Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Bu ayki DVDdeki suseyi başka DVDye çekme
__d_mode__
Yeni Üye

31 Mesaj

Mesaj Tarihi : 31 Oca 2008  12:59:27
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Bu ayki chip yine bomba gibi olmuş, keşke her ay bir tane linux sürümü verseniz, mesela backtrack 3.0 şu an beta, karalı sürüme geçince umarım verirsiniz:).

Şimdi asıl soruma geleyim;
Ben bu ayki dvdde verdiğiniz open suse yi boş bir dvdye çekmek istiyorum, fakat bu live olarakta çalışacak yani bootable olacak. Dvd de suse ya ait bir sürü dosya var ve çoğunluğu .rpm dosyası baya bi kafam karıştı. Sizce bunu nasıl yeni bir dvdye aktarabilirim.

Şimdiden teşekkürler.
__d_mode__'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) __d_mode__'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Ücretsiz Tam Sürüm!

Otolara güvenlik kalkanı

A'dan Z'ye Windows 7 Beta1

CHIP Online'dan her gün bir ücretsiz yazılımCHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
Hayat kurtaran 10 otomobil teknolojisiCHIP Online, otomobillerde kullanılan 10 güvenlik teknolojisini mercek altına aldı.
Hayat kurtaran 10 otomobil teknolojisiCHIP Online farkıyla Windows 7 Build 7000'i keşfedin. İşte ilk beta sürümün artıları ve eksileri...
__d_mode__
Yeni Üye

31 Mesaj

Mesaj Tarihi : 31 Oca 2008  23:01:54
Yok mu bil bilen ya??
yetkililerd mi bilmiyor?
__d_mode__'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) __d_mode__'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
baryu
Üye
REP: 8REP: 8
REP: 8

166 Mesaj

Mesaj Tarihi : 02 Şub 2008  19:11:59
yetkililer ölmüş başımız sağolsun bende dvd ye nasıl çekecegimi bi türlü bulamadım
baryu'nun profilini görüntüle (Çevrimdışı) baryu'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
__d_mode__
Yeni Üye

31 Mesaj

Mesaj Tarihi : 02 Şub 2008  22:43:40
Aslında kendim deniycektim birşeyler ama baksana suse yüklenirken hata veriyormuş :@
Sayfanın en üstüne git
CHIP
CHIP Dergisi
271 Mesaj

Mesaj Tarihi : 04 Şub 2008  12:53:00
Merhaba,

Opensuse'yi boot edilebilir olarak DVD'ye kaydetmek istiyorsanız, ISO dosyasını (4 GB) indirip DVD'ye yazmanız gerekiyor. CHIP DVD'den dosyaları kopyalayarak bunu yapamazsınız.

Bazı okurlarımız OpenSuse'yi DVD'den kuramamışlar, sorunla ilgili araştırmalarımız devam ediyor. Bu konuda yakında bir duyurumuz olacak.

CHIP'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) CHIP'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
__d_mode__
Yeni Üye

31 Mesaj

Mesaj Tarihi : 05 Şub 2008  22:06:21
Hele şükür bir yetkili ilgilendi, benim sorum chipin verdiği dvdden nasıl çekebilirim di, kotalı internet kullanıcısıyım, o nedenle indiremem, inanın dergiyi almamda open suse nin payı büyük ama hem yükleme sorunu var hemde yedekleme yapamıyorum bu durum hoş değil :(
Sayfanın en üstüne git
mustafaerdem14
Üye
REP: 3REP: 3REP: 3
REP: 3

148 Mesaj

Mesaj Tarihi : 05 Şub 2008  23:38:35
nihayet yetkililer uyandı günaydın 13 saatte opensuse 10.3 indirdirdim ıso olarak dvd ye yazdım chıp dergisini verdiği dvd deki hatayı vermedi ama bu seferde open suse yi kurup bitti derken yapılandırmaya geçmeden yazılım tekrar reboot oluyor yapılandırma ayarlarına geçmiyor tekrar baştan başlıyor her şey bende windows xp ve pardus vardı opensuse yi deneyim dedim pardus ün kurulu olduğu bölüme kurayım dedim olmadı yetkililerin kapsamlı açıklamam yapmalarını bekliyorum.dergideki açıklama yeni tanışanlar için yetersiz pardus çok rahat kuruluyor vistadan iyi diye opensuseyi denemek istiyorum sorunlarla ilgilenmenizi bekliyorum
Güncelleme: mustafaerdem14 [06 Şub 2008 20:32:20]
mustafaerdem14'ün profilini görüntüle (Çevrimdışı) mustafaerdem14'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
__d_mode__
Yeni Üye

31 Mesaj

Mesaj Tarihi : 09 Şub 2008  12:51:50
Bence chipin yapması geren şudur, bu olaydan dolayı mağdur kalan herkese open suse 10.3 dvd .iso dosyasını bir dvdye çekip yollamasıdır. Dergiyi almamdaki en büyük sebeplerden biri zaten open suse 10.3 ü vermesiydi. Malum kotalı internet kullanıyoruz indiremiyoruz o denli büyük şeyleri :(.
Sayfanın en üstüne git
CoolnQuiet
Yeni Üye
7 Mesaj

Mesaj Tarihi : 10 Şub 2008  17:41:18
+1
CoolnQuiet'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) CoolnQuiet'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
__d_mode__
Yeni Üye

31 Mesaj

Mesaj Tarihi : 11 Şub 2008  23:21:00
mailime henüz cevap gelmedi
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler