Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Bilgisayarım Beni Çıldırttı! Acil Yardım
keseray
Yeni Üye

1 Mesaj

Mesaj Tarihi : 01 Ara 2008  21:13:15
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
otobüs bileti almaya çalışıyorum netten ama alamıyorum. arkadaşımın bilgisayarında hiçbir problem olmadan seferleri görünteleyebiliyorum ama kendi bilgisayarımda açılmıyo. hem kamil koç hem de metro turizmde aynı sorunu yaşıyorum. otobüs kalkış yerini seçiyorum işlem yapmaya başlıyo ama 1 saat geçiyo hala işlem yapıyo. ne yaptıysam olmadı. neden kaynaklandığı konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim!

yeni servisten aldım, anakartı değiştirmişler. maillerimi de açamıyorum ama diğer bilgisayarlarda rahatlıkla açıyorum. maile tıklıyorum boş beyaz bisayfa çıkıyo saatlerce kalıyo.

NOT:şu anda bu konuyu açmak için de soğuk terler döktüm. yazıyorum konuyu aç diyorum aynen maillerimde ki gibi beyaz bi sayfa çıkıyo dakikalarca öyle kalıyo kapatıp tekrar tekrar denedim olmadı konuyu da arkadaşımın bilgisayarından açtım. XP kullanıyorum
keseray'ın profilini görüntüle keseray'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Ücretsiz Tam Sürüm!

Otolara güvenlik kalkanı

A'dan Z'ye Windows 7 Beta1

CHIP Online'dan her gün bir ücretsiz yazılımCHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
Hayat kurtaran 10 otomobil teknolojisiCHIP Online, otomobillerde kullanılan 10 güvenlik teknolojisini mercek altına aldı.
Hayat kurtaran 10 otomobil teknolojisiCHIP Online farkıyla Windows 7 Build 7000'i keşfedin. İşte ilk beta sürümün artıları ve eksileri...
01apachi
Katılımcı Üye
REP: 27REP: 27REP: 27
REP: 27

656 Mesaj

Mesaj Tarihi : 01 Ara 2008  22:19:14
eğer arkadaşınızın bilgisayarı ile denerken aynı internet bağlantısını kullanmadınızsa;

bence sorun bilgisayarınızda değil, internet bağlantınızdan kaynaklı..modeme giriş telefon kalosunun cakının uçlarındaki metallere düz ağızı tornavida ile bastırın, eternet girişindeki cakların ucundaki metallerede aynı işlemi uygulayın (tabi cak'ı sıkıştıracak penseniz yok ise)
01apachi'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) 01apachi'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
ybirinci
Yeni Üye

7 Mesaj

Mesaj Tarihi : 02 Ara 2008  14:14:42
java dan olabilir
ybirinci'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) ybirinci'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
onur1666
Üye
REP: 5REP: 5REP: 5REP: 5REP: 5
REP: 5

287 Mesaj

Mesaj Tarihi : 02 Ara 2008  16:36:24
Aşağıdaki komutları başlat çalıştıra yazıp çalıştır
regsvr32 jscript.dll
regsvr32 vbscript.dll

bende de aynısı olmuştu böyle çözdüm
onur1666'nın profilini görüntüle (Çevrimdışı) onur1666'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler