Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

CHIP Online kullanıcılarına ucuz web hosting!

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink29 Oca 2009  20:46

CHIP Online kullanıcılarına tüm Turhost hosting planlarında çok cazip indirimler. Ayrıntılar burada!

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/CHIP ... -hosting_10674.html

Hem firmalar hem de kişisel kullanıcılar için. Türkiye'nin sayılı servis sağlayıcılarından Turhost, CHIP Online kullanıcıları için çok cazip imkanlar sunan yeni hosting paketlerini hayata geçirdi. Kampanya çerçevesinden CHIP Online üzerinden Turhost'a başvuran kullanıcılar hem tüm hosting planlarında yüzde 10 indirim alacaklar hem de bundan sonra gerçekleştirecekleri yenilemelerde, plan değişikliklerinde bu indirimleri devam ettirebilecekler.

Önemli Not: İndirimin aktive olabilmesi için aşağıdaki linke tıkladıktan sonra promosyon kodu girmeniz gerekmektedir.
Promosyon Kodu: chipwr34

Tıklayın, indirimli hosting paketinizi açtırın

Tüm konu: CHIP Online kullanıcılarına ucuz web hosting!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Hosting paketinizi açtırdınız mı? Memnun musunuz?

En üste gitBu mesajı bildir

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink29 Oca 2009  14:14

Anlamadığım küçük bi şey var.Linux standart paketini incelerken dikkatimi çekti.Yönetim paneli plesk 8 demişler.Linux hosting de plesk garip değilmi?
Ayrıca fiyatlar çok ta uygun gelmedi bana...
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink14 Mar 2009  17:57

Hiç fıyatlara ve görsellige kanıp bulasmayın saldırıya karşi bir korumalari yok sitem saldıyı yiyiyordu 1 gunde koydular kapının önune sıtenız saldırıyı yıyıyor ise sızıde kapının önune koyarlar anında.Baska fırmaları deneyın bence
GenC
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink03 Nis 2009  23:04

Çok UCUZMUŞ:D
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink03 Nis 2009  23:32

ddos ve botnet saldırılarına karsi hıc bir korumalari yok 1 ay bu tur host gibi fırmaların cezasını cekdım botner ve ddos korumali bir host istiyorsaniz linesis i deneyin fiyatlarida ucuz turhost a hıc bulasmayın
Güncelleme: TrGenC (03 Nis 2009 23:33)
GenC
En üste git

Üye
REP: 1773, 4,00

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink03 Nis 2009  23:52

Alıntı: TBCMagic
Abone olmak isteyenler sözlesmeyi iyi okusunlar ....

3.8 (...) TURHOST müşterinin tüm verilerini düzenli bir biçimde yedekleme ve bakım işlemine tabi tutacaktır. Buna rağmen TURHOST hizmetlerinde meydana gelebilecek kesinti veya veri kaybından dolayı oluşabilecek hatalardan, zarardan ve ziyandan TURHOST sorumlu değildir. (...)

5.2: TURHOST önceden haber vermeksizin fiyatlar ve tarifeler üzerinde ileriye dönük olarak değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Müşteri iş bu değişiklikler konusunda şimdiden oluşabilecek değişiklikleri kabul, beyan ve taahhüt eder.

10: (...) TURHOST gerek gördüğü taktirde yeni maddeler ve/veya alt başlıklar ekleyebilir, çıkartabilir yada maddeler üzerinde değişiklik yapabilir. Müşteri bu değişiklikleri önceden kabul ettiğini beyan ve taahhüt eder. (...)

Ben böyle bir sözlesmeyi gecersiz sayiyorum, cünkü herhangi bir anlam tasimiyor....

Tipik nalıncı keseri sözleşmelerindenmiş gerçekten:)
1. Hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmeyiz, dilediğimizi yaparız.
2. Birinci madde kapsamına girmeyen konularda birinci maddeye müracaat edilir.

Peh peh..
En üste git

Üye
REP: 119, 3,71

Kişisel Sayfası

PermaLink04 Nis 2009  10:34

Alıntı: TBCMagic
Abone olmak isteyenler sözlesmeyi iyi okusunlar ....

3.8 (...) TURHOST müşterinin tüm verilerini düzenli bir biçimde yedekleme ve bakım işlemine tabi tutacaktır. Buna rağmen TURHOST hizmetlerinde meydana gelebilecek kesinti veya veri kaybından dolayı oluşabilecek hatalardan, zarardan ve ziyandan TURHOST sorumlu değildir. (...)

5.2: TURHOST önceden haber vermeksizin fiyatlar ve tarifeler üzerinde ileriye dönük olarak değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Müşteri iş bu değişiklikler konusunda şimdiden oluşabilecek değişiklikleri kabul, beyan ve taahhüt eder.

10: (...) TURHOST gerek gördüğü taktirde yeni maddeler ve/veya alt başlıklar ekleyebilir, çıkartabilir yada maddeler üzerinde değişiklik yapabilir. Müşteri bu değişiklikleri önceden kabul ettiğini beyan ve taahhüt eder. (...)

Ben böyle bir sözlesmeyi gecersiz sayiyorum, cünkü herhangi bir anlam tasimiyor....

Türk işi "Güvence" işte daha ne olsun BeğenmedimBeğenmedimBeğenmedim
Güncelleme: panda34 (04 Nis 2009 10:35)
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink04 Nis 2009  15:59

Ya arkadaslar ben yakın zamana kadar musterisiydim adamlarin sakın bulasmayin pısman olursunuz diyorum :) guclu kaliteli nutuklari atmakla olmuyor
GenC
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink10 Tem 2009  20:28

arkasına chip i almışlar geçinip gidiyorlar 1 domain alayım dedim canlı destek 2 dk ilgilenmedi yolladı beni.Anında başka siteden aldım

En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Dünya'nın en ucuz cebi CHIP Online testindeCHIP Online 9 09 Eyl 2009  19:18
 ozbilghosting.com web hosting internet web bilişimMerCy867 0 12 Kas 2011  22:48
 CHIP Online'dan Web TV kayıt yöntemleri!CHIP Online 1 29 Oca 2009  03:04
 Chip online web merkezi hak.porsuk28 6 29 Oca 2010  21:05
 CHIP Onlıne'da tüm CHIP dergilerini okuyabilmek.?Donanım uzmanı Suat 10 30 Eyl 2011  19:20
Bu sayfa 1,16 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu