CHIP Online çatısı altında bulunan tüm kişiler ile İZMİR ilimizde bir buluşma yapmak istiyoruz.Amacımız sanal arkadaşlığımızı gerçek hayata taşıyabilmek ve dostluğumuzu arttırmaktır.
Düşük kapasitesine rağmen kabul edilebilir veri aktarım hızı ve darbelere dayanıklı gövdesiyle öne çıkan bir USB bellek.
Microsoft'un yeni fare teknolojisiyle tanışmaya hazır mısınız? BlueTrack teknolojisi ile Mini Mouse bir devrim yaratıyor.
Yeni özelliklerine rağmen 8800 GT'den çok farkı olmaması ve düşük fiyat/performans oranı ile geride kalıyor.
OOOOMMMMEEEERRRR
Bilgin Üye
REP: 54
Mesaj Tarihi : 04 Tem 2008 21:35:47
Darko (Burak) gelebilir yaz şimdiden Koray abi,gelmezse de bana bak nasıl geliyor
ScoRpioN
Gladiatus-----------Server 7------QuickShare
Me@
Deneyimli Üye
REP: 523
Mesaj Tarihi : 04 Tem 2008 21:44:55
OOOOMMMMEEEERRRR'den alıntı:
Darko (Burak) gelebilir yaz şimdiden Koray abi,gelmezse de bana bak nasıl geliyor
Olmaz! Gelicek kişiler bire bir kendi mesajlarını atsınlar.
R3QU3M
Deneyimli Üye
REP: 8
Mesaj Tarihi : 05 Tem 2008 09:55:02
Balçova yakınlarındaki agora alışveriş merkezinden bahsediyorsunuz sanırım chip online ailesi ile yakından tanışmak çok istiyorum.Cumartesi bir aksilik çıkmaz ise gelmeye çalışıcam saat 2 de şirkette staj görüyor olucam izin alırsam gelirim.
XxXDaRKoXxX
Forum Katibi
REP: 214
Mesaj Tarihi : 05 Tem 2008 10:14:47
Ben gelemem Ömer. Siz buluşurken ben büyük bir olasılık Ada'da olacağım :(
Me@
Deneyimli Üye
Mesaj Tarihi : 05 Tem 2008 13:47:57
R3QU3M'den alıntı:
Balçova yakınlarındaki agora alışveriş merkezinden bahsediyorsunuz sanırım chip online ailesi ile yakından tanışmak çok istiyorum.Cumartesi bir aksilik çıkmaz ise gelmeye çalışıcam saat 2 de şirkette staj görüyor olucam izin alırsam gelirim.
Gelme durumunuz kesinleşirse, Özel Mesaj atarak katılımcı listesine yazabilirim.
Me@
Deneyimli Üye
Mesaj Tarihi : 08 Tem 2008 20:04:39
Arkadaşlar
Benim durumumda bazı değişiklikler oldu, eğitim için şirketim beni almanya'ya gönderme ihtimali var %90 katılamıcam. :(