qazx
Katılımcı Üye
    REP: 40
|
Mesaj Tarihi : 22 Haz 2008 18:16:49
|
|
|
|
Bütün arkadaşlara katılmakla birlikte olayın diğer boyutunada bir bakalım derim: Avrupa şampiyonası başlamadan önce bize birileri çıkıpta Türkiye bu turnuvada yarı final oynar deseydi hangimiz buna inanırdık?hatta futbolcularımız ve teknik heyet bile buna inanıyormuydu? Şimdi ise Almanları yenip yenemeyeceğimizi tartışıyoruz. Arkadaşlar işte bu futbol denilen oyunun neden bu kadar sevildiğinin yanıtıdır. Ha burda yatan bi gerçekte bizim tüm olaylarda olduğu gibi futboldada hiç bir ülke bizim başarımızı çekemiyor. Bugün hala avrupa basınında bizi küçümseyen yazılar çıkıyor.Hatta fransızlar fazla ileri giderek Türkiye'nin avrupa ülkesi olmadığını ve turnuvada olmaması gerektiğini savunmuşlar. Artık burda bize düşen onurlu bir mücadele ile şans eseri buraya gelmediğimizi kanıtlamaktır. Ben futbolcularımızın güzel bir mücadele ile almanları da şaşkına çevirip finale çıkacaklarına yürekten inanıyor ve Allah yardımcıları olsun diyorum..
|
|
| |
|  |
|
Sting_32
Katılımcı Üye
    REP: 13
|
Mesaj Tarihi : 22 Haz 2008 18:21:23
|
|
|
|
Bu havayla kupayı bile alırız
|
|
| |
|  |
gazi909
Katılımcı Üye
     REP: 68
|
Mesaj Tarihi : 22 Tem 2008 20:34:51
|
|
|
|
İsrail bile katılıyorsa Avrupa organizasyonlarına ben daha ne diyeyim.Biz Türk'üz,Müslümanız Elhamdülillah.yalnız geldik yalnız gideriz.Osmanlı anasını ağlatmış Avrupanın.Adamların tabiiki bize antipatisi var.Ama kaleyi artık içten fethediyorlar.Birliğimizin bozulmaması lazım hiç bir şekilde
konuyla pek alakalı olmadı ama...
|
|
| |
|  |
QUAKE-4
Katılımcı Üye
   REP: 29
|
Mesaj Tarihi : 08 Ağu 2008 13:58:07
|
|
|
|
Bu konu burada unutuldu sanırım bence zaman aşımına uğradı bu konu tepede durmasının bir anlamı yok...
|
|
|
| |
|  |
QUAKE-4
Katılımcı Üye
   REP: 29
|
Mesaj Tarihi : 08 Kas 2008 18:47:09
|
|
|
|
|
|
|
| |
|  |
Morgue
Katılımcı Üye
    REP: 17
|
Mesaj Tarihi : 08 Kas 2008 18:51:35
|
|
|
|
Ne Ayaksın..?
|
Bizi Anlıyamadınız, Kavrayamadınız, Gerçeği Bulamadınız.. Çünkü Siz Hiç GALATASARAYLI Olmadınız..!! |
|
| |