Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Bu yavaşlamanın nedeni nedir?
HPQ-User
CHIP Online

0 Mesaj

Mesaj Tarihi : 20 May 2008  01:21:38
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
ÇaĞLaR sormuş:
Sevgili CHİP dergisi uzmanları bilgisayarınmı alalı daha 3 hafta olmadı fakat format atmak zorunda kaldım şu an da ise aşırı derecede bir yavaşlama yapıyor.Format atılalı 1.5-2 hafta oldu zaten ama formatın daha uzun dayanması gerekir diye biliyorum.Aksi gibi bilgisayarda 1000 e yakın resim bir o kadar da müzik var bir tane bile oyun yok neden böyle yaptığını öğrenebilirmiyiz...
Saygılarımla...
İyi Çalışmalar Dilerim...

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
İşlemci Sistemi:Windows XP
Sistem Özellikleri:
2 GB RAM
256 GB HARD DİSK
512 EKRAN KARTI
BİLGİSAYAR TOPLAMA ŞEKLİNDE ALINDI

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 2.0.50727)
Sorularınız için Uzmanına Sor
HPQ-User'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) HPQ-User'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Vista savaşı büyüyor!

IE8 Safari'den esinlendi

Gmail'iniz çalınabilir!

20080822000300Microsoft - Apple reklam savaşında 3. perde: Hangi ünlü Vista reklam filminde oynayacak?
Yeni-Internet-Explorer-a-gizlilik-moduMicrosoft, yeni Internet Explorer'a özel bir "Gizlilik modu" ekliyor. Gizlilik modu ne işe yarayacak
Yeni-Internet-Explorer-a-gizlilik-moduLas Vegas'taki bir konferans, Gmail hesaplarının kolayca çalınabileceğini ortaya koydu.
Reborn91
Bilgin Üye
REP: 335REP: 335REP: 335REP: 335
REP: 335

2090 Mesaj

Mesaj Tarihi : 20 May 2008  01:24:42
işlemcinide yazsaydın keşke.. overclock yaptyısan darbogaz yaratan birşey olabilri. ama tavsiyem sen güzel bir virüs taraması yap
Reborn91'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) Reborn91'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
AdRaMiTi
Katılımcı Üye
REP: 402REP: 402REP: 402REP: 402
REP: 402

911 Mesaj

Mesaj Tarihi : 20 May 2008  01:36:01
Demin bende Sistem kurdum Aşırı derecede kasıyordu Niçin ? Ekran kartının driverını Güncelleştirmediğimden Eğer Xp'kendi tanıdığı için donanımları driverları yüklemiyorsan bence başta ekran kartı olmak üzere sürücülerini güncelleştir derim.

Bunun dışında Kasanı Hava Dönüşümü yapamayacak bir yere koydusan Sıcaklıktan dolayı fazla ısınıyor veya Fan'ların yeterince sogutmuyor olabilir.Aklıma gelen ve sorununa yakın ihtimaller şimdilik bunlar

Güncelleme: AdRaMiTi [20 May 2008 01:37:36]
AdRaMiTi'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) AdRaMiTi'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000