merhaba Crysis sin bu son bölümünde (Reckoning) denizden çıkan robota tank topuyla ateş edicem fakat silahı bir türlü hedefe kitleyemiyorum... teşekkürler....
CHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
Linux'u güvenli bir şekilde denemek için rehberdeki adımları tek tek gerçekleştirin, rahat edin!
CHIP Online, otomobillerde kullanılan 10 güvenlik teknolojisini mercek altına aldı.
zaiko
Üye
Mesaj Tarihi : 17 Ara 2007 00:56:06
telsizden kızın söylediklerini yapman lazım. ilk başta robotun üzerinde sana ateş eden küçük silahları patlat. daha sonra senin adamların robotun savunma sistemini bozacaklar. sende robotun kollarına kilitlenebileceksin.
bjk_memo
Üye
Mesaj Tarihi : 17 Ara 2007 22:54:52
ben senin dediklerini yapmıştım zaten tek sorun silahı nasıl hedefe kitliycem bunu bir türlü çözemedim......
nightdark
Üye
Mesaj Tarihi : 18 Ara 2007 00:11:42
sen sanırım ilk yaratıktan bahsediyorsun (ahtapot gibi olan) onda kilitlenecek bir yer yok roket atarlarla 20ye yakın roket at bir süre sonra patlayacak.
sonra denizden bir yaratık çıkacak kilitlenme olayı onda. sag ve sol taraflarındaki bölümlere yollucaksın mermiyi sonra ortasına sonunda ölüyor oda.
böylede fantastik :)
bjk_memo
Üye
Mesaj Tarihi : 18 Ara 2007 00:18:51
nightdark kardeş ahtopot gibi olan robotu patlattım benim dediğim DENİZDEN çıkan robot bu robotun üstündeki küçük silahları patlattım ve kız bana TAC TOPUYLA HEDEFE KİTLEN diyo ama silahı bir türlü ne yaptıysam hedefe kitleyemedim......
Güncelleme: bjk_memo [18 Ara 2007 00:21:14]
nightdark
Üye
Mesaj Tarihi : 18 Ara 2007 00:29:18
sagdaki ve soldaki bölümlerini patlattıysan sıra ortadakinde demektir.
yaratıgın ortasındada kitlencek yer var.onu bulursun artık
zaiko
Üye
Mesaj Tarihi : 18 Ara 2007 01:54:01
kitleme olayında bişey yok sadece eline tag topunu al. hedefin üzerinde biraz bekle kendisi doluyo. sonra ateşle.
hollygun
Yeni Üye
Mesaj Tarihi : 12 Oca 2008 10:02:19
arkadaşlar ben en son güverteye çıktım fakat yaratığın sesi var kendisi yok...yeşil noktaya geliyorum ortalıkta kimse yok bizim komutan donmuş kalmış...
erdem187
Bilgin Üye
REP: 107
Mesaj Tarihi : 12 Oca 2008 10:27:42
yardımcı olacak bi arkadaş aranıyor crysis'te... core adlı bölümde bitane cam gibi birşey var nomed hatta bu yaratıklardan bir ordu kurmuş gibiler diyor..ondan sonra yolu bulamıyorum...yardımlarınız için teşekkürler..