Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

CeBIT 2008'den arda kalanlar
CHIP Online
www.chip.com.tr

3242 Mesaj

Mesaj Tarihi : 13 Eki 2008  04:25:00
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
CeBIT Eurasia Bilişim 2008 sona erdi. Eğer fuara gidemediyseniz üzülmeyin, CHIP Online oradaydı...

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/CeBIT-2...ar_9115.html

Tüm CeBIT haberlerine ulaşmak için tıklayın.

7-12 Ekim 2008 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilen CeBIT Eurasia Bilişim 2008 fuarı sona erdi. 70 ülkeden 159 bin 302 kişinin ziyaret ettiği dev fuarı 1.888 gazeteci takip etti. 26 bin 256 metrekarelik alanda gerçekleştirilen CeBIT 2008, 21 ülkeden 971 katılımcıya ev sahipliği yaptı. CHIP Online da, fuardaki yerini aldı ve büyük ilgi gördü. Fuarı 6 gün boyunca pek çok bakan, milletvekili ve üst düzey bürokrat da ziyaret etti.

Bu yılki fuarın en önemli yanı, hiç kuşkusuz geçen seneye göre çok daha renkli geçmesi ve çok daha fazla ilgi görmesi oldu. Ekonomik krizin tüm dünyayı etkilediği bir ortamda teknolojinin böylesine ilgi görüyor olması ise, bizi sevindiren konuların başında geldi.

CeBIT Bilişim Eurasia, gelecek yıl 6-11 Ekim 2009 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. İlerleyen sayfalarda, CHIP Online'ın fuar boyunca gerçekleştirdiği çok özel röportajları bulabilirsiniz.

Tüm konu: CeBIT 2008'den arda kalanlar

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: CeBIT 2008'in geçen yıla göre çok daha renkli geçmesinin nedenleri...

CHIP Online'nin profilini görüntüle
Sayfanın en üstüne git

Ücretsiz Tam Sürüm!

10 adımda Linux

Otolara güvenlik kalkanı

CHIP Online'dan her gün bir ücretsiz yazılımCHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
10 adımda Linux hakkında her şeyi öğreninLinux'u güvenli bir şekilde denemek için rehberdeki adımları tek tek gerçekleştirin, rahat edin!
10 adımda Linux hakkında her şeyi öğreninCHIP Online, otomobillerde kullanılan 10 güvenlik teknolojisini mercek altına aldı.
jongleur
Yeni Üye

18 Mesaj

Mesaj Tarihi : 13 Eki 2008  12:19:29
ben cumartesi gittim.Şahan hariç hiçbir renk göremedim.Birde telekom birşey yapmaya çalıştı :)
Firma olarak geçen yılda beni tatmin etmemişti ama bu ondan daha beterdi bence.Geçen sene en azından gösteriler vardı kalabalık daha azdı,firma görevlileri daha renkli ve samimilerdi.Bu sene kalabalıktan olsa gerek hepsi bezmişti.
jongleur'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) jongleur'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
serdarcenk
Yeni Üye

1 Mesaj

Mesaj Tarihi : 15 Eki 2008  23:17:11
Gittiğim en rezalet Cebitti, sanırım benim için son cebit olacak. Nerede bu işin duayenleri; Sony, Asus, Microsoft, İntel, AMD...vs fazla söze ne hacet. Zati türk telekom ve turkcell isimleri hiçbir zaman bana sempatik gelmedi(sanırım son kullanıcıyı fazla sevmelerinden kaynaklanıyor olabilir!!!). Ama buna rağmen gereksiz alan işgal etmişlerdi, kendilerini şirin göstermek için yaptıkları ucuz fikir ve numaralar da işin cabası...
Güncelleme: serdarcenk [15 Eki 2008 23:18:02]
serdarcenk'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler