Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

C ye Formattan Sonra D de Yüklü Oyunları
HPQ-User
CHIP Online

0 Mesaj

Mesaj Tarihi : 05 Eyl 2008  23:19:02
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
umut sormuş:
arkadaşlar ben yakın zamanda pcye format atmayı düşünüyorum bütün oyunlar D ye yüklü kayıt defterini yedeklesek fotmat attıktan sonra yedeklediğimiz bilgileri açsak oyunları tekrar oynayabilirmiyiz ? oynayabilirsek başka birşey yapmamız gereklimidir? büyük ihtimalle oynayabiliriz çünkü ben arkadaştan command and conquer general adlı oyunu kopyala yapıştır yöntemi ile almıştım ve oynuyordum daha sonra zero hour yamasını yüklemek istedim oyunun setup tan yüklenmiş hali gerekiyormuş bende nette biraz araştırdım bütün iş kayıt defterindeymiş kayıt defterine oyunun ismini doğru şekilde girdiğimde ve bir kaç tane daha ayar yaptıktan sonra yamayı yükleyebildim ... bu yöntemle oyunlarıda çalıştırabilirmiyiz? saygılar ..

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Xp Sp3

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.0.1) Gecko/2008070208 Firefox/3.0.1
Sorularınız için Uzmanına Sor
HPQ-User'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) HPQ-User'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Ücretsiz Tam Sürüm!

Yasal mı, yasak mı?

En beğenilen 50 program

CHIP Online'dan her gün bir ücretsiz yazılımCHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
Hacker araçları yasaldır, eğer...CHIP Online, bir cracker'ın bakış açısından yazılım korsanlarının ilginç yöntemlerini inceledi...
Hacker araçları yasaldır, eğer...CHIP Download sitesinde en çok önerilen 50 programı özel bir dosyada bir araya getirdik.
AdRaMiTi
Deneyimli Üye
REP: 476REP: 476REP: 476REP: 476
REP: 476

1533 Mesaj

Mesaj Tarihi : 05 Eyl 2008  23:36:20
Benim anlamadığım niye oynayamıyasın ? Setup'ını belli bir dosyaya yükledikten sonra ve format atacağın yerel sürücüde o değilse ? Niçin açılmasın Ben öyle internet cafeden kac oyun almıştım takır,takırda çalışıyordu.

Bence önemli olan yüklü olan yerdeki oyunismi.exe dosyasıdır :) Tabi oyun dosyaları eksiksiz olmak kaydıyla.Sen c'ye format atsanda Oyunlar D'yerel diskteymiş Bence bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Gene ben oyuna Düşkün biri değilimdir ondan oyunlara uzakım bu işle haşır,neşir olan arkadaşlarada görüşlerini belirtsinler ancak ben ne zaman yaptısam çalıştı :)
Güncelleme: AdRaMiTi [05 Eyl 2008 23:38:44]

BeNiM BiLGiM,BeNiM GüCüMDüR !

AdRaMiTi'nin profilini görüntüle AdRaMiTi'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
ahmet79
Bilgin Üye
REP: 587REP: 587REP: 587REP: 587
REP: 587

2670 Mesaj

Mesaj Tarihi : 05 Eyl 2008  23:37:53
ahmet79'un profilini görüntüle (Çevrimiçi) ahmet79'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
14081408
Katılımcı Üye
REP: 265REP: 265REP: 265REP: 265
REP: 265

905 Mesaj

Mesaj Tarihi : 05 Eyl 2008  23:50:18
AdRaMiTi'den alıntı:
Benim anlamadığım niye oynayamıyasın ? Setup'ını belli bir dosyaya yükledikten sonra ve format atacağın yerel sürücüde o değilse ? Niçin açılmasın Ben öyle internet cafeden kac oyun almıştım takır,takırda çalışıyordu.

Bence önemli olan yüklü olan yerdeki oyunismi.exe dosyasıdır :) Tabi oyun dosyaları eksiksiz olmak kaydıyla.Sen c'ye format atsanda Oyunlar D'yerel diskteymiş Bence bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Gene ben oyuna Düşkün biri değilimdir ondan oyunlara uzakım bu işle haşır,neşir olan arkadaşlarada görüşlerini belirtsinler ancak ben ne zaman yaptısam çalıştı :)

Evet haklısın da, fifa 2006-2007-2008, pes2008, most wanted vb. oyunlar nereye yüklü olursa olsun işletim sistemi formatlandığı an hata veriyorlar açılmıyorlar. Bunu da diğer arkadaşlar kayıt defteri olayıyla açıklıyorlar.
Biz şöyle bir deneme bile yapmıştık; İnternet cafece arkadaşın sadece c: için aktif deepfreezi vardı. Biz fifa2007'yi d: sürücüsüne kurduk(c için deep aktifken) ve oyuna girdik. Yalnız pc'yi yeniden başlattığımız da hata aldık :)
Yani işletim sistemine bişeler atıyor. Arkadaşların bahsettiği gibi kayıt defteri olayı sanırım bu...

14081408'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) 14081408'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
tumu05
Yeni Üye
REP: 9REP: 9REP: 9REP: 9
REP: 9

46 Mesaj

Mesaj Tarihi : 06 Eyl 2008  00:10:43
ahmet79'dan alıntı:

arkadaşım ben kayıt defteri yedeklemeyi biliyorum asıl soru dediğim şekilde yapsam oyunlar çalışırmı çünkü çoğu oyunun cd si yok
tumu05'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) tumu05'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
ahmet79
Bilgin Üye
REP: 587REP: 587REP: 587REP: 587
REP: 587

2670 Mesaj

Mesaj Tarihi : 06 Eyl 2008  00:24:56
tumu05'ten alıntı:

arkadaşım ben kayıt defteri yedeklemeyi biliyorum asıl soru dediğim şekilde yapsam oyunlar çalışırmı çünkü çoğu oyunun cd si yok

bunu denemedim kesin bi şey söyleyemem ancak ben cd'si olmayan oyunların nero ile imajını alıyorum lazım olunca da sanal cd sürücü ile yüklüyorum
ahmet79'un profilini görüntüle (Çevrimiçi) ahmet79'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Fattur
Deneyimli Üye
REP: 44REP: 44REP: 44REP: 44
REP: 44

1709 Mesaj

Mesaj Tarihi : 06 Eyl 2008  01:46:12
bence registry yedeğini de aldıktan sonra çalışır. çalışmaması için windows klasorune(eğer attıysa)attığı dosylarıda kopyalaman gerekebilir.Ayrıca tüm kayıt defterini geri yükleme.Sadece ilgili oyunlarla alakalı kayıtları yedekle çünkü o zaman formatın pek bir anlamı kalmayacaktır.
Vista Hakkında bilinmeyenler, Yanlış bilinenler:
http://www.chip.com.tr/forum/Vista-..._t71448.html
Ayrıca Vista ram düşmanı vbvb. diyenlere önemle bakmaları duyurulur
Windows 7 Milistone3 Resimleri(ilk)
http://www.chip.com.tr/forum/Window..._t73514.html
Fattur'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) Fattur'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000