdım tarattım ama harddiskler için y tuşuana falan basmadım ve Would Youlike to Forcemount the Device? şu soru çıkmadı tarama bittikten sonra da silmesine izin ver demişsin silmek için bişi yazmıo ki izin verim pc yi açtım virüs bulmadı ama şüpheli dosya bulundu diyerek C:\ybj8df.exe
Rootkit: gizli süreç diye bişi çıktı daha önceki gibi galiba silememişim bulduklarını nasıl silebilirim şimdi kaspersky i yüklemeyi deniycem
ama vga.sys diye bir virüs bumuo artık ama roolkit bulmaya dewam edio.
şimdi bir rootkit tarayıcısı mı yükliyim ne tavsiye edersin...saygılar...
Sayfanın en üstüne git
draakwolf
Yeni Üye

47 Mesaj

Mesaj Tarihi : 20 Tem 2008  15:47:56
kardeş bi de gizli dosya ve klasörleri gösteremeyiyorum ve c veya d yi açarken farklı pencerede açıo.diğer bütün klasörler aynı penceerede açılıo bu neden oluo acaba tabi buda bu virüsler çıktığından beri war
Sayfanın en üstüne git
minnoş_97
Deneyimli Üye

1038 Mesaj

Mesaj Tarihi : 20 Tem 2008  16:28:10
draakwolf'tan alıntı:
kardeş dediğini yaptım abimin laptoptan yazdım ama ondada aynı virüsler war sölemişitim şimdi program boot etti ama virusscan- a AVG yazacağım yerde - tuşuna bastığımda = çıkıor yinede öle yazdım tarattım ama harddiskler için y tuşuana falan basmadım ve Would Youlike to Forcemount the Device? şu soru çıkmadı tarama bittikten sonra da silmesine izin ver demişsin silmek için bişi yazmıo ki izin verim pc yi açtım virüs bulmadı ama şüpheli dosya bulundu diyerek C:\ybj8df.exe
Rootkit: gizli süreç diye bişi çıktı daha önceki gibi galiba silememişim bulduklarını nasıl silebilirim şimdi kaspersky i yüklemeyi deniycem
ama vga.sys diye bir virüs bumuo artık ama roolkit bulmaya dewam edio.
şimdi bir rootkit tarayıcısı mı yükliyim ne tavsiye edersin...saygılar...

Gmer gibi bir rootkit tarayıcısı yükleyebilirsin.kaspersky gibi antivirüsleri deneyebilirsin yüklenirse.hatta başka bir arkadaşının bilgisayarından yada internet kafeden kasperskyın deneme sürümünü indir 30 günlük.program files bölümündeki dosyayı USBne yolla.daha sonra gidip kendi program filesine bu kaspersky klasörünü kopyala.klasörü aç ve kaspersky simgesine tıkla.daha sonra istersen 30 gün denemede işini halledebilir,yada orjinal kaspersky kodunu aktive etten yapabilirsin.
Sayfanın en üstüne git
draakwolf
Yeni Üye

47 Mesaj

Mesaj Tarihi : 20 Tem 2008  16:33:36
kaspersky kuruldu artık onu kullanıcam regedit ayarlarıylada full yaptım ama bu gizli dosya ve klasör gösterimini ve c ve d nin aynı klasörde açılmasını yapamadım.
Sayfanın en üstüne git
minnoş_97
Deneyimli Üye

1038 Mesaj

Mesaj Tarihi : 20 Tem 2008  16:38:21
Ama kaspersky rootkitlerden etkilenir :(sağlıklı sonuç veremezki :( Bunun için onu izole bir ortamda(virtual box ile yapılmış sanaL PC) çalıştırmalısın.
Sayfanın en üstüne git
draakwolf
Yeni Üye

47 Mesaj

Mesaj Tarihi : 20 Tem 2008  16:58:29
yani?
Sayfanın en üstüne git
serkanaslan
Üye

157 Mesaj

Mesaj Tarihi : 21 Tem 2008  00:41:46
arkadaşım sana tavsiyem bilgisayarına ya format at yada eset nod32 antivirüs programını yükle ve güvenli modda tarama yap srunkesin olarak çözülecektir
serkanaslan'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) serkanaslan'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
flox13n
Üye
REP: 5REP: 5REP: 5REP: 5REP: 5
REP: 5

100 Mesaj

Mesaj Tarihi : 21 Tem 2008  12:31:22
kaspersky kullan tavsiyem dir. eger silemezsen s.geri yükleme yap format atmaktan iydir.:))))ama kaspersky 7.0 kaldırı www.mininova.comdan tamsürümünü bula bilirsin.(ister keyli ister krec li hepsi var.)
flox13n'ün profilini görüntüle (Çevrimdışı) flox13n'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Önceki sayfaya git / 3  Sonraki sayfaya git
Hızlı Geçiş:
Sayfa 2 / 3< önceki123Sonraki >
Snitz Forums 2000