Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Sayfa 4 / 6< önceki123456Sonraki >
CHIP Online - Windows Vista
Önceki sayfaya git / 6  Sonraki sayfaya git
freekays
Üye

82 Mesaj

Mesaj Tarihi : 03 Şub 2008  14:07:40
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
vista en iyisi olabilir benim düşüncem de bu yönde fakat şuanda kullanmak için donanımların güncellenmesi gerekli yoksa forumlar dolup taşacaktır böyle giderse

freekays'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) freekays'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Windows 7'de hüsran!

Netbook'lar her yerde!

Klavyeli saat-cep!

20090110000200Microsoft Windows 7 Beta'yı indirilmeye sundu sunmasına ama bakın sonrasında neler oldu...
HP-Mini-2140-Netbook-is-dunyasinin-emrindeNetbook'ların kullanım alanı genişliyor: HP'nin geniş ekran sunan iş netbook'u tanıtıldı.
HP-Mini-2140-Netbook-is-dunyasinin-emrindeSaat şeklindeki cep telefonlarına alıştık; ama bu saat-cebin nümerik bir klavyesi de var...
faik01
Yeni Üye

8 Mesaj

Mesaj Tarihi : 06 Şub 2008  12:40:23
benim vistada ağ sorunları hala devam ediyor.internette kesilmeler oluyor.başkabilgisayar taktım düzgün çalışıyor..modem ve yönlendirici aygıt kullanılamıyor mesajı geliyor tüm seçenekleri denedim yine kesinti var sorunun kaynağı ne olabilir yardımcı olursanız çok sevinirim
faik01'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) faik01'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
aayyşşee
Yeni Üye

3 Mesaj

Mesaj Tarihi : 09 Şub 2008  00:57:18
vista kesinlikle bilgisyarı yavaşlatıyo bunu bilir bunu söylerim bende f3jr kullanıyorum bendede vista vardı xp yükledim ses driverlerini bulamadım sonradan tekrar vistaya geçtim mecburen mecbur olduğum için geçtim yoksa ben xp yi çok seviyorum berbat bu laptopta vista vistayıda bu laptopta gördüğüm için nefret ettim bir daha sevebileceğimi sanmıyorumm.
aayyşşee'nin profilini görüntüle aayyşşee'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
swordmaster_65
Deneyimli Üye
REP: 124REP: 124REP: 124REP: 124
REP: 124

1939 Mesaj

Mesaj Tarihi : 09 Şub 2008  01:21:05
aayyşşee'den alıntı:
vista kesinlikle bilgisyarı yavaşlatıyo bunu bilir bunu söylerim bende f3jr kullanıyorum bendede vista vardı xp yükledim ses driverlerini bulamadım sonradan tekrar vistaya geçtim mecburen mecbur olduğum için geçtim yoksa ben xp yi çok seviyorum berbat bu laptopta vista vistayıda bu laptopta gördüğüm için nefret ettim bir daha sevebileceğimi sanmıyorumm.

Özellikleri iyi olmayan bir sisteme vista yükleyip kasdıgındada sucu vistaya atmak kesinlikle yanlıs vistanın gereksinimlerini karsıladıgında suana kadar cıkmıs en iyi işletim sistemidir. Güvenlik olsun görsellik olsun en önemliside zaman gectikçe şişmeyip performansını artırması.
Yani vistaya istedigini verirsen bekledigindende fazlasını alırsın.
E2140 1.6 GHZ / 3.2 GHZ -- MSİ P35 NEO-F -- 2x1 Crucial ballistix tracer 1066 MHZ / 1150 MHZ -- SPARKLE 8800 GT - Cooler Master 460W -- ASUS VENTO A9 -- 500 GB WESTREN DİGTAL
swordmaster_65'in profilini görüntüle (Çevrimiçi) swordmaster_65'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
erdem187
Bilgin Üye
REP: 107REP: 107REP: 107REP: 107
REP: 107

2336 Mesaj

Mesaj Tarihi : 09 Şub 2008  19:02:57
swordmaster_65'ten alıntı:
aayyşşee'den alıntı:

Özellikleri iyi olmayan bir sisteme vista yükleyip kasdıgındada sucu vistaya atmak kesinlikle yanlıs vistanın gereksinimlerini karsıladıgında suana kadar cıkmıs en iyi işletim sistemidir. Güvenlik olsun görsellik olsun en önemliside zaman gectikçe şişmeyip performansını artırması.
Yani vistaya istedigini verirsen bekledigindende fazlasını alırsın.

katılıyorum kardeşim
XBOXLİVE

RETURN BACK!!!

XBOX360 ile ilgili herşey..

[url=http://userbarmaker.com/][/url]
[url=http://www.userbarlar.com][img=http://www.userbarlar.com/ub/data/media/7/fenerbahcecopia2et.jpg][/url]
[url=http://www.userbarlar.com][img=http://www.userbarlar.com/ub/data/media/8/Xbox360.png][/url]

http://www.userbarlar.com/ub/img192.htm
erdem187'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) erdem187'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
MeZaR
Üye

75 Mesaj

Mesaj Tarihi : 12 Şub 2008  19:57:29
paylasım ıcın ssaol
MeZaR'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) MeZaR'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
ANADOLU
Üye
REP: 6REP: 6
REP: 6

187 Mesaj

Mesaj Tarihi : 14 Şub 2008  12:45:21
Vista iyi bir sistemde Sorun olmaz. Aksine çözüm olur. size xp yetiyorsa onu kullanın ne yetiyorsa onu veya... linux olsun 98 olsun farketmez ihtiyaçlarınız ne ise o. o kadar ;)
NeReYe ULa$MaK İsTiYoRSaN oRaYa...
ANADOLU'nun profilini görüntüle (Çevrimdışı) ANADOLU'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
şahi
Yeni Üye

15 Mesaj

Mesaj Tarihi : 17 Şub 2008  18:28:38
ya kusura bakmayın konuyu nereye açacağıma karar veremedim ama ciddi bi sorunum var.vista kurulu 2 laptap ı wireless la birbirine bağlamaya çalışıyorum ama bir türlü beceremedim sadece birisi diğerini görüyor ama bi değeri hayatta görmüyor yardımcı olursanız sevinirim.
şahi'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) şahi'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
şahi
Yeni Üye

15 Mesaj

Mesaj Tarihi : 19 Şub 2008  23:19:02
yaw kimse karşılaşmadı mı böyle bi problemle?yok mu yardım edecek?
şahi'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) şahi'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Scala
Yeni Üye

32 Mesaj

Mesaj Tarihi : 02 Mar 2008  16:44:36
gercekten güzel bir proje Vistanın birde kitabı cıktı dünyada ilk vista Kitabınıo NETRON firması cıkardı çok güzel ayrıntılı bir şekilde anlatılmış
Scala'nın profilini görüntüle (Çevrimdışı) Scala'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Önceki sayfaya git / 6  Sonraki sayfaya git
Hızlı Geçiş:
Sayfa 4 / 6< önceki123456Sonraki >
Snitz Forums 2000

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler