Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Bing ve Google'ı karşılaştırmanın kolay yolu

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink05 Haz 2009  20:15

MS'in yeni arama motoru Bing çok iddialı. Peki ama Google'dan daha mı iyi? Bu siteye girin, görün...

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Bing ... lay-yolu_13192.html

Resimlerle: Google Earth'te 3B Disneyland

Microsoft'un yeni arama motoru [url=""]Bing[/url] yayında ve gözünü Google'ın tahtına dikmiş durumda. Microsoft Bing'den memnun ama kullanıcıların yaklaşımı doğal olarak daha farklı kriterlere göre şekilleniyor. Öncelikle Google'ın bir alışkanlık haline gelmiş olduğu gerçeği var. Bing'in ilk ve en önemli sorunu Google alışkanlığını yıkmak.

İkinci konu ise daha sağlıklı arama sonuçları sunabilmek. Bu Bing için daha kolay ulaşılabilir bir hedef gibi görünüyor. Ama yine de son sözü kullanıcılar, yani sizler söyleyeceksiniz. Bing ve Google'dan hangisi daha çok işinize yarıyor? Bunu tespit etmek için derin incelemeler yapmanıza gerek yok. İnternette de tam olarak bu işe yarayacak bir araç bulunuyor. [url=""]Bu adresten[/url] ulaşabileceğiniz "Google vs Bing" sayfası, üst bölümde yapacağınız aramanın sonuçlarını doğrudan her iki arama motorunda birden görüntüleyerek hangisinin sizin için daha sağlıklı sonuçlar verdiğini test etmenize olanak veriyor.

Tüm konu: Bing ve Google'ı karşılaştırmanın kolay yolu

İzleyin: Google Earth harikası: Ships

Resimlerle: Google Earth'te 3B Disneyland

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Bing mi Google mı?

En üste gitBu mesajı bildir

Üye
REP: 211, 3,43

Kişisel Sayfası

PermaLink05 Haz 2009  20:21

Ben herikisinide anasayfa yaptım.Google uzun zamandır bana emektar,ama bing de yeni oda iyi dursun ikiside ne olurki:D

Şu "bu adresten" yazan kısımda hep boş sayfa oluyor.
Güncelleme: MBTGROUP (05 Haz 2009 20:22)
 Ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme  ikiyüzlü
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink05 Haz 2009  20:45

Alıntı: pcword
Şu "bu adresten" yazan kısımda hep boş sayfa oluyor.

Bende de aynı sayfaya yönlendiriyor.
En üste git

Üye
REP: 115, 4,03

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink05 Haz 2009  21:17

Bir hafta oldu neredeyse herşeyimi bing ile arıyorum. Zaten yabancı site ağırlıklı olduğu için işim bing daha fazla işimi görüyor. Özellikle aramadaki seçenekler(sağ tarafta çıkan ok) çok işimi görüyor. Resim arama ile video arama zaten süper bişi.

Özellikle youtube ve dailymotion aramaları çok işimi görüyor. bingden çıkmadan video izleyebiliyorum. Ön izleme cabası.

fotoğraf arama güzel olmuş. aramalar çok hızlı fotoğraf yükleme süreleri çok hızlı. tasarım iyi rahat ;)

daha ne isteyeyim.

yakında google gibi webmasters tools verdimi tamamdır.
En üste git

Üye
REP: 1316, 3,86

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink05 Haz 2009  21:38

Şuanlık herikiside...

Sonra ne olur bilmem,

Sonrayı startejiler belirler :).
AMD Phenom II X4 B50 3.2 ghz / / Kingston 4 GB DDR3 1333 Mhz / /  ATI Radeon 5670 1 GB DDR5 128 bit OC  / / Seagate 500 GB 7200 rpm Sata II / / Gigabyte GA-770T-D3L / / Windows 7 Home Premium x64 / / TX SONIC 460W / / LG DVD-RW

En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink05 Haz 2009  21:40

Alıntı: PcMaKeR
Bir hafta oldu neredeyse herşeyimi bing ile arıyorum. Zaten yabancı site ağırlıklı olduğu için işim bing daha fazla işimi görüyor. Özellikle aramadaki seçenekler(sağ tarafta çıkan ok) çok işimi görüyor. Resim arama ile video arama zaten süper bişi.

Özellikle youtube ve dailymotion aramaları çok işimi görüyor. bingden çıkmadan video izleyebiliyorum. Ön izleme cabası.

fotoğraf arama güzel olmuş. aramalar çok hızlı fotoğraf yükleme süreleri çok hızlı. tasarım iyi rahat ;)

daha ne isteyeyim.

yakında google gibi webmasters tools verdimi tamamdır.

Fakültede labaratuarlarındaki bilgisayarların Anasayfalarını bing yapmaya başladımKahkaha

Cidden hoşuma gitti.Aynen dediklerine katılıyorum.Ve google gir gir olmuyor.Bing Tabiri caizse Yeni bir soluk getirdiAğzı kulaklarına varıyor
Güncelleme: _Neo_ (05 Haz 2009 21:41)
Tellcom&Superonline 

[kod][/kod]Kodlarınızı bu aralığa yazarsanız  bakan  daha hızlı yardım edecektir.
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink05 Haz 2009  21:50

Umarım millet Google vs Bing i tartışırken birbirine girmez.

Ben Bing'i çok takdir ettim. Google gibi önüne milyonlarca sonuç çıkarmak yerine daha istediğimiz sonuca yönelik sonuçlar çıkartıyor.

İnsanlar Bing'in daha ne olduğunu bilmiyor. Bu yüzden Google ile aramalarına devam ediyorlar. Fakat Bing'i önerdiğim insanlar Google'ı direk yalnız bırakıyorlar :D
En üste git

Üye
REP: 115, 4,03

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink05 Haz 2009  22:00

Alıntı: Thrystan
Umarım millet Google vs Bing i tartışırken birbirine girmez.

Ben Bing'i çok takdir ettim. Google gibi önüne milyonlarca sonuç çıkarmak yerine daha istediğimiz sonuca yönelik sonuçlar çıkartıyor.

İnsanlar Bing'in daha ne olduğunu bilmiyor. Bu yüzden Google ile aramalarına devam ediyorlar. Fakat Bing'i önerdiğim insanlar Google'ı direk yalnız bırakıyorlar :D

Herşey öyledir. Birşeyin yenisini göster bizlere hemen eskiyi dama atarız.
En üste git

Yeni Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink05 Haz 2009  22:38

Bing'in DB eksiği var DB olarak çok daha fazlasını bize verirse bing, google ı geçer.
En üste git

Üye
REP: 117, 3,40

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink05 Haz 2009  23:45

İki Arama Motoru da Farklı Olanaklar Sağlıyor. Google'nin Güneşi Doğduğundan Beri Batıya Yanaşmadığı Gibi, Bing Google'yi Batıya Sürükleyemez. Bing'i de Küçümseyerek Bırakmamak Gerek Bence, Denemek Lazım.
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink06 Haz 2009  02:10

ikiside başarılı bence.bing resim konusunda googleden üstünlük sağlamış ama google web'te bingden başarılı oldugu kesin yılların tecrübesiyle.
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 İnternetten Para Kazanmanın En Hılzı Ve Kolay Yoluiavdan 0 22 Ağu 2009  17:21
 Ve sonunda Google da Bing için yorum yaptıCHIP Online 5 24 Ara 2009  18:46
 Google ve Bing karşı karşıya!CHIP Online 5 16 Kas 2009  22:08
 RapidShare belası, Google ve Bing...CHIP Online 3 24 Ara 2009  18:43
 Bing ve Google karşı karşıya!CHIP Online 0 13 Eki 2010  01:00
Bu sayfa 0,92 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu