Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Blackberry nihayet dokunmatik oluyor
CHIP Online
www.chip.com.tr

9 Mesaj

Mesaj Tarihi : 16 May 2008  18:17:07
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
iPhone 2'nin piyasaya çıkışı yaklaşırken, RIM de nihayet Blackberry'ye dokunmatik ekran ekliyor.

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Blackbe...or_6916.html

Blackberry'nin üreticisi Kanadalı Research In Motion (RIM), Apple'ın iPhone'u ile rekabet edebilmek için yeni multimedya telefonunun ekranını dokunmatik özellikle donattı.

Wall Street Journal gazetesinin haberine göre, iPhone'un en büyük kozlarından birisi olan dokunmatik ekrana sahip olan Blackberry'nin "Thunder" adı verilen yeni modeli Eylül'de piyasaya çıkacak. Ürün ABD'de Verizon, Avrupa'da Vodafone tarafından pazarlanacak.

RIM geçen Pazartesi yaptığı açıklamada, iş adamlarını ve yenilik isteyen tüketicileri hedefleyen, yüksek hızlı HSDPA şebekesiyle uyumlu, Wi-Fi, GPS ve USB 2.0 özellikli "Blackberry Bold" adlı bir modelin bu yaz piyasaya çıkarılacağını resmi olarak duyurmuştu.

Tüm konu: Blackberry nihayet dokunmatik oluyor

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Blackberry Thunder mı, iPhone 2 mi?

CHIP Online'nin profilini görüntüle
Sayfanın en üstüne git

Ücretsiz Tam Sürüm!

Açık kaynak Windows?

İnternetin karanlık yüzü

CHIP Online'dan her gün bir ücretsiz yazılımCHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
Windows görünümlü işletim sistemleriAçık kaynaklı bir Windows: Burada yer alan işletim sistemleri ile hayal gerçek oluyor! Kısmen...
Windows görünümlü işletim sistemleriÇarpıcı bir analiz: İnterneti çok seviyoruz... Peki ama o bizi her zaman bu kadar çok seviyor mu?
hkkhkk
Yeni Üye

41 Mesaj

Mesaj Tarihi : 16 May 2008  18:26:44
tartışmasız iphome 2
hkkhkk'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) hkkhkk'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
theblight
Üye

53 Mesaj

Mesaj Tarihi : 04 Ağu 2008  14:54:01
iphone multimedya anlaminda thunderdan daha iyi orasi kesin ancak thunder da bir blackberry cok bos bir urun olacagini sanmiyorum ve denemeye deger diyorum.Ayrica iphone'a rakip gelmesi rekabeti arttirip fiyatlari assagiya cekecektir.Bu da biz tuketicilerin lehine olacaktir.
theblight'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) theblight'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000