|
Bill Gates ölmüş ve Tanrının huzuruna çıkmış.. > >> > >> Tanrı demiş ki: > >> 'Bill senin durumun hakikaten karmaşık. > >> Seni cennetemi cehenneme mi yollamalı bilemiyorum. > >> Her eve bilgisayar girmesine yardımcı olarak insanlığa > >> katkıda bulundun ama bir yandan da Windows gibi bir > >> rezaleti de yarattın. > >> Ben de senin özel durumuna göre bir şey yapacağım. > >> Cenneti de cehennemi de ziyaret et, hangisine gideceğine, > >> karar ver. > >> > >> 'Tamam' demiş Bill Gates, 'Önce cehenneme bir bakayım.' > >> > >> Ve inmiş cehenneme bir de bakmış berrak sulu bir kumsalda > >> bir sürü güzel kız top oynuyor eğleniyor, güneş parlıyor > >> hava süper. > >> > >> 'Allaah' demiş Bill Gates, 'Cehennem böyleyse Cenneti > >> hakkaten görmek isterim.' > > > > Ve cennete çıkmış. Bir bakmış, bulutların üzerinde bir > >> yer, etrafta melekler uçuşuyor, güzelce bir yer ama > >> cehennem kadar değil. > >> > >> 'Tamam' demiş tanrıya Bill Gates, 'Ben cehenneme gitmeye > >> karar verdim.' > >> > >> İki hafta sonra tanrı cehennemi ziyaret edip Bill Gatesin > >> nasıl olduğuna bakmaya karar vermiş > > > > > > Gitmiş Bill'in yanına, Bill bir duvara zincirlenmiş, > >> alevler içinde karanlık bir mağarada ve zebaniler işkence > >> ediyor. > >> > >> - Nasılsın Bill? - > >> > >> - Korkunç! Burası iki hafta önce geldiğim cehennem değil! > >> Kızların oynaştığı o güneşli kumsala ne oldu? - > >> > >> Tanrı cevap vermiş: > > > > O ekran koruyucuydu!!!!! J))))))))) > > > >
|