Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Sayfa 1 / 812345678Sonraki >
CHIP dergisi, oyunlar köşesi
/ 8  Sonraki sayfaya git
Berk Ergin
Yeni Üye

26 Mesaj

Mesaj Tarihi : 04 Haz 2006  22:02:14
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla

Bildiğiniz üzere bir süredir CHIP dergisinde oyun tanıtımlarına yer veriyoruz. Oyunlarla sıklıkla haşır neşir olan sizlerin, köşemiz hakkındaki yorumlarınızı merak ediyoruz. Düşüncelerinizi paylaşırsanız daha etkili yazılarla karşınızda olabiliriz.
Herekese iyi eğlenceler, saygılar.
Berk Ergin'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) Berk Ergin'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Ücretsiz Tam Sürüm!

10 adımda Linux

Otolara güvenlik kalkanı

CHIP Online'dan her gün bir ücretsiz yazılımCHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
10 adımda Linux hakkında her şeyi öğreninLinux'u güvenli bir şekilde denemek için rehberdeki adımları tek tek gerçekleştirin, rahat edin!
10 adımda Linux hakkında her şeyi öğreninCHIP Online, otomobillerde kullanılan 10 güvenlik teknolojisini mercek altına aldı.
CU_GS7
Forum Başkatibi

5887 Mesaj

Mesaj Tarihi : 04 Haz 2006  22:10:06
Gayet güzel tanıtımlar oluyor..Güncel ve hit olyunların tanıtılması da güzel..
Ancak, minimum sistem gereksinimine dikkat etmelisiniz bence..
Her oyun için minimum 512MB ekran kartı demeniz yanlış oluyor..MB`ye endeklemek zaten yanlışken bir de 512MB demek hepten yanlış..
Belki de oyunu almak isteyen kişiler bu gereksinimin abartısından kaçınıp oyunu almıyorlardır..Son karar kısmı da diğer sayfadaki oyununki ile karışmazsa gayet güzel oyun bölümü..(Baskı hatası pek de sizin sorumluluğunuz değil tabi ki..)
Aynen devam edebilir,bence pek eksik yok..İyi çalışmalar..
CU_GS7'nin profilini görüntüle CU_GS7'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
tolga2207
Katılımcı Üye

779 Mesaj

Mesaj Tarihi : 05 Haz 2006  00:48:50
Hem sizin hem de Level'ın Call of Cthulhu incelemesini karşılaştırdım. Arada öyle çok da abartılacak bir fark yok. Anlatılmak isteneni gayet güzel anlatıyorsunuz, ancak oyun tanıtım sayfalarınızın sayısı az olduğu için kendi adıma tanıtacağınız oyunların 80 ve üzeri not almayı hak etmiş, klasik olabilecek kalitede iyi oyunlar olmasını tercih ederim. Bunların dışında bir oyun sayfasına göre tasarım çok sade, belki biraz daha renklendirilebilir.
Ben de devam etmesi taraftarıyım.
tolga2207'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) tolga2207'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Mdg
Üye

258 Mesaj

Mesaj Tarihi : 05 Haz 2006  01:59:21
bence gereksiz ve yetersiz sadece kısa oyun tanıtımları yapılsa daha iyi olur
sonuçta herşeyi az içeren ama hiçbirşeyi tam anlatamayan bi dergi olma yolunda büyük adımlar atıyor chip hemde donanımdan bu denli uzaklaşmışken

Mdg'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) Mdg'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
TT06
Katılımcı Üye

725 Mesaj

Mesaj Tarihi : 05 Haz 2006  02:10:50
Ben oyunlar köşesine şahsen ve cidden en fazla 1-2 defa baktım...bence gereksiz...
TT06'nın profilini görüntüle (Çevrimdışı) TT06'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
CU_GS7
Forum Başkatibi

5887 Mesaj

Mesaj Tarihi : 05 Haz 2006  02:16:10
Mdg'den alıntı:
bence gereksiz ve yetersiz sadece kısa oyun tanıtımları yapılsa daha iyi olur
sonuçta herşeyi az içeren ama hiçbirşeyi tam anlatamayan bi dergi olma yolunda büyük adımlar atıyor chip hemde donanımdan bu denli uzaklaşmışken
Gereksiz ve yetersiz değil bence..Çünkü Chip oyun dergisi değil..Bu yüzden oyunlar sadece dergini bir köşesi ve bu kadarı oyunu almak isteyene bir fikir verecek kadar yeterli..Ayrıca gerekli çünkü eğlence de lazım..:))
CU_GS7'nin profilini görüntüle CU_GS7'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
samet1986
Katılımcı Üye

886 Mesaj

Mesaj Tarihi : 05 Haz 2006  02:19:23
Bence sayfa sayısı az. Chip bir bilgisayar dergisi olduğuna göre, oyununda bilgisayarın bir parçası olduğuna göre bence sayfa sayısı arttırılmalı...
Güncelleme: samet1986 [05 Haz 2006 02:46:11]
samet1986'nın profilini görüntüle (Çevrimdışı) samet1986'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Mdg
Üye

258 Mesaj

Mesaj Tarihi : 05 Haz 2006  07:01:15
samet1986'dan alıntı:
Bence sayfa sayısı az. Chip bir bilgisayar dergisi olduğuna göre, oyununda bilgisayarın bir parçası olduğuna göre bence sayfa sayısı arttırılmalı...

Bilgisayarı sen sadece oyun olarak görebilirsin
ama emin ol başka amaçlar için kullananlar daha fazla
ki chip oyun dergisi değil zaten sayfa az oyunla iyice geçiştiriyorlar
Güncelleme: Mdg [05 Haz 2006 07:02:57]

Mdg'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) Mdg'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
oblivion
Üye

118 Mesaj

Mesaj Tarihi : 05 Haz 2006  09:39:43
sevgili chip ailesi şimdi siz her hafta gerçektende mükemmel ekran kartları işlemciler ram ler vs tanıtıyor ve test ediyorsunuz ya yani bir x19000xtx ne için alınırki tabiki oyun oynamak için elbette sizde bu tür donanımları tanıtırken oyunları standart alıyorsunuz bence oyun bölümüne daha fazla yer ve önem vermelisiniz .
tamam ben chipin bir oyun dergisi olmadığını kabul ediyorum fakat bu ona oyunlar için 4-5 sayfa yer verecek anlamına gelmez bakın kardeş level'a adamlar gerçektende oyundan ziyade donanım olsun,yazılım olsun herşeyi bir tamam dengeliyorlar eğer beni ciddiye alacaksanız sadece pc oyunları tanıtımıylada kalmayın bence biraz yelpazeyi genişletin bide şunu söyleyebilirim ki daha yapım aşamasında olan oyunların bölümlerini ve ön inceleme sayfalarını arttırın çünkü inanın bana bir oyuncunun okumaktan zevk aldığı en iyi bölümler buralarıdır
oblivion'un profilini görüntüle oblivion'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Berk Ergin
Yeni Üye
26 Mesaj

Mesaj Tarihi : 05 Haz 2006  13:10:06
Herkese yorumları için çok teşekkürler. Gerçekten hepsi de çok güzel, çok yönlendirici yorumlar ve tümünü de dikkate almak gerekiyor. Şu ana kadar yapılan yorumlardan çıkarttığım, en azından oyunlar köşesi için, dergimizi "hazırlayanlar" ve "okuyanlar" olarak ayırmadığımız gerçeği. Görülen o ki, her iki taraf da anlayış olarak birbirine çok yakın. Bu çok sevindirici. Umarım oyunlar köşesinin dili, anlatımı bakımından da yorumlarınızı esirgemezsiniz.
Saygılar.
Berk Ergin'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) Berk Ergin'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
ferrarili adam
Üye

456 Mesaj

Mesaj Tarihi : 05 Haz 2006  14:00:22
oyunlar bölümü kesinlikle devam etmeli
ama her zaman söylüyorum buradada söyleyeceğim derginin geri kalan kısmı ürün tanıtımları ve reklamlarla dolu asıl problem bu.

bir ara bir editör dergi ile ilgili yorumları istemişti biraz teknolojik makale olsun dedik gittiler siemens in yaptığı acayip bir makale yayınladılar kaç kişi okudu onu bilmiyorum ben okumadım.

AMD FABRİKASININ TANITILDIĞI TÜRDEN MAKALELERİN DEVAMINI BEKLİYORUZ.
ferrarili adam'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) ferrarili adam'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
/ 8  Sonraki sayfaya git
Hızlı Geçiş:
Sayfa 1 / 812345678Sonraki >
Snitz Forums 2000

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler