Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Sayfa 2 / 5< önceki12345Sonraki >
Bir Öneri...
Önceki sayfaya git / 5  Sonraki sayfaya git
tonic
Deneyimli Üye

1219 Mesaj

Mesaj Tarihi : 06 May 2006  18:46:51
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
alıntı:
Tonic arkadaşım fikrine saygı duyuyorum. Ancak şehir dışında oturan binlerce okuyucu için bu sıkıntı olabilir. Benim önerim se;Forum da Chip'in bir parçası ve bizler bu forumda kullanıcıların sorunlarını çözerek bir nevi reklamını yapıyoruz. Chip her ay belli sayıdaki aktif forum üyesi arasında çekilişler yapsa, ve ekran kartı vb gibi hediyelerle bizleri motive etse olmaz mı?

o zaman da forumda bir sürü gereksiz üye olacak. herkes hediye kazanmak için buralara dolacak ve forum amacından sapacak gibi geliyor bana. işte bence o zaman gereksiz mesaj dolar forum... Ama belki istanbuldakiler arasında da yapılabilir benim önerim.
Güncelleme: tonic [06 May 2006 21:04:28]
Kasa: Aopen H600B B27 350Watt Anakart: Asus A8V E SE Soket 939 (nForce4) İşlemci: AMD Athlon 64 3500+ (2.2GHz) Soket 939 Venice Bellek: Kingston 1GB Dual Kit (2x512MB) DDR400 Ekran Kartı: Leadtek WinFast nVidia 128MB 128Bit GeForce 6600GT/TDH Extreme PCIe Sabit Disk: Samsung 200GB 7200RPM 8MB Cache SATA II Optik Sürücü: Nec 16x DVD Yazıcı (Çift Katman) (3551) Monitör: 17" LCD Samsung 81280x1024, 600:1, 290CD/m2, 8ms) Klavye-Mouse: Microsoft Multimedya İşletim Sistemi: Vista görünümlü Windows XP Pro
tonic'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) tonic'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Otolara güvenlik kalkanı

Bu PC çok canlar yakacak!

Gurbetçilere MS desteği!

20090108003140CHIP Online, otomobillerde kullanılan 10 güvenlik teknolojisini mercek altına aldı.
Lenovo-dan-ince-bir-hepsi-bir-arada-sistemLenovo'dan tasarım harikası: Yeni hepsi bir arada PC IdeaCentre A600 göreni büyülüyor...
Lenovo-dan-ince-bir-hepsi-bir-arada-sistemMicrosoft, Almanya'da verdiği eğitimlerine Türk vatandaşları için özel bir seçenek ekliyor...
make-believe
Deneyimli Üye

1544 Mesaj

Mesaj Tarihi : 06 May 2006  20:46:01
tonic'den alıntı:
[alıntı=]Tonic arkadaşım fikrine saygı duyuyorum. Ancak şehir dışında oturan binlerce okuyucu için bu sıkıntı olabilir. Benim önerim se;Forum da Chip'in bir parçası ve bizler bu forumda kullanıcıların sorunlarını çözerek bir nevi reklamını yapıyoruz. Chip her ay belli sayıdaki aktif forum üyesi arasında çekilişler yapsa, ve ekran kartı vb gibi hediyelerle bizleri motive etse olmaz mı?

o zaman da forumda bir sürü gereksiz üye olacak. herkes hediye kazanmak için buralara dolacak ve forum amacından sapacak gibi geliyor bana. işte bence o zaman gereksiz mesaj dolar forum... Ama belki istanbuldakiler arasında da yapılabilir benim önerim.

Sevgili Tonic ödül avcılarından Forumu korumak için şu yapılabilir: Aktif forum üyeleri arasından her ay belli sayıdaki problemin çözümüne gerçekten katkısı olmuş arkadaşlarımız için bu sözünü ettiğim motivasyon arttırıcı uygulama yapılabilir. Ne dersiniz?
make-believe'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) make-believe'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
tonic
Deneyimli Üye

1219 Mesaj

Mesaj Tarihi : 06 May 2006  21:03:56
o olabilir işte :)
Kasa: Aopen H600B B27 350Watt Anakart: Asus A8V E SE Soket 939 (nForce4) İşlemci: AMD Athlon 64 3500+ (2.2GHz) Soket 939 Venice Bellek: Kingston 1GB Dual Kit (2x512MB) DDR400 Ekran Kartı: Leadtek WinFast nVidia 128MB 128Bit GeForce 6600GT/TDH Extreme PCIe Sabit Disk: Samsung 200GB 7200RPM 8MB Cache SATA II Optik Sürücü: Nec 16x DVD Yazıcı (Çift Katman) (3551) Monitör: 17" LCD Samsung 81280x1024, 600:1, 290CD/m2, 8ms) Klavye-Mouse: Microsoft Multimedya İşletim Sistemi: Vista görünümlü Windows XP Pro
tonic'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) tonic'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
CU_GS7
Forum Başkatibi

5886 Mesaj

Mesaj Tarihi : 06 May 2006  21:28:35
O zaman de bütün mesajları okuyup objektif değerlendirecek kişilere ihtiyaç olur..
Öyle kişiler bulmak da zor olur bence..
CU_GS7'nin profilini görüntüle CU_GS7'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
make-believe
Deneyimli Üye

1544 Mesaj

Mesaj Tarihi : 06 May 2006  22:33:40
CU_GS7'den alıntı:
O zaman de bütün mesajları okuyup objektif değerlendirecek kişilere ihtiyaç olur..
Öyle kişiler bulmak da zor olur bence..

Doğrusu neresinden bakarsak bakalım iş gerçekten karmaşık.:)
make-believe'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) make-believe'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
erkan33
Yeni Üye

1 Mesaj

Mesaj Tarihi : 16 Mar 2008  20:25:16
make-believe'den alıntı:
tonic'den alıntı:
Chip 10. yıl belgeselini izlerken aklıma bir şey geldi ve benim gibi çoğu cihp okuyucusunun da bundan memnun olacağını düşündüm. Ayda veya yılda bir kere çekiliş vb. bir uygulamayla belirli sayıda kişi seçilsin ve chip binasını gezme hakkı kazansın. Böylece çalışmaları,testlerin yapılışını vs. yakından görme fırsatı buluruz. Eminim böyle bir şeyi başka isteyenler de çıkar...

Tonic arkadaşım fikrine saygı duyuyorum. Ancak şehir dışında oturan binlerce okuyucu için bu sıkıntı olabilir. Benim önerim se;Forum da Chip'in bir parçası ve bizler bu forumda kullanıcıların sorunlarını çözerek bir nevi reklamını yapıyoruz. Chip her ay belli sayıdaki aktif forum üyesi arasında çekilişler yapsa, ve ekran kartı vb gibi hediyelerle bizleri motive etse olmaz mı?
erkan33'ün profilini görüntüle erkan33'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
tahaburak84
Yeni Üye

1 Mesaj

Mesaj Tarihi : 04 Nis 2008  14:50:31
make-believe'den alıntı:
tonic'den alıntı:
Chip 10. yıl belgeselini izlerken aklıma bir şey geldi ve benim gibi çoğu cihp okuyucusunun da bundan memnun olacağını düşündüm. Ayda veya yılda bir kere çekiliş vb. bir uygulamayla belirli sayıda kişi seçilsin ve chip binasını gezme hakkı kazansın. Böylece çalışmaları,testlerin yapılışını vs. yakından görme fırsatı buluruz. Eminim böyle bir şeyi başka isteyenler de çıkar...

tahaburak84'ün profilini görüntüle (Çevrimdışı) tahaburak84'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
ab_
Üye

55 Mesaj

Mesaj Tarihi : 07 Nis 2008  16:56:51
Neden olmasan yılda bir Chip okurlarını buluşturan aktiviteler olabilir...
ab_'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) ab_'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Me@
Deneyimli Üye
REP: 523REP: 523REP: 523REP: 523
REP: 523

1685 Mesaj

Mesaj Tarihi : 12 Nis 2008  17:31:09
Sitemizin Üye ve Yönetici sınıfındaki kişiler ilebelli dönemler arasında aktiviteler düzenliyoruz zaten.
Me@'nın profilini görüntüle (Çevrimdışı) Me@'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
serkantin
Yeni Üye

1 Mesaj

Mesaj Tarihi : 26 Haz 2008  09:32:45
make-believe'den alıntı:

serkantin'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) serkantin'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Önceki sayfaya git / 5  Sonraki sayfaya git
Hızlı Geçiş:
Sayfa 2 / 5< önceki12345Sonraki >
Snitz Forums 2000

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler