-Kendi dirsegini yalamanin imkansiz oldugunu ? -Ördegin vakvaklamasinin yanki yaratmadigini ve bunu kimsenin aciklayamadigini? -Dunyadaki fotokopi makinelerinde meydana gelen arizalarin %23 unun, makinenin ustune oturup kendi popolarinin fotokopisini cekmek isteyen insanlar sayesinde meydana geldigini? -Yasamin boyunca uyku sirasinda yaklasik 70 bocek ve 10 orumcek yiyecegini?( Mmmmh!!:) -İdrarin zifiri karanlikta parladigini? -Eger cok siddetli hapsirirsan, kaburgalarindan birini kirabilecegini? -Hapsirmayi engellemeye calisirsan,basindaki veya boynundaki damarlardan birinin yirtilabilecegini ve olebilecegini? -Hapsirdigin sirada gozlerini acik tutmaya calisirsan, yerlerinden firlayabileceklerini? -Domuzlarin vucut yapilarindan dolayi hicbir zaman baslarini yukari kaldirip gokyuzune bakamadiklarini? -Dunya nufusunun %50 sinn hic telefonla konusmadigini? -Farelerin ve atlarin kusamadiklarini?
-1 saat sureyle kulaklikla birsey dinlemenin kulaktaki bakteri sayisini %700 arttırdığını? -Çakmagin kibritten once bulundugunu? -Parmak izleri gibi dil izlerinin de her insan icin benzersiz oldugunu? -Bu yaziyi okuyan insanlrin %85 inden fazlasinin, dirseklerini yalamaya calisacaklarini gercekten olmuyor di mi :)
CHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
CHIP Online, otomobillerde kullanılan 10 güvenlik teknolojisini mercek altına aldı.
CHIP Online farkıyla Windows 7 Build 7000'i keşfedin. İşte ilk beta sürümün artıları ve eksileri...
elazigli
Forum Katibi
REP: 496
Mesaj Tarihi : 02 Ara 2008 17:11:38
maalesef biliyoruz be mystical, baya eskidi bunlar
Güncelleme: elazigli [02 Ara 2008 17:11:59]
mystical93
Deneyimli Üye
REP: 275
Mesaj Tarihi : 02 Ara 2008 17:15:55
Aslında kararsız kalmıştım göndersem mi diye =) Nese artık
tugcelim
Üye
Mesaj Tarihi : 02 Ara 2008 17:58:29
Yinede sağol paylaştığın için:)
Ölüm bana en gerçekçi yüzüyle bile gülemez,çünkü ben ölümü nefes alarak tattım.Yaşamak bana ayrıcalık değil;eğer sen benden gidersen yaşamayı satılığa çıkaracağım...
nirvana26
Üye
Mesaj Tarihi : 03 Ara 2008 10:39:48
şu 70 böcek 10 örümcek olayı beni hep sinir ediyor. her akşam yatağın altına etrafına bakarım böcek varmı diye.
-DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ -TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ -ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ -SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ -SOYSUZ LAN TOPRAK SENİN NEYİNE -İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE -ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE -DUY ULAN SOYSUZ