arkadşlar hiç bişi yapmadım rutin programlar photoshop filan yükledim sadece ve ardından bilgisayarıma girince D sürücünü ayrı klasörde açıyor bunu nasıl yapabilirim ? düzeltebilirim yani...
CHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
CHIP Online, otomobillerde kullanılan 10 güvenlik teknolojisini mercek altına aldı.
CHIP Online farkıyla Windows 7 Build 7000'i keşfedin. İşte ilk beta sürümün artıları ve eksileri...
secfur
Üye
REP: 6
Mesaj Tarihi : 18 Kas 2008 00:39:10
konuyu biraz açarsan iyi olur
SECFUR
beycanerkul
Üye
Mesaj Tarihi : 18 Kas 2008 18:40:29
LeroanZ'dan alıntı:
arkadşlar hiç bişi yapmadım rutin programlar photoshop filan yükledim sadece ve ardından bilgisayarıma girince D sürücünü ayrı klasörde açıyor bunu nasıl yapabilirim ? düzeltebilirim yani...
comboFix programı ile düzeltebilirsin
bloodsoner
Yeni Üye
Mesaj Tarihi : 18 Kas 2008 19:04:13
yani birlikte açmı diyor
LeroanZ
Yeni Üye
Mesaj Tarihi : 18 Kas 2008 21:11:44
hayır hocam D veya c diskine çift tıklıyosun içini ayrı pencerede açıyor...
bloodsoner
Yeni Üye
Mesaj Tarihi : 19 Kas 2008 00:24:23
Bana virüs olabilir gibi geldi...
mcafee23
Üye
Mesaj Tarihi : 20 Kas 2008 19:42:41
autorun virüsü etkileri gizli dosyaları göster korunan dosyaları da görünür yap disklerin içinde yabancı cisimler (yani .exe ve autorun) göreceksiniz ama bu her klasörün altında olabileceği ihtimaliyle virüs taraması yapınız.
sakarboy
Deneyimli Üye
REP: 10334
Mesaj Tarihi : 20 Kas 2008 19:49:15
mcafee23'ten alıntı:
autorun virüsü etkileri gizli dosyaları göster korunan dosyaları da görünür yap disklerin içinde yabancı cisimler (yani .exe ve autorun) göreceksiniz ama bu her klasörün altında olabileceği ihtimaliyle virüs taraması yapınız.
aynen öyle autorun virüsünün etkileri.. farklı sayfada açılım yapar gizli ve sistem dosyaları gözükmez. vs.. arkadaşın dediği gibi combofix ile dizeltebilirsiniz. Conbofix. Link.. http://www.gezginler.net/modules/my...php?lid=7011