viking20'den alıntı:
peki bu programı Gigabyte ahçının pilav üstü az tavuk yapması içinmi üretmiş dersin?? cihan aleme duyurmuş sence?benim anakartım AMD onun için ben kullanmadım.[verdiğiniz linkteki dosyalar sadece ve sadece gigabyte anakartlar için geçerlidir..](Alıntı)sen ne sandıydın?verdiğim linkler zaten gigabyte ın sitesine ait,program da kendisine ait,haliyle tabii ki başka Anakartlar dan söz etmiyoruz bizde.Sakin ol bakalım.Gözün de mi görmüyor,programın üstünde koskoca GA-K8NF9 dediği de Gigabyte ın Anakartı dır.Arif olan anlar.Asus,MSI,...vs lafı geçiyormu?
bak arkadaşım sen beni hala anlamadın.. sen intel anakartlar için bu programı kullanın dediniz.. intel anakartlar bu bios programı ile güncellenemez kardeşim..
sizin demek istediğiniz şu olması sakın intel işlemcili gigabyte anakartlar demek istediniz herhalde yanılmıyorsam..
Bende diyorumki...
bahsettiğiniz bios güncelleme programı ister AMD işlemci olsun ister INTEL işlemci olsun anakartın markası GIGAGYTE olduğu sürece verdiğiniz program ile gerekli bios dosyasını linkini verdiğiniz program ile yükleme yapabilirsiniz..
!! Anakart Markası GIGABYTE ise işlemci AMD olsun INTEL olsun fark etmez Bu program ile güncelleme yapabilirsiniz..!!!
Fakat Tekrar üstüne basabasa söylüyorum İNTEL anakart diye tabir ediyorsunuz Bu bios programı ile INTEL MARKA anakartlara bios güncellemesi yapamazsınız.. INTEL MARKA anakartların BIOS programı hepsi kendine özgüdür..
Ek bilgi İNTEL işlemci üretimi haricinde TAMAMEN kendi üretimi olan Anakartlar üretmektedir.. ve piyasada oldukça kaliteli anakartları bulunmaktadır...