Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

COD: World at War'ın çıkış tarihi açıklandı!
CHIP Online
www.chip.com.tr

3242 Mesaj

Mesaj Tarihi : 09 Eyl 2008  15:10:00
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Call of Duty serisinin 5. Sürümü World at War'ın merakla beklenen çıkış tarihi nihayet açıklandı.

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/COD-Wor...di_8597.html

Resimlerle: Call of Duty: World at War

Call of Duty serisini takip edenlerin merakla beklediği Call of Duty: World at War'ın çıkış tarihi nihayet açıklandı. Önce Kuzey Amerika'da satışa sunulacak olan COD 5, 11 Kasım'da raflardaki yerini alacak.

Oyunun Avrupa için çıkış tarihi konusunda kesin bir takvim belirtilmemesine rağmen, COD 5'in Amerika ile aynı anda Avrupa'da satışa çıkacağı ihtimali üzerinde duruluyor.

PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii, Nintendo DS ve PC sürümleri
bulunan World at War, COD 4'te olduğu gibi yine aynı grafik motorunu kullanıyor.

Geçtiğimiz yıl satışa sunulaan ve büyük bir başarı gösteren Call of Duty 4: Modern Warfare'den sonra yine aynı başarıyı yakalamak isteyen Activision Blizzard, şu sıralar oyuna son şeklini vermekle meşgul.

Tüm konu: COD: World at War'ın çıkış tarihi açıklandı!

Resimlerle: Call of Duty: World at War

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Call of Duty serisini oynadınız mı?

CHIP Online'nin profilini görüntüle
Sayfanın en üstüne git

Netbook'lar her yerde!

Windows 7'de hüsran!

Klavyeli saat-cep!

20090110000100Netbook'ların kullanım alanı genişliyor: HP'nin geniş ekran sunan iş netbook'u tanıtıldı.
Windows-7-Beta-da-indirme-husraniMicrosoft Windows 7 Beta'yı indirilmeye sundu sunmasına ama bakın sonrasında neler oldu...
Windows-7-Beta-da-indirme-husraniSaat şeklindeki cep telefonlarına alıştık; ama bu saat-cebin nümerik bir klavyesi de var...
syk23
Üye

221 Mesaj

Mesaj Tarihi : 09 Eyl 2008  15:37:11
Cod 3 sadece konsola çıktığı için oynamadım ama diğer bütün oyunlarını oynadım. Böyle seri oyunlar aslında hep geriye doğru giderler. Yeni çıkan oyun eskisinin tadını vermez (Bkz. Medal of Honor serisi). Ancak Cod'de bu durum şu ana kadar hep tersine işledi. Her oyun bir öncekinin üstüne koydu. Ve bence şu anda alanında Crysis ile bir numara. Oyunun Cod 4 ile aynı grafik motorunu kullanacak olması hem avantaj hem de dezavantaj bence. Başarılı bir motor kullanıyorlar, ama ne kadar yenilik katacağı ise şüpheli. Yine de ben bir çok kişi gibi Cod 5'i sabırsızlıkla bekliyorum ve çıkar çıkmaz da 1 hafta içinde bitirmeyi hedefliyorum.
syk23'ün profilini görüntüle (Çevrimdışı) syk23'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Fattur
Bilgin Üye
REP: 57REP: 57REP: 57REP: 57
REP: 57

2123 Mesaj

Mesaj Tarihi : 09 Eyl 2008  18:49:37
CoD5 i bekliyorum CoD4,CoD2,CoD bitti. CoD3 oynayamadım.(niye konsol?? pc daha iyi)
Vista Hakkında bilinmeyenler, Yanlış bilinenler:
http://www.chip.com.tr/forum/Vista-..._t71448.html
Ayrıca Vista ram düşmanı vbvb. diyenlere önemle bakmaları duyurulur
Windows 7 Milistone3 Resimleri(ilk)
http://www.chip.com.tr/forum/Window..._t73514.html
Fattur'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) Fattur'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
erba
Yeni Üye

44 Mesaj

Mesaj Tarihi : 09 Eyl 2008  18:59:25
Fattur aynen katılıyorum. Dediklerin dediklerim varsayın :D
Yaşımı sorma çünkü yaşım 12 :) Warrock oynayan varsa pm atsın. Bu arada verdiğim link, download vb. oluşacak hack vb. olaylarda sorumlu tutulamam

Kullandığım notebook adı : LG E500 U.AP44T

http://www.amaney.com/forum/bars/nouseieqb3.png
erba'nın profilini görüntüle (Çevrimdışı) erba'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Morgue
Katılımcı Üye
REP: 17REP: 17REP: 17REP: 17
REP: 17

760 Mesaj

Mesaj Tarihi : 10 Eyl 2008  01:50:18
Alayını oynadım.. cod4 oynamaya devam ediyorum multi..
Morgue'nin profilini görüntüle Morgue'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler