CHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
CHIP Online, bir cracker'ın bakış açısından yazılım korsanlarının ilginç yöntemlerini inceledi...
CHIP Download sitesinde en çok önerilen 50 programı özel bir dosyada bir araya getirdik.
Me@
Deneyimli Üye
REP: 523
Mesaj Tarihi : 21 Ağu 2008 00:45:20
Açıkçası zaten resimde TR olarak belirtilmiş, ayrıca Domaın com.tr uzantılı yani.. Bilmem ki Selçuk Abiye sormak lazım.
OOOOMMMMEEEERRRR
Bilgin Üye
REP: 54
Mesaj Tarihi : 21 Ağu 2008 00:50:36
Türk bayrağının daha iyi olacağını düşündüm. Sonuçta bir öneri bakalım Selçuk abi ne dicek
ScoRpioN
Gladiatus-----------Server 7------QuickShare
byburak2008
Bilgin Üye
REP: 197
Mesaj Tarihi : 21 Ağu 2008 00:52:45
Bencede güzel olabilir en azından bir süreligine denenmeli farklı logo tasarımlarıyla (örnk: google)
Güncelleme: byburak2008 [21 Ağu 2008 00:53:50]
Bildigimizden Tartışıyoruz Bildigimizden Konuşuyoruz Cok Bilmişligimiz Cok bildigimizden Bunu Bu kadarını bile anlamayan varlıklar Ben ile atışıyorlar Aşıklar ile atışılır Ama Benle ASLA.... Haddini Bilmeyene B.A.N . QQQ
Reborn91
Bilgin Üye
REP: 365
Mesaj Tarihi : 21 Ağu 2008 01:19:40
Bu birtek chip Türkiye'ye bağlı değilki. Ama olursa güzel olur.
!!! Dünyayı DaHa iYi BiR YeR YaPmAYaN İnSaN , İnSaN DeĞiLdİR !!!
Yardımcı olabileceğim konu varsa herkese açık msn adresim : rebornx4@hotmail.com
Sağdakı kullanıslı goze guzel gozukuyor gıbı geldı bana ama şimdiki logomuzda guzel..
bu calısman tavsıyen ıcınde tesekkur ederım guzel ıs cıkartmıssın.
Borga-x
İlk Maestro
REP: 1543
Mesaj Tarihi : 21 Ağu 2008 14:10:13
Bence boşuna bit istekte bulunuyorsunuzn. CHIP dergisi sadece Türkiye'ye özel bir dergi değil. Sitede böyle bir çalışma olacaksa CHIP'ın genel merkezinden onay alınması gerekir diye düşünüyorum
tuncab
Forum Katibi
REP: 78
Mesaj Tarihi : 21 Ağu 2008 14:22:50
Pek de gerekli değil. Bazı milli günlerde (29 Ekim, 23 Nisan gibi) konulabilir belki. Ama her zaman bulunması gerekmiyor. Ayrıca, eğer Türkiye'de yapılacaksa diğer ülkelerde de yapılmalı.
@ Prep C @
eolos
Deneyimli Üye
REP: 86
Mesaj Tarihi : 21 Ağu 2008 14:29:57
chip bir kaç ülkede yayınlanıyor arkadaşlar yani bu karar ortak alınmıstır tahminimce siz burayı değiştirirseniz öbür ülkelerinde değişmesi lazım hem bence bole daha güzel
impossible is nothing
OOOOMMMMEEEERRRR
Bilgin Üye
REP: 54
Mesaj Tarihi : 21 Ağu 2008 19:33:01
Borga-x'dan alıntı:
Bence boşuna bit istekte bulunuyorsunuzn. CHIP dergisi sadece Türkiye'ye özel bir dergi değil. Sitede böyle bir çalışma olacaksa CHIP'ın genel merkezinden onay alınması gerekir diye düşünüyorum