Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

CHIP Online'ın Vista gadget'ı sınır tanımıyor
CHIP Online
www.chip.com.tr

3242 Mesaj

Mesaj Tarihi : 03 Eyl 2008  07:26:00
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Bizden size binlerce teşekkür: CHIP Online'ın Vista gadget'ı, en beğenilen gadgetlar arasında

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/CHIP-On...or_8521.html

CHIP Online ekibi olarak okuyucularımıza en iyi hizmeti vermek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. En son haberleri sizlerle paylaşıyor, kapsamlı makalelerle bilgisayar ve teknoloji dünyasını tanıtmaya çalışıyor, en son donanım ve yazılım ürünlerini test ediyoruz. Gün geliyor övgü dolu sözlerinizle mutlu oluyor, gün geliyor birbirimizi kırabiliyoruz. Ama birbirimizi kırdığımız zamanlarda bile ne biz okuyucumuza, ne de okuyucumuz bize sırtını dönüyor. Bir aile olmanın getirdiği en büyük mutluluk da herhalde bu.

CHIP Online ailesi her geçen gün daha da büyüyor. Bunun en güzel kanıtı ise, bir süre önce hazırladığımız ve Vista kullanıcılarının kenar çubuğunda yerini bulan "CHIP Online" gadget'ı. CHIP Online, Windows Live Gallery sayfalarında, tüm kategorilerde (Türkçe) en çok beğenilen gadget olmayı başardı. Tüm diller dikkate alındığında ise, 5 yıldızlı 53 gadget'tan biri de CHIP Online gadget'ı. Galerideki toplam gadget sayısı ise 5.447.

Bugüne kadar yaklaşık 20.000 kişi tarafından kenar çubuğuna eklenen CHIP Online gadget'ını kullandığınız için ne kadar teşekkür etsek az. Yukarıda da söylediğimiz gibi biz bir aileyiz ve beğeniniz, birbirimizi ne kadar iyi anladığımızın en güzel kanıtı...

Eğer ailemizin bir üyesiyseniz ve CHIP Online gadget'ını henüz kenar çubuğunuza eklemediyseniz, bu adresi ziyaret ederek yapmanız gerekenleri ayrıntılarıyla öğrenebilirsiniz. Yorumlarınız ve forum sayfamıza yazacağınız önerilerle gadget'ı daha da geliştirmemize yardımcı olacağınıza eminiz.

Download: CHIP Online Vista Gadget

Tüm konu: CHIP Online'ın Vista gadget'ı sınır tanımıyor

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: CHIP Online gadget'ını denediniz mi? Daha iyi olması için neler yapabiliriz?[/k]

CHIP Online'nin profilini görüntüle
Sayfanın en üstüne git

HP 2133 Netbook

Sapphire HD 4830 - 512 MB

Sony Vaio VGN-CS118E

HP 2133 NetbookNetbook pazarına yeni bir nefes getiren HP, 8,9 inç modeliyle meraklılarına taşınabilirliği yüksek bir ürün sunuyor.
Sapphire HD 4830 - 512 MBFirmaların referans sistemlerde kendi tasarımları ile nasıl daha iyi sonuçlar alabilecekleri gösteren bir ürün.
Sapphire HD 4830 - 512 MBHem taşınabilirlik hem de performans arayan kullanıcılara yönelik olan Sony, performansına uygun bir fiyatla satılıyor.
suat666
Deneyimli Üye
REP: 214REP: 214REP: 214REP: 214
REP: 214

1193 Mesaj

Mesaj Tarihi : 03 Eyl 2008  07:58:00
CHIP Online gadget'ını kullanıyorum., Daha iyi olması için görsellik yönü ile ,kullanıcıların alternatif renk,tema çeşitleri bulunması kullanıcıların zevklerine hitap edebilecetir.ayrıca ayarlar seçeneklerinde farklı saat,dünya saatleri,radyo,(chıp onlıne)arama,inernetten arama seçeneklerinin bulunması seçim alternatiflerini artırdığı gibi,bir çok gadget'in yerini alacaktır.
suat666'nın profilini görüntüle (Çevrimdışı) suat666'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
tuncab
Forum Katibi
REP: 78REP: 78REP: 78REP: 78
REP: 78

3815 Mesaj

Mesaj Tarihi : 03 Eyl 2008  12:37:51
Gadget'ı kullanıyorum. Fakat şu anda RSS okuyucudan farkı yok gibi. En azından özel mesajlar ve blogları da takip edebiliriz.
@ Prep C @
tuncab'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) tuncab'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
AdRaMiTi
Deneyimli Üye
REP: 519REP: 519REP: 519REP: 519
REP: 519

1811 Mesaj

Mesaj Tarihi : 03 Eyl 2008  13:18:04
Ben Kullanamıyorum ancak Herşeye Rağmen Bu sitede Bulunan bir User Olarak cok Gururlandım :)

Bunun Xp'Si varda Benmi bulamadım yoksa Niçin Xp'sürümü yapılmıyor.Yapılsa Eminim cok daha büyük alanlara etki edebilir.

Tüm chip Ekibine bizlere sundukları hizmetlerden dolayı sonsuz Teşekkürler.

BeNiM BiLGiM,BeNiM GüCüMDüR !

AdRaMiTi'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) AdRaMiTi'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
deadly_saw000
Üye
REP: 39REP: 39REP: 39REP: 39
REP: 39

473 Mesaj

Mesaj Tarihi : 03 Eyl 2008  14:55:13
arkadaş ne bu gadget ya iyi bişeyse bende kullanayım?
deadly_saw000'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) deadly_saw000'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
bycentrino
Üye

144 Mesaj

Mesaj Tarihi : 03 Eyl 2008  15:07:58
Chip online daki hesabımızla, foruma ilişkilendirilebilirse çok iyi olur. Örneğin takip ettiğimiz konu vs.
Fazla özelliğe de gerek yok bence küçük ve kullanışlı olması yeterli
bycentrino'nun profilini görüntüle (Çevrimiçi) bycentrino'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Fattur
Bilgin Üye
REP: 57REP: 57REP: 57REP: 57
REP: 57

2123 Mesaj

Mesaj Tarihi : 03 Eyl 2008  23:19:36
AdRaMiTi'den alıntı:
Ben Kullanamıyorum ancak Herşeye Rağmen Bu sitede Bulunan bir User Olarak cok Gururlandım :)

Bunun Xp'Si varda Benmi bulamadım yoksa Niçin Xp'sürümü yapılmıyor.Yapılsa Eminim cok daha büyük alanlara etki edebilir.

Tüm chip Ekibine bizlere sundukları hizmetlerden dolayı sonsuz Teşekkürler.

maalesef bunu çalıştırmak xp mümkün değil 1 adet yöntem var ama oda sakata atıyor pcyi.Çünkü vistanın Kenar Çubuğunda çalışıyor gadgetler sadece.
alıntı:
arkadaş ne bu gadget ya iyi bişeyse bende kullanayım?

Vistan varsa kullanabilirsin
Vista Hakkında bilinmeyenler, Yanlış bilinenler:
http://www.chip.com.tr/forum/Vista-..._t71448.html
Ayrıca Vista ram düşmanı vbvb. diyenlere önemle bakmaları duyurulur
Windows 7 Milistone3 Resimleri(ilk)
http://www.chip.com.tr/forum/Window..._t73514.html
Fattur'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) Fattur'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler