Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Bilgisayar kasılıyor
majik
Üye

74 Mesaj

Mesaj Tarihi : 18 Kas 2008  14:38:42
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Herkese slm;
Arkadaşlar benim bilgisyarımda bir sorun var ne olduğunu çözemedim.
photoshop ile çalışırken veya 10 mb boyutunda bir veya birkaç rar arşivini boşaltırken bilgisayar kasılıp kalıyor uzun bir süre sonra kendine geliyor.
elimde 2 adet anakart var ilk anakartı asus m2n nforce430 chipsetli problemin anakart kaynaklı olduğunu düşünüp diğerini taktım ve formatladım sorun hala devam etmekte 2. taktığım anakart ise asus m2n slı deluxe nforce570 chipsetli....
Anakart çözümünü denedikten sonra aklıma gelen tek şey işlemci oluyor.
1-İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU YETERSİZ
2-İŞLEMCİ SÜRÜCÜ İSTİYOR

daha önceden böyle bir problem yoktu çok stabil bir şekilde çalışıyordu ama o zaman internet vardı şimdi TT gelip bağlayana kadar yok.

Deneyimli arkadaşların yardımlarını bekliyorum

Sistem:
ASUS M2N SLI deluxe nForce570, Asus M2N nForce430 anakart
Amd athlon x2 4800 2.5 ghz işlemci (65nm)
2gb Kıngston ddr2 533 mhz ram
Asus geforce 8500 gt silent magic 512 mb vga
Asus 350w kasa
Lg dvd rw sata
Seagate 250 gb 16 mb hdd
Inca analog tv kartı
Vista 32 bit home premium

majik'in profilini görüntüle majik'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Ücretsiz Tam Sürüm!

Otolara güvenlik kalkanı

A'dan Z'ye Windows 7 Beta1

CHIP Online'dan her gün bir ücretsiz yazılımCHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
Hayat kurtaran 10 otomobil teknolojisiCHIP Online, otomobillerde kullanılan 10 güvenlik teknolojisini mercek altına aldı.
Hayat kurtaran 10 otomobil teknolojisiCHIP Online farkıyla Windows 7 Build 7000'i keşfedin. İşte ilk beta sürümün artıları ve eksileri...
majik
Üye

74 Mesaj

Mesaj Tarihi : 20 Kas 2008  14:26:28
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
kendi açmış olduğum konuya kendim cevap vereceğim galiba
Sorunu çözdüm
sürücüden kaynaklanan bir problemmiş Nvidia sürücüsünde problem var belkide asus m2n serisi için geçerli çünkü 2 kartta da aynı sorun oldu şimdi onu kurmadım banamısın demiyor :)böyle sorunu olan arkadaşlar belki burda cevap bulurlar kolay gelsin....
majik'in profilini görüntüle majik'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler