CHIP Online'da Dijital Fotoğraflarınıza yer vermek istiyoruz. Bunu da sağlamak için sizlere bir bölüm oluşturduk.
CHIP Online Foto Dünyası bir süre sizler için Beta olarak hizmet verecek. Beta süresince isteklerinizi, önerilerinizi ve hatalı olduğumuz yerleri bizlerle paylaşmanızı rica ediyoruz.
Bu bölüm amatörden profesyonele fotoğrafçılıkla ilgilenen herkese açık. Tek ricamız, göndereceğiniz fotoğrafların size ait olması.
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. - Rick Cook
Hepimize Hayırlı Olsun. Calışmalarınızda Başarılar Dilerim...
ByBurak2008 > ByBurak2009 >SaGoPa KaJMeR. 05 May 2008 19:18'da ByBurak2008 ismim ile başladım 31 aralık 2008 10:23 'de Yani 2008 -09 yılbaşında ByBurak2009 olarak değiştim Ve büyük üstadın ismi ile,Chip Online'da Devam ediyorum...
Sen bendini yıkan asi su, Sen engel tanımayan rüzgar, Sen Ergenekon dağından doğan güneş, Sen ALLAH ın iman ve bilek gücü ile donattığı şanslı kul... Senin adın TÜRK!..
YAKIN BİR ZAMANDA ÇEKTİĞİM TÜM FOTOĞRAFLARI SİZLERLE PAYLAŞACAĞIM. AMATÖR FOTOĞRAFÇILIĞIMIN YANINDA MUHABİRLİKTE YAPIYORUM. ÇOK DEĞİŞİK İNSAN MANZARALARI VE OLAYLARIN FOTOĞRAFLARINI ÇOK YAKINDA BURADA YAYINLAYACAĞIM.
CHIP ONLİNE, BÖYLE BİR PROJE YAPTIĞINIZ İÇİN SİZLERİ TEBRİK EDİYORUM.
Böyle bir fırsat sağladığınız için teşekkürler ancak fotoğraf yüklerken şu sorunla karşılaşıyorum. umarım düzelir.Bu hata (HTTP 500 İç Sunucu Hatası), ziyaret etmekte olduğunuz web sitesinde, web sayfasının görüntülenmesini engelleyen bir sunucu sorunu olduğu anlamına gelir