Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Sayfa 19 / 19« İlk< önceki10111213141516171819
CHIP Online Buluşuyor (2) BULUŞTU
Önceki sayfaya git / 19 
jeomania
Deneyimli Üye
REP: 25REP: 25REP: 25REP: 25REP: 25
REP: 25

1254 Mesaj

Mesaj Tarihi : 29 Ağu 2007  06:43:27
webcam'dan alıntı:
KorsanNetTeam'dan alıntı:
karadas_serkan = BOOMFUNKMCS
neden peki? Acaba, moderatör ünvanı ile söyleyemediklerini, bu nick altında söylemek içinmi?

bence kafanızda bu tip düşünceler kurmadan önce bekleyin bakalım kendisi açıklama yapsın neden cift nick ile üye olduğunu. BOOMFUNKMCS daha önceden alınmış bir nick mod olduktan sonra başka isimle açmış olabilir bunun nesi bu kadar abrtılcak bişey ben anlamadım açıkcası..

sen düşün bakalım;
iki farklı arkadaşın var ikisini de tamamen farklı kişiler olarak tanıyorsun, ikisi de arkadaşın sonuçta ve ikisiyle de tamamen farklı insan olduğunu düşünerek muhabbetin var.. ikisinin de aynı kişi olduğunu öğrendiğinde ne düşünürsün.

burda da biri moderator diğeri normal üye.. yani ikiside mod yada ikiside normal üye olsa neyse dersin çünkü hiçbir zaman biri mod diğeri üye durumundaki kadar iki yüzlü olamazdı bu durum...

biraz daha açık yazayım;
ikisi içinde düşünününce bunlar geliyor aklıma,

BOOMFUNKMCS arkadaşımız... sonuçta forumdan arkadaşım ok ama forumdan sıradan bir arkadaş değil. aramız iyiydi ben herkesle öyle anlaşamam. boomfunk da iyiydi herşey gayet normaldi. samimi görüştüğüm saf bir arkadaşım.. boomfunk mcs.. bilgisayardan öyle çok iyi anladığını düşünmediğim kendi halinde ama iyi bir arkadaş

birde karadas serkan var onunla da görüşüyorum ama o moderator olduğu için doğal olarak diğer nickte olduğu gibi samimi değilsin. çünkü o zaten kendinden resmi. mod ya o bakımdan... ama yinede BİR ÇOK ŞEYİ karadas serkanla da görüşüyorsun.. özellikle bazı densiz üyeler için zamanında sıkça görüştüğüm tek moderator arkadaştır kendisi ama işte ne kadar konuşursan konuş moderator karadas serkan olduğu için diğer nickteki kişiden tamamen farklı bi arkadaş bu da..

bu iki yüzlülüğün ta kendisidir ve iğrenç bir durumdur...

birisi çok samimi diğeri çok resmi.. İKİSİ DE FARKLI ARKADAŞLARIN VE İKİSİYLEDE SIRADAN BİR ÜYEYLE KONUŞTUĞUN GİBİ DEĞİL İKİSİNİ DE AYRI AYRI İYİ OLDUĞUNU DÜŞÜNEREK GÖRÜŞÜYORSUN.. sonuçta bunca zamandır tanıyorsun..
sonra gün geliyor bir bakıyorsun ki ikiside aynı kişiler.... vee sonuç: tamamen mide bulandırıcı bir durum.
jeomania'nın profilini görüntüle jeomania'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Otolara güvenlik kalkanı

Bu PC çok canlar yakacak!

Gurbetçilere MS desteği!

20090108003140CHIP Online, otomobillerde kullanılan 10 güvenlik teknolojisini mercek altına aldı.
Lenovo-dan-ince-bir-hepsi-bir-arada-sistemLenovo'dan tasarım harikası: Yeni hepsi bir arada PC IdeaCentre A600 göreni büyülüyor...
Lenovo-dan-ince-bir-hepsi-bir-arada-sistemMicrosoft, Almanya'da verdiği eğitimlerine Türk vatandaşları için özel bir seçenek ekliyor...
jeomania
Deneyimli Üye

1254 Mesaj

Mesaj Tarihi : 29 Ağu 2007  07:17:15
Koray Kocaman'dan alıntı:
Arkadaşlar...

BOOMFUNKMCS ve karadas_serkan aynı kişilerdir.BOOMFUNKMCS nıck name ile user girişi karadas_serkan ile Mod girişi yapmaktadır ki bunda da hiç bir sakınca yoktur.Ayrıca çok sevdiğim bir arkadaşımdır kendiside bilir...
sevgili koray kocaman, eğer bunu kendisinden öğrenmeyip sende benim gibi bu şekilde öğrenseydin sende hiç hoş karşılamazdın bu durumu...
Sayfanın en üstüne git
Serkan Karadaş
Moderatör

392 Mesaj

Mesaj Tarihi : 29 Ağu 2007  11:11:41
"sen düşün bakalım;
iki farklı arkadaşın var ikisini de tamamen farklı kişiler olarak tanıyorsun, ikisi de arkadaşın sonuçta ve ikisiyle de tamamen farklı insan olduğunu düşünerek muhabbetin var.. ikisinin de aynı kişi olduğunu öğrendiğinde ne düşünürsün."

öncelikle kendisini tebrik edip kutlarsın.bunca zaman ayrım gözetmeksizin seninle ve diğer arkadaşlarınla ilgilendiği için.

"burda da biri moderator diğeri normal üye.. yani ikiside mod yada ikiside normal üye olsa neyse dersin çünkü hiçbir zaman biri mod diğeri üye durumundaki kadar iki yüzlü olamazdı bu durum..."

terbiyesizliğin luzümü yok! ikiyüzlülük değil,görevini en iyi şekilde sürdürmek denir.

"BOOMFUNKMCS arkadaşımız... sonuçta forumdan arkadaşım ok ama forumdan sıradan bir arkadaş değil. aramız iyiydi ben herkesle öyle anlaşamam. boomfunk da iyiydi herşey gayet normaldi. samimi görüştüğüm saf bir arkadaşım.. boomfunk mcs.. bilgisayardan öyle çok iyi anladığını düşünmediğim kendi halinde ama iyi bir arkadaş

birde karadas serkan var onunla da görüşüyorum ama o moderator olduğu için doğal olarak diğer nickte olduğu gibi samimi değilsin. çünkü o zaten kendinden resmi. mod ya o bakımdan... ama yinede BİR ÇOK ŞEYİ karadas serkanla da görüşüyorsun.. özellikle bazı densiz üyeler için zamanında sıkça görüştüğüm tek moderator arkadaştır kendisi ama işte ne kadar konuşursan konuş moderator karadas serkan olduğu için diğer nickteki kişiden tamamen farklı bi arkadaş bu da..
"
madem beni hem user hemde mod kimliğimle sevdin/saydın bundan sonrada böyle tanımak istemen senin kararın.bunca övgüye,sevgiye ve saygıya bürüdüğün insana sakın ikiyüzlü deme.sözlük anlamı ve kullanıldığı yere çok dikkat et.

"bu iki yüzlülüğün ta kendisidir ve iğrenç bir durumdur"
her ne kadar tüm yorumlara karşılık vermesemde senin yaptığım yorum değil hakaretir!

"birisi çok samimi diğeri çok resmi.. İKİSİ DE FARKLI ARKADAŞLARIN VE İKİSİYLEDE SIRADAN BİR ÜYEYLE KONUŞTUĞUN GİBİ DEĞİL İKİSİNİ DE AYRI AYRI İYİ OLDUĞUNU DÜŞÜNEREK GÖRÜŞÜYORSUN.. sonuçta bunca zamandır tanıyorsun"

bundan sonrada böyle tanı(yın) Ahmet! ve diğer arkadaşlar.
Güncelleme: Serkan Karadaş [29 Ağu 2007 11:15:52]
Serkan Karadaş'ın profilini görüntüle (Çevrimiçi) Serkan Karadaş'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
jeomania
Deneyimli Üye

1254 Mesaj

Mesaj Tarihi : 29 Ağu 2007  11:45:03
yorum yok herşey ortada.
benim bu msjımdan sonrada güncelleyip değiştirme üstteki msjını. güncelleme zamanları belli oluyor.. lafının arkasında dur. gerçi sen MODERATOR olarak girip cvp verdiğin için onlarla oynarsın istediğin gibi değiştirebilirsin...
sen bikere delikanlılıktan nasibini almış olsaydın BOOMFUNKMCS olarak girer benle aynı konumda yazardın cvbını...
Sayfanın en üstüne git
tuncab
Forum Katibi
REP: 78REP: 78REP: 78REP: 78
REP: 78

3812 Mesaj

Mesaj Tarihi : 29 Ağu 2007  13:36:33
Aslında aranızdaki tartışmaya karışmak istemezdim ama dün yazdığım mesajla kısmen ben de olayın içerisindeyim.

Artık karadas_serkan deşifre oluğuna göre bazı şeyleri söyleyebilirim:

Forum buluşmasından önce karadas_serkan ile aramızda pek bir samimiyet yoktu. Özel mesaj ile konuşmalarımız olmuştur mutlaka ki. Hatta benim çeşitli sorunlarımı halletmiştir forum içerisinde. Bundan dolayı kendisine teşekkür ederim.

Devam edelim: Yakın zamana kadar ben de Serkan abinin BOOMFUNKMCS olduğunu bilmiyorudum. Birkaç sayfa önce yazdığım buluşma ile ilgili yazıda adını karadas_serkan olarak yazmıştım. Ama pm ile deşifre olmak istemediğini ve değiştirmemi rica ettiği için BOOMFUNKMCS olarak değiştirdim.

Ayrıca daha sonra BOOMFUNKMCS=karadas_serkan muhabbetleri açıldığı için, bunun gizli kalmasına yardımcı olmaya çalıştım. Ama artık herkes öğrendiği için yapacak birşey yok.
@ Prep C @
tuncab'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) tuncab'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
osa_bh
Üye
REP: 5REP: 5REP: 5REP: 5REP: 5
REP: 5

331 Mesaj

Mesaj Tarihi : 29 Ağu 2007  17:01:23
Merhaba

Karadas_serkan özür dilerim.Arkadaşlar resimdekilerdeki kişiye BOOMFUNKMCS deyince ve de Koray abimiz resimlerdekilerden hiçbirine BOOMFUNKMCS yazmadığından(Koray abi karadas_serkan yazmıştı) ben de Boomfunkmcs kim dedim.Resimlerde öyle birisi yok dedim.Senin 2 tane nickname in olduğunu bilmiodum.Ama bu gayet normal bişey.Bir de jeomania çok ileri gitmişsin.Bunda tartışılacak bişey yok.

Bu arada karadaş_serkan tekrar özür dilerim.Ben senin BOOMFUNKMCS olduğunu bilmiodum.Bazı arkadaşlar biliomuş.Eğer bunun bilinmemesini istediğini bilseydim emin ol sormazdım.Tamam artık bu konu burada kapansın.Bi tatsızlık oldu.Bu konuyu ben açtığım için üzgünüm. :(

İyi Günler..
Güncelleme: osa_bh [29 Ağu 2007 17:02:19]

osa_bh'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) osa_bh'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Soul_Reaver
Moderatör

247 Mesaj

Mesaj Tarihi : 29 Ağu 2007  21:34:58
Chip Online buluşması gerçekleştiğine göre konu kapanabilir.
-Chip Forumu Moderatörü-
Soul_Reaver'in profilini görüntüle Soul_Reaver'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Önceki sayfaya git / 19 
Hızlı Geçiş:
Sayfa 19 / 19« İlk< önceki10111213141516171819
Snitz Forums 2000

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler