Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Sayfa 1 / 212Sonraki >
Chip Online Haber<Donanımhaber ???
/ 2  Sonraki sayfaya git
egemengiga
Forum Katibi

4055 Mesaj

Mesaj Tarihi : 10 May 2007  15:29:37
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
www.donanimhaber.com sitesini bilmeyen yoktur neredeyse. haberleri gercekten cok iyi ve cok sık guncelleniyor. surekli CHIP foruma donanimhaberden alinti yapmak zorunda kaliyoruz. CHIP Online haberleri son bir yilda cok buyuk gelisme gosterdi. teknoloji be bilisim haberleri olarak donanimhaberden daha iyi.

sanirim cogu arkadas bu fikrime katilacaktir: biz de CHIP Online da donanimhaber in yayinladigi gibi anakart, islemci, ekran karti, bellek vb. urunlerin haberlerinin daha sık yayinlanmasini istiyoruz. biz onlardan alinti yapacagimiza onlar bizden alinti yapsinlar.
Güncelleme: egemengiga [10 May 2007 15:36:50]
egemengiga'nın profilini görüntüle (Çevrimdışı) egemengiga'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

HP 2133 Netbook

Sapphire HD 4830 - 512 MB

Sony Vaio VGN-CS118E

HP 2133 NetbookNetbook pazarına yeni bir nefes getiren HP, 8,9 inç modeliyle meraklılarına taşınabilirliği yüksek bir ürün sunuyor.
Sapphire HD 4830 - 512 MBFirmaların referans sistemlerde kendi tasarımları ile nasıl daha iyi sonuçlar alabilecekleri gösteren bir ürün.
Sapphire HD 4830 - 512 MBHem taşınabilirlik hem de performans arayan kullanıcılara yönelik olan Sony, performansına uygun bir fiyatla satılıyor.
Borga-x
İlk Maestro
REP: 1546REP: 1546REP: 1546REP: 1546
REP: 1546

11265 Mesaj

Mesaj Tarihi : 10 May 2007  15:40:40
Aynen katılıyorum Egemen'e
Umarım forumun admin veya modları bu durumu ilgili kişilere iletir veya bir çözüm yolu bulmaya gayret gösterirler. Çünkü bu şekilde başka sitelerden alıntı yapmak açıkçası pek cazip gelmiyor bana
Borga-x'ın profilini görüntüle (Çevrimiçi) Borga-x'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Borga-x
İlk Maestro
REP: 1546REP: 1546REP: 1546REP: 1546
REP: 1546

11265 Mesaj

Mesaj Tarihi : 10 May 2007  17:00:58
GRaNZaT'tan alıntı:

Kusura bakmasın kimse ama gördüğüm yerlerdeki büyük kopyalamaları siliyorum. Tembel bir kültür yetişmesindense yavaş ilerleyen ama kendi ayakları üzerine sağlam basan bir kültür oluşturalım.

bu konuda sana katılıyorum ama burada vaktı olmayan bir çok insan var.Ben çalışıyorum mesela bir o site bir bu site diye gezemiyorum. İlginç gördügüm şeyleri buraya başlık açıp diğerlerinin okumasını sağlıyorum. Eğer benim yaptıgım bu davranış emege saygı değilse o zaman niye alıntı yaptıgımı altta yazıyorum. Yazmam o zaman..

Ben kimsenin bilgisini çalıp buraya koymuyorum. Alıntıdır dıye altında belirtiyorum.Eğer başlıkları beyenmıyorsan veya bu şekilde davranışları tasvip etmiyorsan silersin olur biter.
Güncelleme: Borga-x [10 May 2007 17:02:36]
Borga-x'ın profilini görüntüle (Çevrimiçi) Borga-x'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
byzihh
Deneyimli Üye

1117 Mesaj

Mesaj Tarihi : 10 May 2007  19:29:26
Biz alıntıdır diye yazıyoruz...
CHİP bir haberini komple DH den alıp Hatta aynı resmi kullanıp alıntı yazmamıştı... Ki daha sonra siteden silindi...(bu haberi nedense Shiftdelete.net ÖZEL olarak yazmış Bi garezleri var herhalde...)
Dh de o haberleri neredeyse tek başına FX57 adlı arkadaş yapıyor... Oda bir yerlerden alıyor...
Sonuçta burada Bir şeyleri paylaşmak önemli...
Kimsenin yazısını çalıpta ben yaptım demedikten sonra sorun olmamalı...
saygılar...
"Kainatın En Güzeline Selam Olsun"
byzihh'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) byzihh'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Recep Baltaş
CHIP Online
REP: 245REP: 245REP: 245REP: 245
REP: 245

5461 Mesaj

Mesaj Tarihi : 11 May 2007  00:16:55
Arkadaşlar öncelikle şunu belirtmeliyiz ki CHIP Online olarak her haberi burada yayınlamamız bası yasal engellere takılıyor. Örneğin ATI firması ile imazladığımız NDA gereği HD 2900 XT ve benzeri ürünlerle ilgi haberlere yer veremiyoruz. Yayınlarsak bunun yaptırmları var. Hatta forumda açılan bazı konuları silmek zorunda kaldık bu yüzden.

Evet tabii ki CHIP Online olarak mümkün olduğunca çok haber girmeye çalışıyoruz ve sizin isteklerinize de önem veriyoruz, vermeye çalışıyoruz.

Eğer siz de bu konuda bize katılmak istiyorsanız, ben süper haber girerim ben bu işi yaparım diyorsanız, yaparken de para kazanmak istiyorsanız buyrun başvurunuzu yapın.

http://www.chip.com.tr/forum/konu.a...PIC_ID=26908

Bu konu yeni açılmadı.Çok önceden beri var ama malesef sadece 120 kişi tarafından okundu.

Başvurun ve büyüyen CHIP Online ailesindeki yerinizi alın.

CHIP OnlineA gösterdiğiniz ilgi ve destek için şimdiden teşekkürler.
Yenilenen LEVEL Web sayfası | Türkiye'nin en iyi oyun platformu www.level.com.tr
Recep Baltaş'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) Recep Baltaş'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
egemengiga
Forum Katibi
REP: 5REP: 5REP: 5REP: 5REP: 5
REP: 5

4055 Mesaj

Mesaj Tarihi : 11 May 2007  08:53:16
cevaplar icin tesekkur ederiz. paris hilton haberi ilginc ama onun yerine yasal engel yoksa DDR3 anakartlar hakkinda bir haber olabilirdi.

sakli degilse yukaridaki link ile kac kisi ekibinize katildi?
egemengiga'nın profilini görüntüle (Çevrimdışı) egemengiga'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Recep Baltaş
CHIP Online
REP: 245REP: 245REP: 245REP: 245
REP: 245

5461 Mesaj

Mesaj Tarihi : 11 May 2007  10:58:34
Gelen mailleri ben cevaplamıyorum CHIP Online Yöneticisi Güçlü Aydoğan cevaplıyor.
Yenilenen LEVEL Web sayfası | Türkiye'nin en iyi oyun platformu www.level.com.tr
Recep Baltaş'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) Recep Baltaş'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
exocetus
Üye

262 Mesaj

Mesaj Tarihi : 11 May 2007  13:45:26
Vallahi ben yaklasik 2 ay önce, yani
http://www.chip.com.tr/forum/konu.a...PIC_ID=26908

yayimindan hemen sonra mail gönderdim, daha halen bir (hic olmasa) bir mesajiniz alindi diye bir otomatik seri mesaj cevabi dahi gelmedi. online hayatta aslinda fazla bir is degil.
Ayriyeten 19.04 tarihinden itibaren yaklasik 10 defa CCCU sinavina girdim. Sorun yasadigimi yazdim. 21.04 den itibaren üc defa daha halen ayni sorunu yasadigimi yazdim. Ve maalesef bu gün tam 3 hafta oldu, ve yazdikarim sadece bana gözüküyor ve halen MODERE EDILMEMIS YAZIYOR.
3 hafta ve ve halen MODERE EDILMEMIS YAZIYOR,wow....
Saygilarimla...
exocetus'un profilini görüntüle exocetus'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
hero475
Yeni Üye

23 Mesaj

Mesaj Tarihi : 12 May 2007  21:39:59
VMware Workstation 6 yi bir turlu indiremedim.product lara baktim,evaluation version a tikladim bulamadim.Tam linkini verirseniz cok sevinirim
hero475'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) hero475'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
egemengiga
Forum Katibi
REP: 5REP: 5REP: 5REP: 5REP: 5
REP: 5

4055 Mesaj

Mesaj Tarihi : 12 May 2007  22:11:09
hero475'ten alıntı:
VMware Workstation 6 yi bir turlu indiremedim.product lara baktim,evaluation version a tikladim bulamadim.Tam linkini verirseniz cok sevinirim

konu ile ne alakasi var!!!
Sayfanın en üstüne git
Me@
Deneyimli Üye
REP: 523REP: 523REP: 523REP: 523
REP: 523

1685 Mesaj

Mesaj Tarihi : 15 May 2007  22:57:40
egemengiga'dan alıntı:
hero475'ten alıntı:

konu ile ne alakasi var!!!

Off... haklısın ne demişiz ne yazmış adam yaa..
Me@'nın profilini görüntüle (Çevrimdışı) Me@'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
/ 2  Sonraki sayfaya git
Hızlı Geçiş:
Sayfa 1 / 212Sonraki >
Snitz Forums 2000

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler