Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Birbirinden güzel 50 Photoshop harikası
CHIP Online
www.chip.com.tr

3218 Mesaj

Mesaj Tarihi : 28 Haz 2008  05:56:17
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Devir Photoshop devri... İşte Photoshop'un yetenekleri sayesinde ortaya çıkan ilginç çalışmalar.

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Birbiri...si_7453.html

Resimlerle: Birbirinden güzel 50 farklı Photoshop harikası

Gazetelere, dergilere ve internet sayfalarındaki resimlere göz attığımızda mankenlerin kusursuz vücutlarını gördüğümüzde belki 'Allah bu kulunu yaratırken hiç acele etmemiş' diyoruz içimizden. Ancak bu mükemmel fotoğrafın altında aslında mükemmel bir bir yazılım var: Photoshop.

Son günlerde Photoshop güzelleri, tabelaları ve gazete sayfalarını süslerken, photoshop'un yakaladığı bu gerçekçilik ve gerçek ötesi resimler insanların oldukça ilgisini çekiyor.

Resimlerin üzerinde oynama konusunda Photoshop gerçekten rakip tanımıyor. Günümüzde pek çok reklam ve animasyonlarda photoshop yazılımı kullanılıyor.

Sizler için hazırladığımız bu galerimizde photoshop'un gücüne bir kez daha şahit olacak, bu kadar da olmaz diyeceksiniz.

Sizler için derlediğimiz birbirinden güzel ve özel 50 farklı photoshop harikasına galerimizden ulaşabilirsiniz.

Tüm konu: Birbirinden güzel 50 Photoshop harikası

Resimlerle: Birbirinden güzel 50 farklı Photoshop harikası

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Photoshop yazılımını kullanabiliyor musunuz?

CHIP Online'nin profilini görüntüle
Sayfanın en üstüne git

Sapphire HD 4830 - 512 MB

Sony Vaio VGN-CS118E

VIZO Xena II VZ-NLC-110

Sapphire HD 4830 - 512 MBFirmaların referans sistemlere kendi tasarımlarını uyguladıklarında nasıl daha iyi sonuçlar alabilecekleri gösteren bir ürün.
Sony Vaio VGN-CS118EHem taşınabilirlik hem de performans arayan kullanıcılara yönelik olan Sony, performansına uygun bir fiyatla satılıyor.
Sony Vaio VGN-CS118EEğer dizüstü bilgisayarınızın çok ısınmasından şikâyet ediyorsanız Xena II ile sisteminizi rahatlatabilirsiniz.
AdRaMiTi
Deneyimli Üye
REP: 512REP: 512REP: 512REP: 512
REP: 512

1802 Mesaj

Mesaj Tarihi : 28 Haz 2008  11:04:09
Kendime yetecek kadar Kullanıyorum cok Şükür ama Chip dergisi bu konuda Bir videolu eğitim Cd'si verse dergide hiçde kötü olmaz

BeNiM BiLGiM,BeNiM GüCüMDüR !

AdRaMiTi'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) AdRaMiTi'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
07BENER07
Deneyimli Üye
REP: 166REP: 166REP: 166REP: 166REP: 166
REP: 166

1462 Mesaj

Mesaj Tarihi : 28 Haz 2008  16:43:00
uzun çalışmalardan sonra öğrendim şimdi çok işime yarıyor

07BENER07'nin profilini görüntüle 07BENER07'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Coşkun OLCA
Deneyimli Üye
REP: 520REP: 520REP: 520REP: 520
REP: 520

1773 Mesaj

Mesaj Tarihi : 28 Haz 2008  16:56:09
Bende kendime yetecek kadar biliyorum.Ama gerçekten o kadar çok işlevi varki insan içinde kaybolabilir.
Coşkun OLCA'nın profilini görüntüle Coşkun OLCA'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
neverofnever
Üye
REP: 112REP: 112REP: 112REP: 112
REP: 112

491 Mesaj

Mesaj Tarihi : 30 Haz 2008  13:48:43
Aynen.Bende aylarımı harcadım photoshop üzerinde kendime yetecek kadar biliyorum fakat bu resimleri yapanlar insan değil! süperler yff...
neverofnever'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) neverofnever'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler