Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Sayfa 1 / 41234Sonraki >
Bunu gördükten sonra tartışalım VİSTA'yı
/ 4  Sonraki sayfaya git
mcafee23
Yeni Üye

43 Mesaj

Mesaj Tarihi : 16 May 2008  16:22:31
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
http://www.mikroproje.com/Portals/0...ta_thumb.GIF

Arakadaşlar yukarıdaki linkte bir resim var buna bakın tartışmaya bile gerek yok
Biz günde böyle en az iki ya da üç bilgisayarı güncelliyoruz iki gün sonra geri geliyor.Boşuna donanımınızla oynamayın.
Bu bilgisayarında mı donanımı eski yoksa bu bilgisayarı toplayan firma mı işi bilmiyor.Bir teşhir bilgisayarı ağır işlem yapmıyor,büyük ihtimalle üstünde kaldıramayacağı hiçbir program yok.Vista kullananların kaderi bu olacak ileri ki dönemde microsoft önlem almazsa ilk önce haftada bir görünen mavi ekran daha sonraları 30 saniyede bir çıkmaya başlıyor ve FORMAT.Ben bundan sonra çıkacak windows 7'yi beklemeye başladım bile.Aksi halde windows xp görünüyor herkese.
mcafee23'ün profilini görüntüle (Çevrimdışı) mcafee23'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Firefox için süper temalar

iPhone'da bira kavgası

Güvenlik paketi gerçeği!

20081016041324Mozilla Firefox için tasarlanan birbirinden farklı ve muhteşem 11 farklı tema burada...
iPhone-Simdi-de-bira-kavgasi-ile-gundemdeiPhone şimdi de bira kavgası ile gündemde. iPhone'u bira bardağına çeviren uygulamalar ve yaşananlar
iPhone-Simdi-de-bira-kavgasi-ile-gundemdeNorton, McAfee, Trend Micro... İnternet güvenlik paketleri sandığınız kadar güvenli olmayabilir!
dervishizir
Yeni Üye

3 Mesaj

Mesaj Tarihi : 16 May 2008  17:12:05
bu resimdeki dandük bi bilgisayarmı yani :)) vistayı kaldırabilecek makina tanımıyorum ben:) sp1 i de kurdum nette geziniyor işte okadar binlerce dolar ver zorla vista versinler kaplumbağa gibi kal ortalarda vistaya dava açsakmı acaba zaman kaybettirdiği için
dervishizir'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) dervishizir'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
mcafee23
Yeni Üye

43 Mesaj

Mesaj Tarihi : 16 May 2008  17:22:42
dervishizir'den alıntı:
bu resimdeki dandük bi bilgisayarmı yani :)) vistayı kaldırabilecek makina tanımıyorum ben:) sp1 i de kurdum nette geziniyor işte okadar binlerce dolar ver zorla vista versinler kaplumbağa gibi kal ortalarda vistaya dava açsakmı acaba zaman kaybettirdiği için

ben bu işi yapıyorum ve lisanslı vista alanlara acıyorum 344 dolar ver sonra sinir ol ama banane sonuçta insanları kandıran ben değilim ki microsoft.
Sayfanın en üstüne git
hkkhkk
Yeni Üye

41 Mesaj

Mesaj Tarihi : 16 May 2008  18:08:49
vista siystem configürationları açıkça belirtmiş alt sınıfın kaderi çökmedir sen ferrari motorunu, gaz bağlayıp kullanıyon gibi bişey
hkkhkk'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) hkkhkk'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
mcafee23
Yeni Üye

43 Mesaj

Mesaj Tarihi : 16 May 2008  18:14:00
hkkhkk'den alıntı:
vista siystem configürationları açıkça belirtmiş alt sınıfın kaderi çökmedir sen ferrari motorunu, gaz bağlayıp kullanıyon gibi bişey

resimdeki bilgisayar alt sınıf bir bilgisayar değil ki ama daha satılmamış bir teşhir ürünü masaüstü pc bile değil bu da çalışsın artık
Sayfanın en üstüne git
mengu88
Katılımcı Üye
REP: 32REP: 32REP: 32
REP: 32

754 Mesaj

Mesaj Tarihi : 16 May 2008  20:45:16
dervishizir'den alıntı:

Benimki yeterince kaldırıyor

Ekran kartı : 256mb Geforce 8500GT
Harddisk : Samsung 250gb Sata2 7200rpm
Güncelleme: mengu88 [16 May 2008 20:46:40]
mengu88'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) mengu88'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
flashock
Yeni Üye

26 Mesaj

Mesaj Tarihi : 16 May 2008  23:35:30
vista mı Allah düşmanımdan uzak tutsun ubuntu bile ondan daha iyi hatta mac os x işletim sistemi dörde beşe katlar vistayı
flashock'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) flashock'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
mouse
Üye
70 Mesaj

Mesaj Tarihi : 17 May 2008  09:32:36
benim pc vistada toplamda 5.6 puan alıyor ve ben hiç bir sorun yaşamıyorum ne çöktü ne mavi ekrana düştü.

Quad Core 2.4
4 Gb 800 Mhz Ram
320 Gb HDD
Radeon 3870 Ekran Kartı
Giga anakart modeli aklımda değil şuan 125$ lık bir karttı
Gigabyte DSC3-
Intel Quad Core 6600
His Radeon HD 38702 512 Mb.
SeaGate Sata II 320 Gb Hdd.
4 Gb DDR II 800 Mhz Ram
mouse'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) mouse'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
erdem3553
Yeni Üye

5 Mesaj

Mesaj Tarihi : 17 May 2008  12:24:28
6 aydır kullanıyorum vistayı daha birkez bile mavi ekranla karşılaşmadım pc:LG r405 1.50 gb ram t7250 işlemci gayet sorunsuz bence
erdem3553'ün profilini görüntüle (Çevrimdışı) erdem3553'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
mstf_yilmaz
Yeni Üye
17 Mesaj

Mesaj Tarihi : 17 May 2008  12:56:33
mouse'den alıntı:
benim pc vistada toplamda 5.6 puan alıyor ve ben hiç bir sorun yaşamıyorum ne çöktü ne mavi ekrana düştü.

Quad Core 2.4
4 Gb 800 Mhz Ram
320 Gb HDD
Radeon 3870 Ekran Kartı
Giga anakart modeli aklımda değil şuan 125$ lık bir karttı

Arkadaşlar bende de asagı yukarı aynı sistem var, üstelik puanıda aynı ama mavi ekran lar kabusum oldu.
Çok araşatırdım forum sitelerinden donanım yazılım ısınma hertürlü sey karşıma çıktı, cvb olarak aldım. Hatta bütün sürücüleri yeniledim(Allah dan netden kendi yapıyoda bir kaç gün sürmedivistanın en güzel tarafı bu zaten).
Ayrıca bu mavi ekran olayı xp dede oluyomuşşş öle duydum ama ben 5 senedir xp kullanıyorum hiç böyle bişey olmadı.
İşyerinde xp evde vista var seçim yapmak gerekirse xp derim. Kısacası bu vista olması gereken vista değildir bence.. Yanlışsam düzeltin beniii...
mstf_yilmaz'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) mstf_yilmaz'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
raptorcengiz
Yeni Üye

30 Mesaj

Mesaj Tarihi : 17 May 2008  13:11:56
microsoft her zamanki sadece reklam yöntemiyle insanları kandırmaya çalışıyor bence. en iyisi siz vistayı boşverin. vistayı denedikten 2 gün sonra hemen geri emektar xp me döndüm. eğerki pc ni gerekli stabil düzeyde tutabiliyorsan xp kullanışlı ve hızlı bir işletim sistemi. şu anda vista kesinlikle xp den daha iyi değil bence. ama ilerde microsoft ne yapar bilinmez. ilk çıktığı zamanlar xp de bayağı taşlanıştı ama sp'lerle iyileşmişti. bakalım neler olcak. (ama hatasız işletim sistemi istiyorsanız linuxdan şaşmayın derim :D)
raptorcengiz'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) raptorcengiz'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
/ 4  Sonraki sayfaya git
Hızlı Geçiş:
Sayfa 1 / 41234Sonraki >
Snitz Forums 2000