Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Cep telefonu devi Nokia'da pazar payı korkusu
CHIP Online
www.chip.com.tr

3242 Mesaj

Mesaj Tarihi : 07 Eyl 2008  00:02:00
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Cep telefonu pazarının tartışmasız 1 numarası Nokia'nın pazar payı düşüyor. Nedenler burada...

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Cep-tel...su_8572.html

Dünyanın en büyük cep telefonu üreticisi Nokia'nın, üçüncü çeyrekte pazar payı kaybetmesi bekleniyor. Nokia ayın ikinci üç ayında %40 olan pazar payının, üçüncü çeyrekte düşeceği konusunda bir uyarı yaptı. Şirket mobil cihaz pazarının tüketici güvensizliği ve gelişmekte olan pazarlardaki rekabetten dolayı sıkıntı yaşayacağını belirtiyor.

Strategy Analytics'den Neil Mawson, bunun en korkutucu yanının, Nokia'nın pazarın alt kısımlarından baskı görmesi olduğunu söylüyor. Mawson'a göre bu Nokia'nın en güçlü olduğu ve en çok kar sağladığı alan. Analizciler, Nokia ve diğer bazı büyük üreticilerin, fiyat kıran küçük üreticiler karşısında zor duruma düştüklerini belirtiyorlar.

Nokia ayrıca orta düzey modellerinden birinin geliştirilme sürecini yavaşlatacağını açıkladı. Analizcilere göre bu haber, 5320 müzik telefonu hakkında.

Nokia üçüncü çeyrek sonuçlarını 16 Ekim'de açıklayacak.

Tüm konu: Cep telefonu devi Nokia'da pazar payı korkusu

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Cep telefonunda sabit olarak tercih ettiğiniz bir marka var mı?

CHIP Online'nin profilini görüntüle
Sayfanın en üstüne git

Ücretsiz Tam Sürüm!

10 adımda Linux

Otolara güvenlik kalkanı

CHIP Online'dan her gün bir ücretsiz yazılımCHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
10 adımda Linux hakkında her şeyi öğreninLinux'u güvenli bir şekilde denemek için rehberdeki adımları tek tek gerçekleştirin, rahat edin!
10 adımda Linux hakkında her şeyi öğreninCHIP Online, otomobillerde kullanılan 10 güvenlik teknolojisini mercek altına aldı.
furkanaksin
Yeni Üye

19 Mesaj

Mesaj Tarihi : 07 Eyl 2008  01:07:21
Şimdiye kadar hep Nokia kullandım ve sanırım böyle devam ederim.

Özellik olarak diğerleri de aynı olabilir; ama ben telefonda programları filan çok deneyen olduğumdan nokiaya uygun daha fazla buluyorum.
furkanaksin'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) furkanaksin'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Alfonzoo
Yeni Üye

5 Mesaj

Mesaj Tarihi : 07 Eyl 2008  08:47:23
Hep NOKİA Daima NOKİA çünkü bu işi cok iyi biliyor..
Alfonzoo'nun profilini görüntüle (Çevrimdışı) Alfonzoo'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
rasitozdemir
Yeni Üye

5 Mesaj

Mesaj Tarihi : 07 Eyl 2008  12:39:29
her zaman philips alternatifimde motorola, nokia kadar berbat bişey görmedim, çocugun eline verin oda kullanır nokia yı telefon dediğin özellikli olacak.
rasitozdemir'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) rasitozdemir'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
funkyc
Yeni Üye
5 Mesaj

Mesaj Tarihi : 07 Eyl 2008  15:26:32
şu an için en iyisi samsung nokia pazar payında iyi olabilir ama en iyi telefonu samsung yapıyor nokia kadar basit bir telefon görmedim nokia dahil ner deyse her markayı kullandım. En iyisi samsung i ve g serisi özellikle.. Tartışmasız demişiniz de şaşıyorum. O öncedendi :)
funkyc'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
funkyc
Yeni Üye
5 Mesaj

Mesaj Tarihi : 07 Eyl 2008  15:28:11
Forever Samsung
funkyc'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
ByDiabolik
Yeni Üye

24 Mesaj

Mesaj Tarihi : 07 Eyl 2008  15:57:54
Telefon markası tezahuratı yapmak yersiz olur ama Nokia Gerçekten Telefon Konusunda Usta Ki Bunu %40 Pazar Payındanda Anlayabilirsiniz Sizde Biliyorsunuzki Birçok Telefon Markası Var ...
ByDiabolik'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) ByDiabolik'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Fattur
Bilgin Üye
REP: 57REP: 57REP: 57REP: 57
REP: 57

2123 Mesaj

Mesaj Tarihi : 09 Eyl 2008  16:11:51
öyle marka takıntım yoktur.(İntel&Ati yi kullanmayı severim ama takıntı değeil şu anda amd ilemcim var farkyapmıo yani).ama nokia o kadar da kaliteli bir marka değil.Verdiğim paranın hakkını alamıyormuşum gibi geliyor herseferinde.
Vista Hakkında bilinmeyenler, Yanlış bilinenler:
http://www.chip.com.tr/forum/Vista-..._t71448.html
Ayrıca Vista ram düşmanı vbvb. diyenlere önemle bakmaları duyurulur
Windows 7 Milistone3 Resimleri(ilk)
http://www.chip.com.tr/forum/Window..._t73514.html
Fattur'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) Fattur'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Master of Jedi
Üye

50 Mesaj

Mesaj Tarihi : 11 Eyl 2008  23:42:35
SAMSUNG
AKP olmadan Dinimi, MHP olmadan Ülkemi, CHP olmadan Atatürk'ü sevebilirim...
Master of Jedi'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) Master of Jedi'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler