Bugün cebitte 1 yıllık üyelik ve oyun klavyesi artı mouse aldım. mouse çok güzel hiç bir sorun yok fakat klavye ps2 bağlantılı olduğundan laptop ıma direk bağlayamadım ve ps2-usb çevirici aldım. 4 tane usb portumda denememe rağmen windows aygıtı tanıyamıyor.klavyenin herhangi bir tuşuna bastığımda altta uyarı çıkıyor bilinmeyen aygıt diye
Nokia'nın yeni amiral gemisi N97 ile ilgili videolar ardı ardına ortaya çıkıyor. İşte son 2 örnek...
Otomobil lastiği ne kadar teknolojik olabilir? Michelin'in yeni lastiğini görmeden karar vermeyin...
Apple, Mac OS kullanıcılarına anti-virüs önermekten vazgeçti! Peki ama bahanesi ne?
elazigli
Forum Katibi
REP: 487
Mesaj Tarihi : 11 Eki 2008 21:13:46
çevirince bişey vardır büyük ihtimal, ama yinede sen klavyeyi baska bi pc'de dene ve yanında sürücü diski geldiyse ordanda yükle onları.
Puraq
Yeni Üye
Mesaj Tarihi : 11 Eki 2008 22:16:44
yanında driver çıkmadı ve a4tech in sitesindede driver yok
khramn
Bilgin Üye
REP: 488
Mesaj Tarihi : 11 Eki 2008 23:09:42
Puraq'dan alıntı:
yanında driver çıkmadı ve a4tech in sitesindede driver yok
USB klavyelerin mutlaka sürücüsü olması gerekir. Kutuda cd olmadığına eminmisiniz?
NEDİR ALLAHIM NEDİR? BU DİYARIN ŞU HALİ BEZGİNLİKTEN RUHUNU KAYBETMİŞ BİR AHALİ İSLAMA SERBEST OLAN CAMİLERDE MAHPUSLUK, İMAN,FİKİR,RUH,LİSAN ,SUYU KESİLMİŞ MUSLUK KALPLERİ DİNLER SAĞIR,KILAVUZLUK EDER KÖR, DİNDARA ÇAĞDIŞI DER,ÇAĞ BİLMEZ PROFÖSÖR. RUHSAL,PARASAL,SOYUT,BOYUT,YAŞAM,EĞİLİM YA BUNLAR TÜRKÇE DEĞİL YAHUT BEN TÜRK DEĞİLİM. OYSA HALİS TÜRK BENİM,BUNLAR İŞGALCİLERİM ALLAH TÜRK'E ACISIN YALNIZ BUNU DİLERİM..