Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

C++ Aşı takip programı acil yarım lutfen
yildirim_86
Yeni Üye

10 Mesaj

Mesaj Tarihi : 02 May 2007  09:21:35
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
oncelilkle herkese slm ben ası takip programı yazıorum sey tamam fakat bana hatırlatıcı lasım yanii asısı gecmiş olanların kullanıcya bildirilmesi lasım yani hatırlatılması lasım bu hatırlatma işlemlerini porogramı her acışımda yapması lasım fakat ben bunu yapamıorum acıkcası okadar becerikli ve bilgili deilim işin kötü tarafı bu proje benım liseyi bitirme projem umarım ayrdım edersizniz.
yildirim_86'nın profilini görüntüle (Çevrimdışı) yildirim_86'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Sapphire HD 4830 - 512 MB

Sony Vaio VGN-CS118E

VIZO Xena II VZ-NLC-110

Sapphire HD 4830 - 512 MBFirmaların referans sistemlere kendi tasarımlarını uyguladıklarında nasıl daha iyi sonuçlar alabilecekleri gösteren bir ürün.
Sony Vaio VGN-CS118EHem taşınabilirlik hem de performans arayan kullanıcılara yönelik olan Sony, performansına uygun bir fiyatla satılıyor.
Sony Vaio VGN-CS118EEğer dizüstü bilgisayarınızın çok ısınmasından şikâyet ediyorsanız Xena II ile sisteminizi rahatlatabilirsiniz.
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler