Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

CALISMAYAN RAM
CHIP
CHIP Dergisi

269 Mesaj

Mesaj Tarihi : 11 Nis 2006  16:52:20
Konu kapatılmış
CEMİL ÖFKELİ'den alıntı:
ERHABA DEGERLi CHIP AiLESi
YAKLASIK 2 AY ONCE ANKARA EMEK BiLGiSAYAR VE MUHENDiSLiK
DiYE BiR FiRMADAN UZUN UGRASLARIM SONUCUNDA
ANAKARTIMIN BELLEK HIZINA UYGUN YANi 266MHZ 512MB DDR RAM BULABiLDiM MARKASININ KINGSTON OLMASI BENi EPEY RAHATLATTI. ANCAK ANKARA'DAN ANTAKYA'YA GELiP YENi ALDIGIM RAM'i DENEYiNCE HUSRANA UGRADIM. RAM'i HER SEKiLDE DENEDiM ANCAK ANAKARTIMA UYMADIGINI ANLADIM (VEYA SANDIM) RAM'i DENEYiNCE SiSTEM ACILISINDA BAZEN O MESHUR MAVI EKRANLA KARSILASIYORDUM BAZEN BiLGiSAYAR RESETLENiYORDU. VEYA RAM BiLGiSAYARIN OLDUKCA KARARSIZ CALISMASINA NEDEN OLUYORDU. KISACA KULLANILACAK GiBi DEGiLDİ.(BIOS UPDATE'i DAHiL HERSEYi
DENEDiM)
RAM'i FiRMAYA OLANLARI BiLDiREREK YOLLADIM.
ANCAK ONLAR DENEDiKLERiNi VE RAM'iN SORUNSUZCA
CALISTIGINI BELIRTTILER.(RAM'iN BAZEN [EN FAZLA 30 DK] CALISTIGI OLUYORDU.) AYRICA RAM'i YENiSiYLE DEGiSTiREMEYECEKLERiNi CUNKU MUSTERiLERiNE TANIDIKLARI 7 GUNUN DOLDUGUNU(TAM 7.GUNDE ULASMISTI)SOYLEDiLER.VE BANA RAM'i GERi YOLLADILAR. DAHA SONRA RAM'i 3 FARKLI BiLGiSAYARDA(ANAKARTTA) DENEDiM HiC BiRiNDE CALISMADI. LUTFEN BANA YARDIMCI OLUN.SANIRIM MAGDUR DURUMDAYIM. ALDIGIM RAM SAHTE BiR KINGSTON OLABiLiR Mi? KINGSTON'UN TURKiYE DiSTRUBUTORU VA MI? VARSA BiLDiRiRSEM NE DERECE iSE YARAR?

CHIP YARDIM MERKEZİ:
Datagate firması ile bu konuyu görüşebilirsiniz. www.datagate.com.tr
CHIP'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) CHIP'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Samsung WEP420

Samsung 2243BW

OCZ Flex II 4 GB Su Soğutmalı

Samsung WEP420WEP420, hem şık hem de kaliteli bir bluetooth kulaklık arayanlar için tasarlanmış bir ürün.
Samsung 2243BWBirçok 22 inç ve geniş ekran monitör inceledik fakat 2243BW bu monitörlerden biraz farklı.
Samsung 2243BWDDR2'nin performans bakımından altın çağını yaşadığı bu günlerde piyasaya gelen yeni ürünler çok ilgi çekici.
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000